Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

jel ko probao ovaj piratebay browser?

Posted (edited)

[url="http://www.alienwarearena.com/forums/topic/7628/hardware/-guide-proper-amd-ati-d"]http://www.alienware...roper-amd-ati-d[/url]

moj savjet je da to od starta odradis muski,dakle ako treba i rucno brisanje iz registra,obavezno driver sweeper u safe modu,sve pokreci kao administrator...probaj prvo zadnje oficijelne,pa onda ako i dalje imas isti problem,onda zadnju betu.ima i jedan bag o kojem niko na netu ne prica,tzv "digitally signed" drajver bag,jedino rjesenje istog je ako imas i amd cpu i plocu sa amd cipsetom (700 i kasniji) koji podrzavaju amd overdrive (posto je sporan beta dio amd overdrajv drajvera unutar samog catalyst-a) da prvo prije svega instaliras amd overdrive pa ccc pa drajvere za cipset i plocu,ako ti trebaju.

jos jedno moguce rjesenje je ako graficku ne koristis previse napredno,tj 3d mod compute i sl,je da uopste ne istaliras ni catalyst,pocistis sve,i pustis win update da stavi wdddm drajvere i cao.

edit:

i onda ti nije jasno sto svi ludimo za nvidiom :)

Edited by BLAGOJE
Posted

meni malopre krenuo da zakucava FF čim otvorim youtube ili nešto drugo gde mu flash treba. reinstaliram i jedno i drugo i ništa, sve isto, a onda probam da instaliram neku matoriju verziju FF-a i evo sad šljaka ok

Posted

Ja nekako navikao, bio je uvek stabilan do sada, a i na drugom operativnom sljaka bez problema, a ovaj krom mi je nekako ko kopile koje nikad nisam hteo, nekako me uvek nesto tera od njega.

A npr dolphine mini koristim na fonu koji je u osnovi chrome...memam pojma nekako mi nikako taj chrome ne lezi.

Posted

хром је закон, једино што имају понекад идиотске апдејтове

интернет експлорер је мозила за сиромашне, стварно су у последње време све ближе једно другом

Posted

sale:

ako te odbija dizajn,toliko derivata imas,ja prvi ne koristim guglov,vec komodo,a ni sam nemam pojma zasto,uglavnom radi 1/1 kao hrom,plus imas skinove,koji nemaju uticaja na sam softver i na funkcionisanje istog...ja bih volio da je netscape prezivio,ali jebiga,nema srece od mrtvog magarca.

• 1 month later...
Posted

kreteni moroni imbecili sa Yahoo-a

stvarno me zanima kome je palo na pamet da ukine najbolju opciju - tabove

jebote život, ne razumem šta uzimaju programeri koji stalno prave neke izmene koje kurcu ne valjaju

ladno nema ni foldera :haha: :haha:

bacati bombe na Yahoo

i ove nove teme su odvratne

Posted

Zašto ne koristiš neki kršten mail klijent. Mada ni takav više nije lako naći.

Windows Live Mail i Outlook imaju previše glupih opcija i nemaju tabove. Opera mail izgleda dobro, ali joj fale neke opcije. Podržava tabove za mailove, ali ne i za foldere. Kao i IBM Lotus Notes, koji je još i spor. Kmail podržava tabove za foldere, ali ne i za mailove. Itd...

Thunderbird i Evolution nisam dugo koristio, pa ne znam kakvi su sada

Posted

koristim Outlook na poslu, ali ide redirekcija svih mejlova na Jahu i koristi se mesindžer

na Jahu su svi povezani sa mojim kolegama, ne mogu tu sad da uvodim neke promene

i sad su imbecili iz Jahua sve sjebali, a vidim da se na sve strane ljudi žale

Posted

Ne razumem zašto tako. Valjda treba obrnuto. Ja sam npr. u KMail ubacio gmail, yahoo i operamail nalog i umesto da u browser-u otvaram 3 puta njihove starnice, sve mi je na jednom mestu. A za IM je Pidgin sjajan, možeš da uvezeš gtalk, lync, sametime, yahoo messenger... naloge i opet ti je sve na jednom mestu

Posted

Gmail koristim privatno, redovno ga čistim, a i ne šaljem i ne primam puno pošte, tako da mi ne smeta.

Yahoo nisam koristio do pre tri meseca i taman kad sam se navikao, oni sjebaše sve što mi se svidelo.

Posted

kreteni moroni imbecili sa Yahoo-a

stvarno me zanima kome je palo na pamet da ukine najbolju opciju - tabove

jebote život, ne razumem šta uzimaju programeri koji stalno prave neke izmene koje kurcu ne valjaju

Management. Kakvi crni programeri.

• Upvote 1
Posted

koristio.

više kao alternativa mozili.

tu mi je i dalje instaliran, uz comodo i operu. rotiraju se kao gagić, musli i milutinov.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...