Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pomogao bi dobar marketing :alkos:

У овом случају чисто сумњам. Потребно је д бенд има бар неко име, да га бар неки иоле шири круг људи зна. У овом слуачју то "шири" отпада у било којој варијанти.

• 11 months later...
Posted (edited)

@RNA: иначе последњи звездани борац је есктра филм. ја сам тај филм гледао први пут отприлике пре десет година. мада га знам прилично фино јер сам га доста пута гледао у међувремену. где се сети тог филма? :D чак и знаш тог уводног говора у игрицу. хахаха

Edited by Kinez
Posted
@RNA: иначе последњи велики борац је есктра филм. ја сам тај филм гледао први пут отприлике пре десет година. мада га знам прилично фино јер сам га доста пута гледао у међувремену. где се сети тог филма? :D чак и знаш тог уводног говора у игрицу. хахаха

wtf? :)

Posted (edited)

Прочитај пар страница раније, кад сам објашњавао да се Xentrix запраов чита Зентрикс и дге сам поредио са именом главног негативца у филму "Последњи звездани борац". Требало еј и мени времена да се сетим о чему је причао.

@Кинез: Пф, ја сам тај филм гледао неколико дестина пута, јер сам га имао снимљеног на једној видео касети, а поприлично сам сигуран да га још имам. Јеси ли гледао филм "Лет навигатора"? Дечји филм, али вазда занимљив.

Edited by RNA
Posted
:rockdevil:

Sad odgledah ovo i "Balance Of Power, cenim sa istog 'certa snimak, fino zvuche, jedino prijatelju vokal dosta dosta slabiji, bleh..ali dobro, drago mi in a way da ne furaju neki full reunion...

What you want, ain't always good for you...

Posted
Прочитај пар страница раније, кад сам објашњавао да се Xentrix запраов чита Зентрикс и дге сам поредио са именом главног негативца у филму "Последњи звездани борац". Требало еј и мени времена да се сетим о чему је причао.

Vidi stvarno :)

I Balance je super :muzicar:

• 2 weeks later...
Posted

Ja sam chitao Ksentrix,nemam taj podatak da se izgovara Zentrix...ali predpostavljam da si u pravu,ti mi delujesh ka ochovek od poverenja shto se toga tiche ;)

U Kragujevcu ja znam bar 15 ljudi koji su slushali a i sada slushaju Xentrix,mada vecina njih smatra da su Metallica klon s chim se ja ne slazem.Od tih 15-20 ljudi samo njih 5-6 su ispod 30 godina...Mada moram priznati da znam nekoliko klinaca koji se loze na Xentrix...Mislim da bi doshlo uz dobru promociju jedno 150-200 ljudi.

Xentrix je uz Sabbat i Onslaught najjachi bend koji je izrodila Britanska scena shto se thrash/speeda tiche 80-ih....

Posted

Slammer sam zaboravio vidish ali moram i njih da pomenem,odlichni su ali meni je Sabbat jedan od omiljenih bendova tako da smatram da je ipak bolji Sabbat.Imali su po meni bolje ideje od Slammera,o tekstovima i da ne govorimo,Sabbat je keva shto se toga tiche.....

Posted

Ако ништа друго, били су далеко оригиналнији од остатка сцене.

• 3 weeks later...
Posted

Nabavih i ja ove momke tj njihove albume ;) sve sem Scourge. Kin je podosadan, ali prva 2 su totalno OK, Metallica worship ili rip off (zavisi kako ko gleda). Videh na arhivama da su u pocetku bili Metallica tribute band... Lice mi malo i na Testament.

Posted
Ja sam chitao Ksentrix,nemam taj podatak da se izgovara Zentrix...ali predpostavljam da si u pravu,ti mi delujesh ka ochovek od poverenja shto se toga tiche ;)

U Kragujevcu ja znam bar 15 ljudi koji su slushali a i sada slushaju Xentrix,mada vecina njih smatra da su Metallica klon s chim se ja ne slazem.Od tih 15-20 ljudi samo njih 5-6 su ispod 30 godina...Mada moram priznati da znam nekoliko klinaca koji se loze na Xentrix...Mislim da bi doshlo uz dobru promociju jedno 150-200 ljudi.

Xentrix je uz Sabbat i Onslaught najjachi bend koji je izrodila Britanska scena shto se thrash/speeda tiche 80-ih....

i ja oduvek citam Ksentriks ,nema logike sad na silu da se navikavam na Z :) ko ih jebe ;)

• 2 weeks later...