Angelystor Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Bolji novi nego prošli, malo neke melodije bar ima. No, bitnija stavka mi da sam overio live, i to sa Astley-em, koji se u nekom srećnom twistu vratio u Xentrix na (bar ovu) jednu turneju. I to se naravno samo Shattered i FWA pesme pikale. Tako da još jedan srednjoškolski vlažni san ostvaren. Jako dobro to zvuči live, no ruku na srce i Whiplash i Vio-Lence gi oduvali. 2 Quote
heavyervin Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 Sinoc bilo dosta ljudi iz Srbije. Meni su bas oni bili najbolji mada su i ostali bendovi bili za medalju. Thrash prangijanje za male pare!!! Quote
Angelystor Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 Nikad snimanje na koncertima. Quote
heavyervin Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 Isti slucaj, po koja fotka je ok ali da gubim vreme drzeci telefon, nema sanse. Quote
Kumodraski Vo Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 Pa dobro refrencic neki.. Quote
Recommended Posts