Baal Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Što mora baš 1.05? Koristim ovaj 1.2b3 i nisam baš primetio razliku. A je l' si probao da staviš Nightly Tester Tools ekstenziju, pa da uradiš instalaciju 1.05 firebuga i uradiš override kompatibilnosti? Možda će da dođe do rušenja firefoxa, ali probaj, može da uspe, meni je uspelo sa nekim starim ekstenzijama tako.
Dersu Uzala Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Zato sto 1.05 ima cca dve opcije koje 1.2 whatever nema. A meni znace.
Baal Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Dobro ondak. Je l' si probao ovo sa Nightly Tester Tools? Može da bude rešenje.
VoivodBG Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 (edited) proradio toolbar za megaupload, yessss! Edited June 23, 2008 by Ultimate Bastich
Sinstrel Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Firefox 3 anyone? Dobar je... barem za sad. Jos uvek ne provalih sve novine osim onih ociglednih.
КЈО Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Оба бровсера су ок :] Било шта осим интернет Експлорера...
ProgressiveR Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Evo, koristim FF3 nekoliko dana i generalno, nisam još uvek video svih 15.000 poboljšanja (kakava laž,a) OK, browser kakav je bio oduvek, s tim da mi se desilo dosta puta da krahira, mnogo više nego što mi se krahirao FF2. Takođe, mnogo me nervira što nema više ksinova i plugina na koje sam navikao ....
gavrosaurus Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Након првобитне одушевљености и Опером и Фајерфоксом, тријумфално сам се вратио на Фајерфокс 2.0.0.14.
ProgressiveR Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Након првобитне одушевљености и Опером и Фајерфоксом, тријумфално сам се вратио на Фајерфокс 2.0.0.14. Isti scenario i kod mene
Господин Граул Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Ja sam najzadovoljniji sa Operom 9.5, ubedljivo mi je najbrža, al eto nekad baguje na Youtube, dok mi se sa Firefoxom to ne dešava. Jel probao neko novi Safari? Kažu za njega da je najbrži.
Axeanosilas Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Које додатке да инсталирам за ФФ? Опера ме нервира, хоћу да је преварим.
diletaNT Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Које додатке да инсталирам за ФФ? Опера ме нервира, хоћу да је преварим. Adblock, NoScript, Flashgot (ako koristiš download manager), Foxmarks (ako koristiš FF na više kompjutera, sinhronizira bukmarkse)...
gavrosaurus Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 И обавезно Blue Ice 2.1 за Firefox тему тј. скин! Е да, ја користим и Video Download Helper за скидање клипића итд. са YouTube-a и уопште свих места где постоји .flv екстензија.
Vlaja Buraz Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Lolmačke (kao i lolpande, lollisice, lolvjeverice) me uvijek oduševe: http://icanhascheezburger.com/ Inače, Adblock Plus, nikako Adblock.
Nisko_Se_Mazim Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Које додатке да инсталирам за ФФ? Опера ме нервира, хоћу да је преварим. Recimo i PDF download,Gmail Manager(ako koristis gmail),Wizz Rss News Reader Lite,Flashblock Imas i ekstenziju 1click weather koja je po meni ubedljivo najbolja u toj kategoriji ali nazalost jos nije izasla verzija za 3-icu Inace sto se tice FF 3-ja sam prilicno zadovoljan i ne pada mi na pamet da se vracam na 2-ojku Jedino sto sam primetio,bar sto se Windows-a tice, je da kada ugasim FF on ponekad ostane na listi procesa pa moras rucno da ga gasis preko task managera dok na linux-u nema tih problema-mada izgleda sam sredio i to je jer u pitanju bio bug u Pidginu za Win Isto tako jos nije izaslo par ekstenzija koje mi trebaju-ali to je vec samo pitanje vremena Novi FF trosi dosta manje memorije-sa 10-ak tabova od kojih recimo par ima i dosta flash elemenata trosi oko 150 mega memorije,novi adress bar je odlican,ekstenzije mogu da se pregledaju i instaliraju iz samog browsera sto je za svaku pohvalu(bzvz je sto ne postoji isto i za teme),pluginovi tipa jave i flash-a sada mogu da se iskljuce na klik umesto da se kuca about:config,stranice se otvaraju primetno brze za sta je verovatno zasluzan novi Gecko engine i tako...
ProgressiveR Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Pa, sad je zvanično objavljen podatak da je FF ušao u Ginisovu knjigu rekorda! Za 24 sata zabeleženo je 8,002,530 downloada sa njihovog sajta
imaginos Posted July 3, 2008 Author Report Posted July 3, 2008 izasla opera 9.51 e sad, ako nekog ne mrzi da skine i da proba, pa da mi kaze da li ja tripujem ili je opera po brzini prejebala sve redom, pa i samu sebe (9.50)? sve mislim da li tripujem ili je to stvarno odlicno poboljsanja u brzini...
gavrosaurus Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Инсталирам је сутра на послу! А знао сам! Шта сам рекао - да очекујем врло брзо 9.51! Мудрац
imaginos Posted July 3, 2008 Author Report Posted July 3, 2008 Инсталирам је сутра на послу! А знао сам! Шта сам рекао - да очекујем врло брзо 9.51! Мудрац da, rekao si. svaka cast na predvidjanju. ajd ako te ne mrzi, napisi utiske sutra, ja sad ne vidim na oci koliko mi se spava i moguce je da tripujem to oko brzine..
gavrosaurus Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Иначе, да додам да, куцањем opera:config у Address Bar добијете интерфејс за нека додатна подешавања.
niking Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja sam odusevljen promenama od 9.5 za sada... nije mi jasno zasto ovo nije 9.5 final, onako su se samo izglupirali da bi izbacili pre Firefoxa... i da, leti, potpuno mi je nejasno... skinuo bih sad Safari samo da uporedim
Recommended Posts