Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ubacio sam AdBlock u FF i to je prevagnulo.

Pitanje je gdje sam bio dosad.

:)

Ne da mi se dodatno jebavati sa Operom, čitao sam i malo je komplikovano ubaciti FlashGet "u" nju, Internet Download Manager me nervira tako da obustavljam istraživanja, ostavljam Operu na kompu na klupi za rezervne igrače.

Posted

Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше!

У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ...

Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4?

• 2 weeks later...
Posted

imam problem! ne znam da l' sam ista uradila, ali ne verujem da je sama od sebe prestala da radi ona padajuca lista za adrese u firefoxu. Znaci, kad pritisnem strelicu nadole, ne desi se nista!!! kme.

hajde, g33ci moji dragi, pomagajte :)

Posted
Мајку му, ево ме у Netscape-у и уопште се не понаша лоше!

У питању је верзија 90b1, дакле последња како сам успео да приметим а још је и бета, тако да ...

Треба ли нагласити да је пресликан ФФ тј. обратно и да су подешавања готово истоветна ФФ-овом 2.0.0.4?

Pa to i jeste to :)

Netscape koristi isti gecko engine kao i FF(a isto vazi i za SeaMonkey aka bivsi Mozilla Suite),samo sto je malo lepse upakovan sa e-mail klijentom i jos nekim sitnicama

Nije los ali mi se ipak vise svidja FF,a moja preporuka je da probas i Sea Monkey-dobices isto kao i Netscape samo daleko skladnije,preglednije a i lepse :da:

@Marija

Mislis na bookmarks listu ili bookmark toolbar?

Da nisi nesto prckala oko shortcut-ova i mouse-gesture-a?

Posted

У да да, пробао сам и мајмунче и нисам одушевљен, није лош али није по мом укусу.

Волим ФФ али се бојим да ће постати превише "популаран" и да више неће бити овако компактан.

Штета је што се Netscape урушио и нема онакву истраживачку базу која је донела толико иновација у предходној деценији.

:(

Posted

jel? nisam znao...

sad sam krenuo da ga skidam i video da izgleda kai iTunes (maximalan hejt) i odustao...

Posted

Safari... Glavna mana mu je što koristi umesto Windowsovog ClearType-a neki Appleov engine za font smoothing... Tako da slova izgledaju predebelo i premutno.

Previše fancy izgled za moj ukus (ne volem nešto appleov dizajn interfejsa), ali nebitno. Kažu da je nestabilan i nesiguran, al' ipak beta je u pitanju, meni nije zakucao nijednom ali nisam ga nešto ni isprobavao.

Svakako nemam namere ni potrebe da uopšte mislim o "prelasku" na Safari, ali kao neko ko se bavi web-om, pozravljam dolazak još jedne bitne test platforme na windowse :D

Posted

Ово ми ништа не говори, зашто инсталирати којекакво ђубре кад у самом ФФ-у постоји опција да гледаш слике само на сајтовима које желиш и обратно, наравно.

Posted

PA ovo tehnicki omogucava da iskljucis sve slike, pa kad nekui hoces da vidis, kazes "prikazi se" i ona se prikaze. Sto se razlikuje od blokiranja svih slika sa sajta, a upravo je to feature opere koji sam nekad davno, u doba Opere 3.6x i 4.x na 14400bps (deljena linija, pa nije moglo vishe) koristio...

• 1 month later...
Posted

Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba.

Posted
Vise mi se svidja interfejs Opere i to sto "shift" + klik misa otvara u novom tabu, a ne u novom prozoru (ovo mrzim kod Firefoxa), ali koristim Firefox zato sto Opera neke stranice ne otvara kako treba.

klik tockicem na link u firefoxu otvara u novom tabu, a isto to radi i ctrl+klik

Posted
Bagovit je.. Nema mogućnost za proxy.. Ipak treba sačekati full verziju, a ne razne alpha/beta.

Ja probao i komp. mi je totalno zaglupeo svaki put kada sam pokušao da vidim kako radi a ne nešto drugo!

Posted
klik tockicem na link u firefoxu otvara u novom tabu, a isto to radi i ctrl+klik

E, hvala care. Ovo nisam znao. Bolje da nista nisam ni pisao, ispadoh glup.

Posted

ja sam pre neki dan instalirao ovu operu 9.21.. radi mi super i bash ima neke opcije koje olakshavaju korishcenje... kao npr speed dial, wand i sl... imao sam ranije ja i FF ali sam se prodao mrachnoj strani sile... :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...