.:Thor:. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 imam novi skin za ff, i mnogo je kul aj daj neki link
Baal Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 (edited) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/br.../type:2/cat:all Ja trenutno koristim PimpZilla theme. Edited June 3, 2007 by BaalBehrit
Vlaja Buraz Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ubacio sam AdBlock u FF i to je prevagnulo. Pitanje je gdje sam bio dosad. Ne da mi se dodatno jebavati sa Operom, čitao sam i malo je komplikovano ubaciti FlashGet "u" nju, Internet Download Manager me nervira tako da obustavljam istraživanja, ostavljam Operu na kompu na klupi za rezervne igrače.
Baal Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Kao što rekoh, postoji nešto slično AdBlocku i za Operu: http://www.admuncher.com/cgi-bin/download.pl/AM-Install.exe
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше! У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ... Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4?
mara! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 imam problem! ne znam da l' sam ista uradila, ali ne verujem da je sama od sebe prestala da radi ona padajuca lista za adrese u firefoxu. Znaci, kad pritisnem strelicu nadole, ne desi se nista!!! kme. hajde, g33ci moji dragi, pomagajte
Nisko_Se_Mazim Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше! У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ... Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4? Pa to i jeste to Netscape koristi isti gecko engine kao i FF(a isto vazi i za SeaMonkey aka bivsi Mozilla Suite),samo sto je malo lepse upakovan sa e-mail klijentom i jos nekim sitnicama Nije los ali mi se ipak vise svidja FF,a moja preporuka je da probas i Sea Monkey-dobices isto kao i Netscape samo daleko skladnije,preglednije a i lepse @Marija Mislis na bookmarks listu ili bookmark toolbar? Da nisi nesto prckala oko shortcut-ova i mouse-gesture-a?
.:Thor:. Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 @Marija Ako misliš na adres bar onda se history ispraznio.
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 У да да, пробао сам и мајмунче и нисам одушевљен, није лош али није по мом укусу. Волим ФФ али се бојим да ће постати превише "популаран" и да више неће бити овако компактан. Штета је што се Netscape урушио и нема онакву истраживачку базу која је донела толико иновација у предходној деценији.
mara! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 long story, uspela sam da ispravim.. nije se history ispraznio...
necko Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ja cu da uzmem da probam safari cisto iz radoznalosti, posto je izbacena verzija za windows...
niking Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 jel? nisam znao... sad sam krenuo da ga skidam i video da izgleda kai iTunes (maximalan hejt) i odustao...
SixStepsOnTheMoon Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Meni je odlichan ovaj novi Safari http://www.apple.com/safari/
Baal Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Bagovit je.. Nema mogućnost za proxy.. Ipak treba sačekati full verziju, a ne razne alpha/beta.
Demonic_Alliance Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Safari... Glavna mana mu je što koristi umesto Windowsovog ClearType-a neki Appleov engine za font smoothing... Tako da slova izgledaju predebelo i premutno. Previše fancy izgled za moj ukus (ne volem nešto appleov dizajn interfejsa), ali nebitno. Kažu da je nestabilan i nesiguran, al' ipak beta je u pitanju, meni nije zakucao nijednom ali nisam ga nešto ni isprobavao. Svakako nemam namere ni potrebe da uopšte mislim o "prelasku" na Safari, ali kao neko ko se bavi web-om, pozravljam dolazak još jedne bitne test platforme na windowse
niking Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 (edited) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1672 eh, tako... da se zna ko cemu stremi EDIT: instalirao sam Safari i skapirao da izgleda isto kao iTunes, a da nije nista bolji od Opere ili FF-a... i obrisao ga... korisno utrosenih 20 minuta Edited June 24, 2007 by Beauty In Darkness
gavrosaurus Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ово ми ништа не говори, зашто инсталирати којекакво ђубре кад у самом ФФ-у постоји опција да гледаш слике само на сајтовима које желиш и обратно, наравно.
Demonic_Alliance Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 PA ovo tehnicki omogucava da iskljucis sve slike, pa kad nekui hoces da vidis, kazes "prikazi se" i ona se prikaze. Sto se razlikuje od blokiranja svih slika sa sajta, a upravo je to feature opere koji sam nekad davno, u doba Opere 3.6x i 4.x na 14400bps (deljena linija, pa nije moglo vishe) koristio...
Sisus Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba.
necko Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba. klik tockicem na link u firefoxu otvara u novom tabu, a isto to radi i ctrl+klik
VooDoo Chile Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Bagovit je.. Nema mogućnost za proxy.. Ipak treba sačekati full verziju, a ne razne alpha/beta. Ja probao i komp. mi je totalno zaglupeo svaki put kada sam pokušao da vidim kako radi a ne nešto drugo!
Sisus Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 klik tockicem na link u firefoxu otvara u novom tabu, a isto to radi i ctrl+klik E, hvala care. Ovo nisam znao. Bolje da nista nisam ni pisao, ispadoh glup.
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 ja sam pre neki dan instalirao ovu operu 9.21.. radi mi super i bash ima neke opcije koje olakshavaju korishcenje... kao npr speed dial, wand i sl... imao sam ranije ja i FF ali sam se prodao mrachnoj strani sile...
Recommended Posts