Angelystor Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Skal, koja ti je verzija Opere? Update-ovan Flash?
Berliner Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 ma i meni je isto, poslednja verzija, sve aj to, jebes fles, nego sto se raspada sve zivo i sto kresira kao mali bog
SkullKrusheR Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Skal, koja ti je verzija Opere? Update-ovan Flash? 12.16 neću da je apdejtujem jer sam čuo da je apgrejduje na poslednju verziju koja je ustvari ista kao opera next. fleš je apdejtovan.
Dead Man Drinking Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Nema dalje od 12.16. Neće je pregaziti opera next, već će se instalirati kao zaseban program. Ovo mi je jedina nada, uteha i spas. Samo da pređe u betu, pa da počnem da koristim kao primarni browser
SkullKrusheR Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 nikad ga nisam ni koristio. smeće. Nema dalje od 12.16. Neće je pregaziti opera next, već će se instalirati kao zaseban program. Ovo mi je jedina nada, uteha i spas. Samo da pređe u betu, pa da počnem da koristim kao primarni browser imam i operu next koju koristim povremeno kada hoću na yt nešto da gledam, ali neću da pređem na nju zbog gore pomenutih razloga. ovaj otter obećava, videćemo hoće li biti šta od toga. 1
KazimKazim Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Pocela da mi krasue Opera verzie 12.16...deinstaliram i skinem ovu nainoviu 20icu...bie kao Sv. Ilia...jos da proverim kako heks sljaka i da dignem sve 4 u vis
BLAGOJE Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 bratori,reci koje si joj magije bacio da tako radi
KazimKazim Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Znali me jadi ako znam...uglavnom - na ovom mom komodoru od lap topa bolje sljaka nego Kroum
SkullKrusheR Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 meni isto ovo malo što sam je koristio radila je bez problema i dosta brže od 12-ice.
vudun Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Ipak vam je najprihvatljivija opcija da pređete na Firefox. 56 uključenih kartica trenutno, a sve perfektno šljaka kao da je samo jedan tab aktivan. To sa Operom, ipak, nije moguće. O čedu monopolističkog Gugla da i ne govorim. Lepo nabaciš dodatke tipa self destructing cookies, ghostery ili disconnect, i mirno voziš.
salebghouse Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 meni opera radi uglavnom normalno, nema nikakvih kresova. imam samo problem sa sertifikatima, sad ispada da nista nije bezbedno, cak ni google. mozda avast brjavi, nemam pojma. mozilu palim i dalje samo kad treba nesto da skinem sa jutjuba, inace ne.
Kumodraski Vo Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Sta je ovo ljudi pomozte: http://i.imgur.com/aEHTHD3.png Mislim na ove zelene linkove, to mi svuda iskace, a radi adblock ne kapiram sta je ovo. Kada kliknem na jedan izadje mi: http://i.imgur.com/XdWz0A0.png I tako na svim sajtovima??
ShinigamY Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 chrome://extensions/ Kucaj to u URL i pogledaj, vrv neka extenzija koju nisi zeleo da imas.
Kumodraski Vo Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Jeste bilo je neko sranje, obrisao sam
M-16 Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 http://blog.winwin.rs/google-objavio-64-bit-chrome-web-browser/
BLAGOJE Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 vrijedi,narocito ako imate kao ja vise od 2 jezgra tj thread-a.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 mozila opet jede govna posle poslednjeg apdejta...kresuje i zaledi sve u sesnes'
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 zaljubio sam se u ovaj novi search bar u Firefox-u
Doom Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Vivaldi browser https://en.wikipedia...i_(web_browser) https://vivaldi.com/ Radi ga ekipa iz Opere koja je napustila sahranu kad je kompanija izvrsila samoubistvo. Tehnikal privju faza, druga iteracija. Blink endzin ispod haube. Obecava. 1
Dersu Uzala Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 (edited) Edited March 20, 2015 by Dersu Uzala
Dead Man Drinking Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 (edited) Đubre u najavi. Chrome je u potpunosti uništio browser-e. Iz nekog razloga je postao popularan i svi su počeli da ga kopiraju. Jednostavan recept - napravi brz browser koji nema apsolutno ništa, instaliraj 116 pluginova sumnjivog porekla i dobićeš polovinu funkcionalnosti koje je nudila stara Opera. A najviše me nervira idiotski sistem označavanja verzija koji je Google uveo, a svi ostali počeli da prate. Pa je tako neuporedivo veća razlika između Firefox verzija 1 i 3, nego npr. 10 i 38. A o hromiranom i lažnoj operi i da ne govorim. Mrzim Google Javno priznajem da mi je windows phone draži od droida Kratko sam testirao Vivaldi i Otter, i nadam se da će uskoro postati funkcionalni. Posebno Vivaldi, imajući u vidu da je ozbiljnija ekipa iza njega. Edit: Qupzilla izgleda veoma dobro, ali često puca na određenim stranicama Edited March 20, 2015 by Dead Man Drinking 1 1
kuruz Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Javno priznajem da mi je windows phone draži od droida tako je, sine moj!
Recommended Posts