perzekjušn menijak Posted April 27, 2019 Report Posted April 27, 2019 Ja ugasio posle 3 minuta. Za liriks mi se manje više jebe jer nisam ni obraćao pažnju na to, da ne piše Xentrix pomislio bih da je jedan od hiljadu primitivnih retro thrash bendova a opštepoznato je da su svi oni, osim Nekromantheon naravno, kerov kurac. Možda bi origanlni vokal donekle izvukao stvar, ovako 1 Quote
HUMAN Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Ne kakite mnogo, dobra stvar Welcome back XentriX Quote
Kumodraski Vo Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Bas zato ne bih da narusavaju ugled u mojim ocima @Koroviev 3 minutes ago, HUMAN said: Ne kakite mnogo, dobra stvar Welcome back XentriX Tebi je dosta da ima zdrake na omotu.. Plus za Nekromantheon 1 1 Quote
perzekjušn menijak Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 9 minutes ago, Kumodraski Vo said: Tebi je dosta da ima zdrake na omotu.. Quote
HUMAN Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 U ovom slučaju jedino što ne valja je omot.. Quote
HUMAN Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Inače ova stvar ima baš dosta Testament/Exodus vajba, kao uostalom i njihovi raniji radovi.. Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2019 Report Posted May 5, 2019 Dobra je stvar, valjana. Ima Testament vajba kao sto rece Human, pogotovo se u vokalima oseti, ovaj pod stare dane poceo da kopira Cak Bilijeve polu growl polu clean momente. I vokal jeste najslabija tacka, ali u globalu sasvim dobra pesma.Proseravanja tipa sta ce ovo sceni blablabla...zabole me bas pa kurac za scenu, meni treba ovo...ne svidja vam se idite slusajte leprus, periferi i oransi pazuzu a metal ostavite metal publici. 1 Quote
Angelystor Posted May 5, 2019 Report Posted May 5, 2019 On 4/28/2019 at 1:35 AM, perzekjušn menijak said: Ja ugasio posle 3 minuta. Za liriks mi se manje više jebe jer nisam ni obraćao pažnju na to, da ne piše Xentrix pomislio bih da je jedan od hiljadu primitivnih retro thrash bendova Možda bi origanlni vokal donekle izvukao stvar, ovako Isto ovo prvo. S tim što sam ja ugasio posle dva minuta Mislim da vokal ovaj pokušava da emulira Astleya, i realno dobro to radi, tako da ne bi bila prevelika razlika i da je ovaj ostao. Quote
HUMAN Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 U buduće nemojte ni da puštate.. eto kontam da je Laza pametan lik, pa se ni ne trudi, lepo čovek čeka novi Vektor (i čeka..) Quote
Grobodan Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Evo novi ko ima muda https://mega.nz/#!3AdiGSga!xbtgXZ9kCYRGpKO4z1eWqDb6TMZOU20MPpsVlpBPHGk Quote
vudun Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Tekstualno snažan, muzički je mogao i morao biti bolji. Podseća na Annihilator iz novijih faza, te vokal na momente zvuči kao Padden. Izdvojio bih The Red Mist Descends! i The One You Fear. Ali... ali i The Truth Lies Buried poseduje skrivene zanimljive segmente. Nije to taj Xentrix od koga šiklja pena na usta, međutim, u 2019. smo godini. Imajmo to na umu. Omot noćima sanjam, inače. Quote
Angelystor Posted September 1, 2019 Report Posted September 1, 2019 Solidan je album, nastavak na 80e kako se i očekivalo, samo malo više generic/tough-guy thrash nego što mi treba. Nije ni stari Xentrix bio najoriginalniji bend na svetu, samo su bolje pesme bile tad, ništa više. Plus ovaj vokal iako emulira solidno Astleya, ravan je u pm. Svakako preporuka da se ovo sluša pre nego novi Destruction npr. Quote
vudun Posted September 1, 2019 Report Posted September 1, 2019 Novi Destruction je dosadan do bola. Otprilike, kao ja u poslednje vreme. 1 Quote
HUMAN Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 Da zaboravih da su i oni napravili dobar treš album, odličan nastavak Adventidža, čak mi ni vokal nije tako loš, meni se ni onaj stari nije nešto posebno svidjao, ovaj lik ga ok imitira. Da ne idem na temu, ja taj novi Destruction nisam ni preslušao, niti imam neku želju.. Kaće vam taj Vektor novi?😁 Quote
Grobodan Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 On 9/1/2019 at 12:19 PM, Angelystor said: nastavak na 80e kako se i očekivalo, samo malo više generic/tough-guy thrash nego što mi treba. Nije ni stari Xentrix bio najoriginalniji bend na svetu, samo su bolje pesme bile tad, ništa više. Plus ovaj vokal iako emulira solidno Astleya, ravan je u pm. Sve ovo se slazem, samo sto mislim da ce brzo ipak da iscili iz secanja. Nisu ni onomad bili neka senzacija ali bolji albumi, tek sad.... Quote
azal Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 prva dva albuma su natprosecna thrash izdanja iako nisu mnogo originalni, nije ni testament 1 Quote
HUMAN Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 Može da prodje ovo, sasvim solidan album kada je treš u pitanju, pogotovo što poslednjih desetak (vrv i više) godina na prste jedne ruke može da se nabroji nešto da valja.. Quote
Kumodraski Vo Posted November 11, 2021 Report Posted November 11, 2021 Nesto mi pade na pamet 2 2 Quote
vudun Posted November 11, 2021 Report Posted November 11, 2021 Dolje ti je Fabio Capello, ba... Quote
Kumodraski Vo Posted July 23, 2022 Report Posted July 23, 2022 Jos jedan novi https://www.facebook.com/100045022910405/posts/pfbid02uxjh8P22ZWa57rDL3YUVoxepf8u42d1R9wHjNSsA2ryWhaPokNjAiYVE98X992tMl/ Quote
Recommended Posts