niking Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Opera 9.5 review by opeen-source community, sa poredjenjima sa FF3 If only it were free software and open source! jebeni imbecili :) Opera postigla 100/100 na Acid3 testu btw, FlashGot za Operu, ovde: http://my.opera.com/Lex1/blog/oget-2-4 Top 150 Popular Firefox Extensions and Opera
Rle Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 od kad sam instalirao vistu ff 2 sada i 3 mi ne rade stalno se povremeno refresh-uju strane kako da je microsoft namerno izbagovao ff da bi explorer koristili koji naravno radi perfektno
niking Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 (edited) btw, poprilicno je nemoguce da OS sam refreshuje stranu u Firefoxu... Edited July 20, 2008 by niking
Rle Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 sasvim moguce npr u shljaci imam laptop sa orginalnim xp -om i foxujem od uvek bez ikakvih smetnji a sada vista mi refreshuje ff jer imam kspersky tako da sam za trojance i viruse gadan gad
Vitamin K Experience Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Fasovao neki virus, i naravno, Vista je kriva.
Divlji Tigar Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) Imam jedan problem problem sa rapidshareom na Operi. Kada kliknem na premium stranica se zakoči i ne pokavljuje se onaj plavi prozor gde treba da kliknem save. Pre toga sam instalirao a potom i deinstalirao "megamanager", trebao mi je za megaupload a onda je počeo da se pojavljje njegov prozor da preko megamanger skidam i rapid linkove sto ja neću. Kako da rešim ovaj problem? Edited August 2, 2008 by Divlji Tigar
Axeanosilas Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Да скинеш jdownloader и да се оканеш скидања ствари са МУ и РС преко Опере.
gavrosaurus Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 И ето, нашао сам једно сјајно решење за Firefox а које Opera има самa по себи - причао сам о оној сјајној опцији Lock Tab у Operi и нађем addon за Firefox али, гле курца - не ради на Firefox 3!!! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 Чак и: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2558 Такође некомпатибилан. А у Operi - десни клик и Lock Tab али зато, при покушају отварања mail.yahoo.com: Sorry, the all-new Yahoo! Mail does not support your browser. You can either download a compatible browser or proceed to Yahoo! Mail Classic. Неће да може у Operi, бато!
null Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 (edited) при покушају отварања mail.yahoo.com: Неће да може у Operi, бато! Probaj "Mask As Firefox" Kol'ko ja vidim, ne izgleda deformisano. Edited August 9, 2008 by neurotripsick
Dead Man Walking Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Jebe me fajrfox zadnjih dana gadno... stalno not responding i bude 100% cpu usage...pizdim...
Nisko_Se_Mazim Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 (edited) Hmmm-verovatno je u pitanju neka ekstenzija pa proveri za pocetak to I ako vec nisi-uradi upgrade na 3.0.1 Sto se tice yahoo mail-a-probleme pravi novi skin koji izgleda koristi ono AJAX govance-potrebno je samo izabrati "old style" i u bilo kom browseru nece vise biti problema I jebo vas yahoo-koristite gmail P.S. Eto proradila je ekstenzija i 1click weather za 3-icu koju koristim,jos samo da izbace megaupload plugin i milina Edited August 17, 2008 by Full_Metal_Yakuza
niking Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 A, vidi, za Firefox je potreban plugin za Megaupload
Nisko_Se_Mazim Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Pa da-taj plugin omogucava "free slots for your conutry" Mada imam utisak da su ovi iz Megaupload-a ukinuli to ogranicenje jer kada sam skidao nesto sve je bilo regularno i jos sam mogao da skidam 2x zaredom Izgleda da konkurencija u vidu Rapidshare-a(skidanje for free uzastopno dva fajla ako su do 200 MB) cini svoje Ispravite me ako gresim
F4R15 Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Ja sada sve hostam na megaupload... a i trudim se da skidam tuda... cak su i pouzdani... a ne oni fag00ti iz repidšera.... sat i nesto pauze... pfff
Dead Man Walking Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Kake pauze? Nema to baća odavno...
Dead Man Walking Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Šta da uradim da mogu da skidam klipove sa youtubeta? Pre je radio real player sa firefoxom normalno pa sam skidao tako. Sad neće. Halp!
niking Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Pa da-taj plugin omogucava "free slots for your conutry" Yes, I konow, I was sarcastic jerbo koristim Operu bez takvih problema i addonova
SATAN-iz Batajnice Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ne znam ali meni novi firefox toliko baguje da je to strasno...
Nisko_Se_Mazim Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Yes, I konow, I was sarcastic jerbo koristim Operu bez takvih problema i addonova Mislim da su ta ogranicenja ukinuli-tako da sada sa megaupload-a moze da se skida na slican nacin kao i sa rapida(konkurencija u vidu ovog zadnjeg cuda cini ) Tako je bilo kada sa zadnji put koristio megaupload koga inace slabo koristim jer na rapidu ima sve sto mi treba u sustini EDIT:Evo proverih megaupload mi se iz prve skida preko FF-a(verzija 3.0.1) @SATAN Kakvih problema konkretno imas sa FF3?
Kratkovidi Magarac Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Koristim Firefox i Safari. Safari hvale da je rasturio sve redom po brzini, mada nema neke velike razlike koliko se meni cini.
Vic Rattlehead Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Firefox 3, radi bez ikakvih problema.
Recommended Posts