Vic Rattlehead Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Možeš samo da prihvatiš da mi popušiš kurac. 1 1
vudun Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 http://blippery.com/splash/wp-content/uploads/2010/10/spl204698_008-wm900.jpg
BLAGOJE Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 sticajem okolnosti sam na najnovijoj operi next,zasad djeluje odlicno,za nijansu osjecam lag u poredjenju sa comodom/chromom,ali izgleda dobro,sve radi.
Dead Man Drinking Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Džabe sve to kad nedostaje gomila opcija iz stare opere. Ja sam i dalje na 12.16 i ne mogu da je menjam ni za šta drugo
MissionVao Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Sto mi se desava u zadnje vreme da mnoge stranice nece da otvori, onda refreshujem pa ili je otvori normalno ili ne ucita sve elemente Al one na koje stalno idem otvara bez greske.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 obrisi sve tananana kolaciceee tananana
Stefan34 Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 (edited) Sto mi se desava u zadnje vreme da mnoge stranice nece da otvori, onda refreshujem pa ili je otvori normalno ili ne ucita sve elemente Al one na koje stalno idem otvara bez greske. Meni se desava isto od kad je Firefox presao na verziju 27 Edited February 19, 2014 by Stefan34
BLAGOJE Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 joj pregadna je,meni invazija na kompu kuci ovih dana pa su mi i dragon i chrome zauzeti,jer je opera skroz pukla (trazi mi sad da dva puta klikan na bilo sta vezano za fles,pola stvari posle zadnjeg apdejta ne radi itd) pa sam sad i ja na mozili jer je jebeni maxton otisao u kurac po pitanju brzine.ako ko ima prijedlog za dobru alternativu nek' rece,ja stvarno mozilu ne mogu ocima.
Berliner Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 opera je previse pukla vec, slabo otvara masu stranica, pojavljuju se neki bizarni artefakti i glicevi, neki veliki sajtovi rade slajdsou koliko sporo renderuje itd. it's over.
Јарослав Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 stavljajte W8 i IE11, ono jebe kevu kako radi
BLAGOJE Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 vrati se u kontejner jebote dizajn ove mozile je toliko krs da bi mi sad netskejp bio moderniji,a boli me bas kurac da sad drkam sat vremena sa skinovima i fontovima da bi je doveo da izgleda bar poput necega iz prosle decenije.sad cu neki random sa cneta da skinem,jebes ovo. 1
Berliner Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 sta jos gori od vanile? uopste nije, kompaktan je i sajdbar ima precice, ne znam sta's vise. a sto se estetike tice, izgleda kao svaki vindoz program
Berliner Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 koga boli kurac za skin, nisam video da zapravo mislis na te fegetske detalje kad si rekao dizajn, vise na funkcionalnu stranu dizajna (nisam bio procitao ceo post izgleda)
BLAGOJE Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 i funkcionalna je u picku materinu jedino sto sve zasad radi kako tako,za razliku od opere
MissionVao Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 obrisi sve tananana kolaciceee tananana Ne radi fora
sale 3sm Larry Flynt Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Ja ti kazem ne budi luda Obriši histori sto puta I reinstaliraj novu verziju toga brouzera OoooooOooooo oooo ooo ooooo 3
SkullKrusheR Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 od nedavno me jebe youtube u operi. kad otvorim sajt ili neki klip u novom tabu zapuca ceo brauzer na 5-6 sekundi, što jako frustrira kad npr. otvaram više snimaka u različitim tabovima. embedovane klipove normalno pušta. brisao sam kolačiće i isto sranje. u ostalim brauzerima normalno radi, kao i u operi next, ali ne mogu na nju da se naviknem. zna li neko u čemu je problem?
BLAGOJE Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 znam problem je sto je opera sranje.batali ta govna.a iskreno se nadam da ce jos neko smuckati jedan polukrsten brouzer,ja nemam pojma sto je tolika frka da se to socini.
SkullKrusheR Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 rado, da znam za bolji. opera ima sve što mi treba, ali u poslednje vreme je puna bagova. ova opera next je vizuelno lepa i ima nekih super novina, ali izbacivanje bukmarksa i prečica za otvaranje linkova u novom tabu za tačped ne mogu da oprostim.
BLAGOJE Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 (edited) next je jos gora funkcionalno,bukvalno neupotrebljiva,pola stvari ne radi.jedva cekam dan kad cu da se vratim na komodo.malo sam isprobavao ove indi varijante,sve sem maxtona je goli krs a i on je tu nedje sa mozilom po sporini,cak sam i safari probao a ono je tek teror,jedino sto meni pada na pamet je da siknujes sve pa puknes potpuni reinstall pa sinkujes nazad,pa sve tako u krug dok konacno ne ispizdis i skontas kud i svi tu i mali mujo pa predjes na chrome ili podvarijante. Edited March 7, 2014 by BLAGOJE
Recommended Posts