niking Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Što se čudiš? Pa tako se radi ako hoćeš da imaš svež sistem ... Ako hocu da imam svez stan, renoviracu svoj svakih mesec dana, pa to niko pri zdravoj pameti ne radi... nego cu lepo da pazim sta radim, da ocistim patike pre nego sto udjem i da ne dam svakakvoj stoci da mi divlja po njemu i bice u dobrom stanju par godina
johnnyzzz Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) windows, revit, photoshop, office, nero, opera, 3ds max + plaginovi, autocadovi, p2p i direkt downloaderi, fleš, video i audio plejeri, arhiveri, comanderi, gif makeri, mp3 bitrate i .xxx to .yyy convertori, kodeki, drajveri, psd i zubu rideri, virtuelni printeri, rečnici, win manageri, virtuelni drajvovi, skajpovi i ostali mesendžeri, fajrvolovi i antivirusi, digitalnih slika vieweri i svega toga navarivanje sa setingsi, apdejtovi, krakovi i pačovi - SVAKOG MESECA??? bog reče neka bude clone partition... i bi clone partition... Medjutim, ne lezi vraze, neke ne samo da ne pricaju o tamponima, nego preferiraju uloske. E to je ta prica o brauzerima. ja sam mislio da uglavnom preferiraju uloške... jesam li zaista sve ovo vreme živeo u zabludi... Edited March 1, 2009 by johnnyzzz
ProgressiveR Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ako hocu da imam svez stan, renoviracu svoj svakih mesec dana, pa to niko pri zdravoj pameti ne radi... nego cu lepo da pazim sta radim, da ocistim patike pre nego sto udjem i da ne dam svakakvoj stoci da mi divlja po njemu i bice u dobrom stanju par godina Počni da se baviš poliikom ... samo oni imaju takva poređenja i nekako im uspeva da takvim komparacijama zavedu narod to johnnyzzz: ... sve što si nabrojao se instalira za cca 2-3 sata (a koliko vidim, nabrojao si gomilu softvera koji rade isti posao)
Satyr Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Počni da se baviš poliikom ... samo oni imaju takva poređenja i nekako im uspeva da takvim komparacijama zavedu narod to johnnyzzz: ... sve što si nabrojao se instalira za cca 2-3 sata (a koliko vidim, nabrojao si gomilu softvera koji rade isti posao) vidis da je bezveze nabrajao programe...
niking Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Počni da se baviš poliikom ... samo oni imaju takva poređenja i nekako im uspeva da takvim komparacijama zavedu narod bravo glupane
johnnyzzz Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 zapravo nisam toliko bezveze nabrajao koliko deluje... i ne vidim koji su to programi koji rade isti posao... preklapaju se u nekim stvarima ali ne toliko da mogu jedni da zamene druge... samo auto cad (2006 i 2008 - prvi koristim a drugi mi je neophodan kad mi neko da format koji je usnimljen u 2008 verziji), revit 2008, 3ds max i photoshop da instaliram mi ubija ta 2-3 sata... a pre toga windows... a posle toga gomila sitnih iritirajućih programčića... i njihovo traženje po diskovima... ode ceo dan... i sad će neko da uzme da se lomi i da dokazuje kako mi neki programi nisu neophodni, kako bi on to brže uradio, ali nema potrebe, kome odgovara da jednom mesečno gubi toliko vremena na posao koji ne mora da radi, neka mu ga, u pravu je...
ProgressiveR Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 bravo glupane Slušaj, tata ti glupan što te nije vaspitao i što nemaš mozga da prihvatiš zezanje. to johny: mislio sam prvenstveno na množinu plejera, konvertera, itd, jer smatram da te stvari ne moraju da budu u množini, već da po jedna program može sve to da uradi. Sa druge strane, ako se baviš nečim ozbiljnim (a ti imaš AutoCAD, Max i sl) onda jeste drndanje to raditi baš često ... u tom slučaju Ghost ili neki drugi Partition Image-r.
