dimmu1 Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) pre par nedelja bas sam probao safari,chrome i operu reko da vidim mozda i predjem na jedno od njih ali dzaba.ne mogu da koristim nista drugo sem mozile,navika je navika,a i nemam problema sa njom.dok nisam podesio operu smorio sam se,safari mi je siromasan,a na chrome ne mogu da se naviknem.nemicem se ja od mozile. Edited January 24, 2011 by dimmu1
-Mare Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Nisam hteo da je brisem odmah pa sam za pocetak izbrisao precicu sa desktopa i ostavio samo Chrome. Probaj tako, kod mene je upalilo.
vudun Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) ja na kompu imam instaliranu operu i firefox , koristim ih gotovo podjednako i oba browsera volim , dobro , mozda operu malo vise. medjusobno se razlikuju , drugacija im je tehnologija (firefox je nesto tromiji) , ali oba su mi zgodnija od chrome-a koji sam intenzivno koristio mesecima. razliku u brzini izmedju izmedju chroma i opere skoro i da nema , a opet mi je norveski browser pogodniji za rukovanje , lepsi , da ne kazem logicniji. setili su se i oni pre 2 meseca da krenu sa ekstenzijama i to im je pun pogodak. Edited January 24, 2011 by Uriniram fufama u usta
Guest Bata Životinja Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 kleo sam se u Operu poslednjih 5 godina, kad od pre neki dan ne mogu da pišem post na blogu jer blogger.com ne podržava režim pisanja za taj browser. Koje sranje, je li ko imao poslednjih dana nekih sličnih problema ili ja imam neki malware, virus ili nešto slično?
Zoidberg Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Meni je Opera iz cista mira i otvarala neke tabove ka nekim sajtovima, no skenirao sam posle sto godina sa antivirusom i ocistio gamad, sad da kucnem u drvo ponovo radi k'o sat . Nikad jevrejski Chrome, samo norveska trve Opera
Guest Bata Životinja Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 prvo sam to učinio, avast, spybot, malwarebytes i combofix, sve očišćeno ali i dalje ne radi...
Milan Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 kleo sam se u Operu poslednjih 5 godina, kad od pre neki dan ne mogu da pišem post na blogu jer blogger.com ne podržava režim pisanja za taj browser. Koje sranje, je li ko imao poslednjih dana nekih sličnih problema ili ja imam neki malware, virus ili nešto slično? Probaj ovo My link, radi za search, mozda prodje i za blogger, mada čisto sumnjam.
Guest Bata Životinja Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) ha, mamu im prevarantsku, nisam ni znao to za google za blogger ne radi, nažalost, ali dobro... Meni je čudno što je Opera radila na bloggeru do pre tri dana. Edited January 24, 2011 by Bata Životinja
kuruz Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Meni ne radi sportvision.rs u Hromu, ne mogu da listam stranice.
Berliner Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 mogu li nekako da se u firefoxu smanje tabovi , ali ne po duzini/sirini (width) , vec visinski? previse mi mesta zauzimaju u 4ci. probaj micro fox (ili microfox ne secam se), vrlo upeglana tema.
vudun Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 evo trenutno ga koristim , jeste zastareo ali je izuzetno pregledan. 'fala
ShinigamY Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Nznm... Firefox koristim na Ubuntu i radi savrseno, bez ikakve greske... A sto se tice 7-ice, koristim Chrome, svi ostali su mi bagovali. Firefox koristim samo kada testiram neke strane koje dizajniram, jer ima dobre addon-ove, ali za ostalo, chrome je zakon. Period!
