bradilko Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 dobri su svi ti džaba vpnovi za brze akcije, za download su go kurac, mora neka paid varijanta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 pa ne baš, meni je download sa Steam-a prošle godine išao odlično Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Нови Фаерфокс 57 Бета коље џивџане. Ебо вас Хром да вас ебо, таблетомани ниједни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 kaće ne-beta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Vidim da su u 56. konačno ubacili drag&drop u bookmakr foldere. A i ova compact tema izgleda normalnije. FIrefox je konačno ispred tupavog hroma što se funkcionalnosti tiče. Ali i dalje iza Opere i Vivaldija. Mada eto, lepo je znati da postoji kršten open-source browser za one kojima je to bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Ако је игде важно имати опен сорс софтвер, онда је то свакако бровсер. Дедер, пробај 57 Бета или Дев Едицију - да ви'ш шта је буџа у мушкарца. kaće ne-beta? Предвиђено за 14. новембар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Nije meni brzina bitna, imam ja vremena. Ne mogu da se odreknem funkcionalnosti zarad čuvanja informacije koji tiganj za palačinke sam kupio na amazonu. Ako ništa drugo, skoro da i ne koristim Gugletove servise (maps, search, photo, drive...) i ne lajkam po flejsbuksima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 једино од јутјуба побећи не можемо. то нам је судба клета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Instalirao FF 57 na poslu. Dobar browser, primetno bolji proizvod od hroma. Svakako najbolje open-source rešenje koje postoji. I dalje tri koplja iza Opere kada je funkcionalnost u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 instalirah Operu da vidim otkud tolike pohvale deluje dobro je l' može sidebar da se prebaci na desnu stranu? ne vidim tu opciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Ne može. Pošalji im predlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Šta će ti sidebar uopšte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 (edited) nekoliko stvari koje sam video za ovih pola sata - FB Messenger, vidi se notifikacija, ne moram da otvaram FB da bih video da li je neko pisao nešto - WhatsApp, isto - samo bookmarks bar je dostupan u gornjem desnom uglu, ne i ostale bookmarks, pa je ovo lakše nego da otvaram novi tab i onda pristupam njima desni klik pa click na neku adresu koja nije linkovana ne otvara stranicu u novom tabu, nego u istom to ne valja nikako sporo reaguje na neke elemente na SK sajtu, na primer Edited October 4, 2017 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Sportklub sajt je đubre. Na WP-u u Edge-u se ne vide linkove. Tj. prepoznaje ih jednom u 10 puta Za nelinkovane adrese i desni klik * "Go to.." otvara u istom tabu * Ctrl + "Go to..." u novom tabu * Shift + "Go to..." u novom prozoru Za bookmark ne razumem šta si hteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 super, hvala u Hromu imam bookmarks bar, ali i other bookmarks folder ne vidim kako da to namestim u Operi, bez da je sidebar pinned ali ne smeta mi, odlično je zbog mesindžera ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 A, to. Mada ne vidim poentu, valjda ćeš napraviti folder Other u bookmark baru Meni je zapravo sve tu, nemam ništa u other/all bookmarks. Evo kakva je moja organizacija https://s1.postimg.o...db3qin/temp.png I ovo RSS rešenje je odlično (personal news). Prestao sam da koristim mail klijente za RSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 srediću još jedna stvar recimo, u ovom tabu mi je otvorena ova stranica, u sledećem poforum sport kliknem na link iz tvog posta, otvori se novi tab između nova dva srednjim klikom zatvorim tab otvoren kad sam kliknuo na tvoj link, a onda me ne vrati na ovaj tab, nego na sledeći, u kojem je podforum sport dosta iritantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 (edited) Proveri da li ti je štiklirano u browser settings Cycle tabs in most recently used order Edited October 4, 2017 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 pa isključi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 ništa se nije promenilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Nije to to onda. Sad gledam. To je tako samo za tabove sa istog sajta. Da imaš neki drugi sajt umesto YUM-a, vratilo bi ovde. Moram im prijavti bag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 tako je rešavaj to još jedna stvar ako imam nepročitanu poruku na FB mesindžeru (pretpostavljam da je ista stvar i sa WhatsApp), pa zatvorim Operu pre nego što pročitam poruke, kad je sledeći put pokrenem više nema notifikacije o nepročitanim porukama, tj. ponaša se kao da sam pročitao sve, iako nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Ne znam za FB, ali za Whatsapp prikazuje. Problem je što kad ugasiš prozor u kom ti je aktivan whatsapp, moraš ponovo da klikneš na ikonu da ga učita. To je do whatsapp-a i njihovog protokola. Tako je i kada koristiš iz drugih browser-a To sa messengerima je ok, ali po mom mišljenju nije nešto baš toliko korisno. Pošto za sve njih postoje desktop i/ili store aplikacije koje su bolje rešenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 instalirah Operu da vidim otkud tolike pohvale deluje dobro je l' može sidebar da se prebaci na desnu stranu? ne vidim tu opciju https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tree-style-tab/?src=search još jedna stvar ako imam nepročitanu poruku na FB mesindžeru (pretpostavljam da je ista stvar i sa WhatsApp), pa zatvorim Operu pre nego što pročitam poruke, kad je sledeći put pokrenem više nema notifikacije o nepročitanim porukama, tj. ponaša se kao da sam pročitao sve, iako nisam https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=messenger&platform=windows&tag=firefox57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts