kuruz Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Не користим тастере, поред adress линије стоји дугме на које кликћем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Mnogo brže i elegantnije rešenje je brza kombinacija levi-desni taster... Naravno, za one koji ne mogu živeti bez mouse gestures... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Opera Edited March 26, 2009 by through the loop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Jebote,koristim firefox već 20 minuta,daleko je bolja od IE. :) Šta sam ja propuštao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 IE , зар то ико више користи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Evo ja novi IE8 (paralelno sa IE7, IE6 i IE5) od jutros kad izadje finalna verzija. Jebe kevu, saranjuje. Iako imam zasebne egzekutabilne fajlove za sve te verzije, IE8 ima autokompatibilni mod i sam provali kad ga neka stranica sere. Onda je prikaze u idealnom modu, onom za koji je nekad pisana. Naravno sve se klikom na dugme da preinaciti ili konfigurisati. IE8 je sad brz kao FF 3.0.8 ili Chrome 1.0.154.53 . Nice work. Ubedljivo je najjaci i najbrzi i verovatno najstabilniji MS-ov Brauzer i za razliku od IE7 moze uspesno da se zakaci za debugger u Microsoft Visual Studio-u 2003 (a verovatno i svima novijima, ali 2003 je bio problem u IE7). I'm very happy. Mogu verovatno i da skinem IE6 i IE7 verzije. Edited March 31, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Firefox bi i dalje bio moj idealni i obozavani browser da nije poceo pre par meseci da puca ponekad i 20ak puta dnevno (3.1 beta2 i onaj pre njega). Onda sam uvela Operu 963 kao "pomagalo" i iako je neuporedivo stabilnija nikako da se naviknem na nju, nekako mi je "kabasta"... sad koristim google chrome beta 2 i za sad imam par zamerki ali jeste ubedljivo najjednostavniji i "najbrzi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Verovatno ti je pucao zbog nekih add-onova ... primetno je da su često nove verzije add-onova užasno loše i dovode do kraha FF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Meni su add-onovi stalno razjebavali firefox i sada koristim safari, nekako mi najjednostavniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Meni su add-onovi stalno razjebavali firefox i sada koristim safari, nekako mi najjednostavniji И мени. Само што уместо Сафарија радије користим Хром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Jihaaaa Izasao Firefox 3.5 final http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Što znači da će i Opera 10 final uskoro. Koristim FF 3.5 (iliti 3.1 kako je bio prvobitno) otkad se pojavila alpha, radi super, ali mi Opera 10 Beta radi bolje na netbooku zato što je brža, mislim da je brža čak i od Chrome-a, stvarno su je dobro odradili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 ja koristim internet explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 U jebote...jel radi internet normalno na tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Što znači da će i Opera 10 final uskoro. Samo da ne pozure previse opet... mada je ova beta perverzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kad posle dužeg vremena otvorim FireFox i omah stisnem na Bookmarks gore u meniju pojavi mi se prozor za čuvanje novog Bookmarka sam od sebe. Je l' se dešavalo nekom to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Nego ljudi, koristi li neko od vas Opera Unite? Fenomenalan servis, ja sam oduševljen. Edited July 1, 2009 by Zeka_sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja nikako da uzmem da probam to. Kaži ukratko koje su mu karakteristike, šta možeš da radiš sa njim, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 U jebote...jel radi internet normalno na tome? meni sasvim lepo radi internet na tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Коначно је додато + дугме у FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 BaalBehrit, pa možeš svašta! )) U suštini, praviš veb server od svog kompa! Direktan file sharing, posebnu aplikaciju za photo sharing, media player, lounge za chat i fridge za ostavljanje poruka. Radi tako što kad aktiviraš servis, tvoj komp postaje web server i možeš svima koji od tebe dobiju dozvolu da omogućiš pristup fajlovima/folderima koje želiš da deliš. Slikovito, uključiš Unite, odeš kod ortaka, poželiš da slušaš svoju muziku, lepo se uloguješ na svoju adresu (imekompa.imenaloganamyopera.operaunite.com) i preko media playera slušaš svoju muziku. Ako se ortaku svidi muzika, uloguješ se na file sharing i skineš mu tu muziku, a ako nema npr. foobar preko istog tog file sharinga skineš i program sa svog kompa. isto važi i za slike, bla, bla, bla... Opasna fora, opasna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 A, već imam dignut svoj server za to (XAMPP (apache + php + mysql)). Naravno, drugačije je (i bolje) što ovako svi mogu da urade to, dok je za ovu moju soluciju potrebno malko veće znanje od prosečnog korisnika kompjutera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Да ли је и раније постављање стрелице на име чланова активних у последњих 15 минута резултирало приказивањем времена кад су били активни? Случајно поставих курсор, кад оно да видиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kad posle dužeg vremena otvorim FireFox i omah stisnem na Bookmarks gore u meniju pojavi mi se prozor za čuvanje novog Bookmarka sam od sebe. Je l' se dešavalo nekom to? I meni se to desava, popizdeo sam. Nesto sam pokusavao ali nisam uspeo, pa mislim da je najbolje resenje backup bookmarksa i reistalacija ff-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Reinstalirao sam i ponovo mi se dešavala ista stvar. Evo sad da kucnem u drvo prošlo je dva - tri dana i nije nijednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts