F4R15 Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 da ne otvaram novu temu... sta god ukucam za pretragu u google..probao u Mozilli & Operi.. znaci koja god stranica, kazhe da mi moze unistiti racunar
Baal Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ma prso je Google nešto danas. Sad je ok.
Zoidberg Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ja sam sad na Operi.Firefox mi baguje strasno...
niking Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 da ne otvaram novu temu... sta god ukucam za pretragu u google..probao u Mozilli & Operi.. znaci koja god stranica, kazhe da mi moze unistiti racunar For just over half an hour on Saturday, Google seemed to be afraid of the rest of the internet, but apparently, it's people who are to blame. The mistake, which flagged all search items as potentially harmful, was apparently caused by the character '/' being accidentally included a list of harmful sites that Google received from StopBadware.org, a non-profit organization dedicated to the elimination of 'badware', causing the search engine to list every single website in the world as a hazard.
imaginos Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Ja sam sad na Operi.Firefox mi baguje strasno... ffox ne bi trebalo uopste da baguje ako ti je sve ok sa kompom.. da li si probao da ga reinstaliras?
Zoidberg Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ffox ne bi trebalo uopste da baguje ako ti je sve ok sa kompom.. da li si probao da ga reinstaliras? Pa naravski,ali opet nista.Jbt vise mu treba da otvori FF nego Crysis i jos mnogo toga...Nikako da dvojku opet skinem pa da probam,jbg vec sam se naviko na Operu.
RaVeN Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ima li neki plugin ili addon za Operu da se mogu skidati video snimci (znaci, direktno s' playera postavljenih na nekom sajtu) ?!
Bokee Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ja koristim Firefox otkad postoji(m) i nikad se nisam bunio, obozavam plugin-ove i teme etc. [Linkification hell yeah ] I cini mi se da koristi najmanje memorije od svih browsera.
José Luis Chilavert Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ima li neki plugin ili addon za Operu da se mogu skidati video snimci (znaci, direktno s' playera postavljenih na nekom sajtu) ?! Imas widget za operu VideoDownloader . Problem je sto moze da skine samo kao flv format
vudun Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 KM Player bez problema pušta flv format. A i može se lako konvertovati u .avi ili .wmv ako nekom to nešto znači.
José Luis Chilavert Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ma ja za to koristim jdownloader . Ukljucim Monitor Clipboard , i sve zacas odradim , a moze da automatski konvertuje u avi .
Satyr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 probajte novi Safari mnogo je dobar!!!!
ProgressiveR Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Upravo sam video da je izašla beta ... samo 26 NB instalacija ?!?!?!? Pa da nisu malo preterali??? Probaću ga popodne
niking Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Carski!!!! ja sam odusevljen!!!! EDIT: Upravo sam video da je izašla beta ... samo 26 NB instalacija ?!?!?!? Pa da nisu malo preterali??? Probaću ga popodne NANOBAJTA?!!!!??!??!111!!! Edited February 24, 2009 by niking
Satyr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Upravo sam video da je izašla beta ... samo 26 NB instalacija ?!?!?!? Pa da nisu malo preterali??? Probaću ga popodne koristim ga vec 20-ak minuta i mogu reci da je brzi od mozile to je jedino sto sam zasad uocio
Baal Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 probajte novi Safari mnogo je dobar!!!! Zašto je dobar sem (standardno) dobrog dizajna? Sad sam ga instalirao i isto govno kao što je i pre bio. A ako te oduševljava onaj kvazi3D speed dial i da je zbog toga mnogo dobar Safari, onda stvarno nemam šta da kažem.
Satyr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Zašto je dobar sem (standardno) dobrog dizajna? Sad sam ga instalirao i isto govno kao što je i pre bio. A ako te oduševljava onaj kvazi3D speed dial i da je zbog toga mnogo dobar Safari, onda stvarno nemam šta da kažem. jesam lepo napisao da me odusevila brzina ucitavanja stranica
ProgressiveR Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Hehe ... greši čovek (ono za nanobajte) Šta znam ... verujem da na Mac OSX Safari ima poentu, ali mi se čini da je nekako nespretan port na Windowsi .. šta znam
Satyr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Hehe ... greši čovek (ono za nanobajte) Šta znam ... verujem da na Mac OSX Safari ima poentu, ali mi se čini da je nekako nespretan port na Windowsi .. šta znam ovu verziju su lepo prilagodili windowsu, ali iTunes i dalje nema dobru kompatibilnost na windowsu Edited February 24, 2009 by Satyr
Nisko_Se_Mazim Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Kako Safari koristi khtml rendering engine covek bi rekao da je u pitanju sarena verzija Konquerora(default KDE linux browser koji koristi isti engine) Sto ce reci-nista specijalno
judge.dread Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 koji uz to bolje radi na 32-itnim masinama sa manje kesa.
Satyr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Kako Safari koristi khtml rendering engine covek bi rekao da je u pitanju sarena verzija Konquerora(default KDE linux browser koji koristi isti engine) Sto ce reci-nista specijalno ja se ne razumem u taj deo
Recommended Posts