рогозуб Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) zajebah se pre neki dan i sapdejtujem fajerfoks na novu verziju, znachih ubi kolko secka, npr. kad skrolujem ako stranica ima dosta podataka, ili kad otvaram linkove u novim tabovima, otvorim 3,4 i kad sledecji put klinkem desni klik na link, treba mu jedno 5 sekundi da uchita meni sa desnog klika ocju sad da krenem da koristim nov brouzer, sha da skinem, hrom? edit: skinuh hrom, shkk je ovo? kaka je ovo minimalizam jbt, nigde nicheg... kako da korisim ovo.. Edited February 10, 2011 by рогозуб
The Jester Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) Gugl brate,ne moze jednostavnije. Pa nista kao i svaki drugi browser,osim sto su ti opcije skroz desno,pored one zvezdice.I da jos mozes da koristis address bar kao gugl.Fuck yeah. Edited February 10, 2011 by The Jester
рогозуб Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 shkk ima samo jedan tulbar. jel mogu da namestim status tulbar, ili makar bukmark tulbar?
Berliner Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) zajebah se pre neki dan i sapdejtujem fajerfoks na novu verziju, znachih ubi kolko secka, npr. kad skrolujem ako stranica ima dosta podataka, ili kad otvaram linkove u novim tabovima, otvorim 3,4 i kad sledecji put klinkem desni klik na link, treba mu jedno 5 sekundi da uchita meni sa desnog klika ocju sad da krenem da koristim nov brouzer, sha da skinem, hrom? edit: skinuh hrom, shkk je ovo? kaka je ovo minimalizam jbt, nigde nicheg... kako da korisim ovo.. skini operu. edit: inace firefox 4 ne leakuje vise memoriju i mnogo se brze dize, bolji je softver generalno, daj mu sansu Edited February 10, 2011 by Нормалан и Природан
рогозуб Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 skini operu. nju sam koristio pre nekolko godina nije mi neshto ostala u lepom pamcjenju.. jel ima neko ko je preshao sa mozile na neki drugi brauzer? kakva su iskustva? inace firefox 4 ne leakuje vise memoriju i mnogo se brze dize, bolji je softver generalno, daj mu sansu nisam taj ni skinuo, zato shto je beta, nego onaj neki 3.6.neshto
vudun Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 ne slusaj ove hromobrane , ako vec zelis da menjas vatrenu lisicu onda se presaltaj na operu ko gospodin covek. ja inace oba koristim , a gugl sam batalio kao svaki antiglobalista.
Zoidberg Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) Opera ist krieg Mozilla mi baguje vecito, Chrome je govno... Edited February 10, 2011 by Zoidberg 1
necko Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 ako bih menjao firefox (što mislim da se neće desiti), jedino bi u obzir dolazio safari.
Berliner Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) nju sam koristio pre nekolko godina nije mi neshto ostala u lepom pamcjenju.. jel ima neko ko je preshao sa mozile na neki drugi brauzer? kakva su iskustva? nisam taj ni skinuo, zato shto je beta, nego onaj neki 3.6.neshto Nisi mnogo pametan. Lepo sam ti odgovorio, opera ili ffox 4 beta i tacka. Chrome ce tek da se popne u prvu ligu, jos to nije to. edit: safari mi se ne svidja, ali vredi probati. Edited February 10, 2011 by Нормалан и Природан
Milan Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Ja koristim Operu dosta dugo (tamo od verzije 8 cini mi se), uvek sam eksperimentisao sa browserima ali Opera je ostala kao nesto sto mi savrseno odgovara. Kada bih morao da menjam probao bi sa Firefoxom, eventualno Midori, Safari mi nije legao kao ni Chrome. Kod Opere mi se najvise svidja sto mogu na jednom mestu da imam i Mail Client, RSS Reader i jos par nekih sitnica, tako da ne moram da za svaku glupost instaliram poseban program. Od verzije 11 i oni su poceli sa ekstenzijama, nije mi losa ni ona fora sa Opera Unite (morate imati account na My Opera), a korisna opcija je i sinhronizacija bookmarksa, notesa i speeddial-a. Jedini problem je sto nije podrzana od strane nekih sajtova (tako da nekad palim Firefox) i ne funkcionise bas najbolje sa Google servisima (koje ne koristim pa me zabole).
Recommended Posts