рогозуб Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 i evo, hrom kreno da baguje.. imam otvora 2 taba sa jutuba, 3 sa fejsa, i 2 sa forumom koji koristi simple machines softver, i kreno je da mi secka, prvo na tom forumu kad skrolujem sjebava zvuk na pesmi koja pichi na jutubu, a onda kad sam otvorio josh tab, dva, zabo, ona pizdarija sa peshchanim satom i belom ikonicom u gornjem levom uglu. a taman se ponado da je stabilan brouzer.
Ozziris Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Prosto mi je neverovatno kad cujem ovakve izjave..koristio sam sve od navedenih browsera i nikad nijedan bag, reset, kocenje nisam doziveo..masa ljudi se zali ali ja stvarno NIKAD nesto od ovoga (izgleda srecom) nisam iskusio!
Denny Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Da sam na tvom mestu, kupio bih još malo RAM-a. Browser je i više nego stabilan. 1
Lou Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Jedini problem je sto nije podrzana od strane nekih sajtova (tako da nekad palim Firefox) i ne funkcionise bas najbolje sa Google servisima (koje ne koristim pa me zabole). Postoji opcija da se Opera predstavi sajtovima kao IE, to rešava probleme. A rogozubu ne valja komp, pa krivi Chrome. Ja u njemu otvaram po dvadeset tabova svega i svačega i ne zakucava.
Milan Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Aha, znam za to, bas sam i spomenuo to na prosloj stranici, neko je imao problem sa blogger-om pa sam mislio da ce to pomoci. Sto se tice ove zezancije sa Chrome isto mislim da nije do browsera, jebiga kad pootvaras toliko zajebancija mozes i ocekivati da zablesi. Mada, koliko sam citao Chrome svaki otvoreni tab/plug-in/ekstenziju tretira kao zaseban proces (to se moze videti u task manageru, mislim da chrome ima i svoj task manager). Ne koristim Chrome pa ne znam kako to sve izgleda u praksi i da li takav nacin fukcionisanja uopste ima nekih negativnih strana. Monitor and Control Memory Usage in Google Chrome
рогозуб Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Mada, koliko sam citao Chrome svaki otvoreni tab/plug-in/ekstenziju tretira kao zaseban proces jes, izvalio sam... a inache, kresh poruku za hrom kao da je pisao kijanu rivs "Whoa! Chome had a break-down. Restart?"
vudun Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Mada, koliko sam citao Chrome svaki otvoreni tab/plug-in/ekstenziju tretira kao zaseban proces (to se moze videti u task manageru to je jedna od stvari u nizu koja me odbija od upotrebe chromea.
Novaliis Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 I copy/paste mi je uzas na chrome-u. Najbolja je kombinacija opere i kroma.
Novaliis Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Kad uradim google search za bilo sta, pa treba da pretrazim neku drugu rec ili recenicu i hocu da je kopiram, cesto mi je mnogo teze da uradim na hromu, jer dovoljan je mali trzaj misem i oznaci celu stranu. Na operi nema tih muka.
Talvi Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Izašao Firefox 4.0, fino deluje na prvi pogled.
Doom Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Agreed. Shiny piece of crap. A panorama je glavni razlog zasto je to tako.
Лука Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 (edited) Apdejtovao mozilu na ovu četvorku, najružnije kockasto sranje ikad. Nek stavi neko poslednju verziju trojke, častim plusom. Edited March 24, 2011 by Лука
lemmy sixx Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Stavio sam je i ja.Meni se dopada,nastavicu je koristiti.
Talvi Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Nek stavi neko poslednju verziju trojke, častim plusom. 3.6.15, može? http://www.mediafire.com/?20n7abwgw7m3rij Inače, i meni se sviđa četvorka. Navikao sam se brzo i nastavljam sa njom.
Лука Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Hvala Talvi, ali tebi ne mogu da dam plus. Ma držaću četvorku još malo ali mrka kapa.
necko Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 super je četvorka... osetno brža od prethodne verzije...
vudun Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 meni je po pitanju estetike i dizajna prakticno ista kao i beta verzije cetvorke. jbm li ga , ne koristim lisicu tako cesto , ipak sam tradicionalno nesto naklonjeniji operi.
Triad_1 Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Svidja mi se FF4, ne bih se vracao na FF3. Jel' neko koristi IE9?
рогозуб Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 meni je ff4 odlichna bila, skroz fino radila bez ikakvih bagova i lagova (shto mi se deshavalo na proshloj verziji) i sad sam instaliro ubuntu, i jbn ne podrzhava ff4 :|
рогозуб Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 11.04? al nije zvanichna verzija. poslednja zvanichna je ova 10.10 shto ja imam, maverik mirket
ShinigamY Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Ja sam instalirao 11.04 nevidjeno se razocarao... Sve mi je bagovalo, nista normalno nije moglo da se radi. Sranje bozje. Odmah sam vratio na 10.04 LTS (jer 10.10 nije konacna i zavrsena verzija a nije ni LTS...). Good old ubuntu. A sto se tice FF4, moze da se skine za bilo koji koliko ja znam... Mada ja sam chromium (Chrome) kurva.
Recommended Posts