Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izasao Google Chrome.

dlpage_lg.jpg

Trenutno ga koristim i prvi utisci su pozitivni. Jednostavan je i ima par nekih zanimljivih inovacija (organizacija i kozmetika). Fali mu prave opcija za privatnost i sigurnost. Ovo je smesno sto sada ima ali s obzirom da je ovo prva i to beta verzija sasvim je ok. S obzirom da me je Firefox 3 razocarao mislim da cu se zadrzati na Chromu bar na neko vreme.

http://www.google.com/chrome/

Posted

Да, и ја сам тренутно на њему тј. још од синоћ.

Како год и шта год - радује ме да сам сачекао оно што сам желео - минималан, брз и једноставан web browser.

Наравно, ово је тек Beta верзија.

Posted

prvi utisci su dobri, Chrome jede veoma malo memorije (imam običaj da mi je nonstop otvoreno po nekoliko tabova, a to u Firefox-u pojede od 150 do skoro 200 MB RAM-a, a u Operi još više), download ide isto dobro (tu nisam ni očekivao neke probleme), jedino imam zamerku na Bookmarks - kad mi je već otvorena neka stranica ne mogu da pristupim Obeleživačima (kako ih tu nazivaju)....

Posted

Па, промени језик!

:)

То се овде зове "Always show bookmarks bar" или преведено на Српски ...

Како год.

:)

Иначе, он, такође (као и сви web browser-и данашњице) може да преузме букмарке, пасворде и сва подешавања из других web browser-а, Firefox-а, рецимо.

;)

Posted

Selektovanje teksta je vrlo nesrecno, i nervira me sto vidim reklame prvi put posle dve godine...

a izgleda kao hibrid Firefoxa i Opere sa skinom novog IEa

Lepo je sve to, ali ne verujem da ce me naterati da predjem sa Opere...

Posted

uf ovaj novi firefox :puke:

ja bih da iskopam inastalaciju za staru verziju firefox-a, ali posto se on koliko vidim automatski update-uje zanima me da li to nekako mogu da sprecim, jer on sam skine update, i onda ga instalira automatski po pokretanju, da ne skidam dzabe instalaciju

ja koristim operu od sada, a overicu i ovaj novi google-ov, jer mi ova nova mozila bas slabo radi na ovoj konfiguraciji

Posted

Ne znam sto ljudima smeta novi Firefox? Meni bez ikakvih problema radi. Sve add-on-ove koje sam koristio na FF2 koristim i na FF3. Kod mene bar super sljaka novi FF.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...