Nisko_Se_Mazim Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Safari browser razbijen za 2 sekunde Elem http://blogs.zdnet.com/security/?p=2917 http://blogs.zdnet.com/security/?p=2934 Uslovi takmicenja su ovde http://cansecwest.com/post/200...8-01:00:0...OWN_Final_Rules Dakle prvo je razbijen Safari,posle toga IE8 i na kraju FF za koje je trebalo dosta vise vremena Bogami za razmisljanje
ProgressiveR Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Nije mi jasno šta tačno znači "razbijen browser" ? Pa browser nije security aplikacija, već prikazivač sadržaja sa weba .... ne kapiram stvarno
Dersu Uzala Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Slušaj, tata ti glupan što te nije vaspitao i što nemaš mozga da prihvatiš zezanje. Nemoj da se uzbudjujes, tip je osvedocen mentol. Pozira tu kao neki poznavalac, ali to su ta lokalna srpska posla...Nekoliko puta mu je cinjenicno ukazivano da je retard, ali ne vredi, kuca u njemu ta idiotska zica...Sad ce on kao nama da objasni... ...Elem...Bogami za razmisljanje "“It took a couple of seconds. They clicked on the link and I took control of the machine,” Miller said moments after his accomplishment." Ne kliknes na link koji nije proveren. A da, kako mentoli uopste znaju koji je link proveren. Pa postoje nacini...
ProgressiveR Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Videli ste da je izašao novi IE8 ... super .. samo ne znam koji će mi Na poslu (u i kući) mi treba onaj skrnedlj IE6 zbog debuga, a za svoj surf koristim (naravno) FF ili Safari ... što se to bzvz Redmond kuropeca i gubi vreme sa razvojem IE-a, kad nikad neće stići kvalitet osatlih browsera. Bolje da posvete pažnju OS-u i da nas lepo iznenade sa tom 7-micom
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Na poslu (u i kući) mi treba onaj skrnedlj IE6 zbog debuga... Sto zbog debug-a, ne kontam? Debug-uje on lepo i u sedmici i osmici, naravno u sadejstvu sa MS alatima.
ProgressiveR Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Mislio sam debug za samog sebe .. budući da se bavim web dizajnom i web developmentom .. zato mi treba buđavi IE6 da bi kad završim sve i noramlno radi svuda osim u IE6 mogao da primenim hackove i workarounde ne bi li proradilo u IE6 ... zbog idiota koji ga još koriste. Eto zašto!
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Mislio sam debug za samog sebe... Jopet ne kontam. Debagujes javascript u njojzi ili je IE zakacen za Visual Studio/ASP.NET u procesu?
ProgressiveR Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Al si bre mak na konac. Potreban mi je IE6 damo ad bih proverio da li ono što napravim radi u njemu ili ne radi, jer je defektan, a mnogo defektnih ljudi ga korsiti. Na to sam mislio. Otkivam njegove bugove u iščitavanju (validnog) CSS/XHTML koda i pokušavam da ga prejebem hakovima .... eto to
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Nemo' si na kraj srca. I dalje ne kontam konkretno, ali izgleda da mi to potpuno razlicito koristimo, za potrebe debagovanja. Whatevs...
ProgressiveR Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Ma samo različito poimamo pod "debag" ... znam na šta ti misliš, tako se zaista uobičajeno i zove ... a ovo što ja radim, zovem "debugom" jer je lovljenje bagova i ispravljanje istog, samo vezano za XHTML/CSS
vudun Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Koristi li iko osim mene Chrome? Navuk'o sam se, brz mi je kao munja ... a i jedan je od najpreglednijih browsera. Imam i vatrenu lisicu u rezervi. Puca mi blajvaz, što nema add-ons za guglovo čedo. Ionako mi dodaci nisu baš potrebni.
kuruz Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Koristi li iko osim mene Chrome? Ја, кад користим цимеров лептоп. Него, је л' има Фајерфокс опцију сличну Опериној Ванд?
Baal Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 (edited) To beše da pamti više passworda i logovanja pa mu pristupaš sa ctrl+enter na nekoj login strani? Edited March 25, 2009 by BaalBehrit
Mita Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Koristi li iko osim mene Chrome? Navuk'o sam se, brz mi je kao munja ... a i jedan je od najpreglednijih browsera. Imam i vatrenu lisicu u rezervi. Puca mi blajvaz, što nema add-ons za guglovo čedo. Ionako mi dodaci nisu baš potrebni. +1 stvarno je brz smorim se kada odem kod nekog drugog na Mozilu ili IE
kuruz Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 To beše da pamti više passworda i logovanja pa mu pristupaš sa ctrl+enter na nekoj login strani? Аха. Обожавам то.
Baal Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Аха. Обожавам то. Ima, Secure Login ekstenzija, samo što je šortkat alt+n umesto ctrl+enter, doduše možeš da ubaciš kombinaciju tastera koju želiš.
Recommended Posts