RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 У почетку добар NWOBHM бенд, касније су постали тотални амерички power. "A Sultans Ransom" је ненормално добар албумн, слушам га већ трећи пут за редом. Quote
Odelo Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 "The Opening Ritual" EP i prvi album su super. Mada, to je i sve što sam slušao od njih. Od starta su se kanda šlihtali Amerima (Back In The US, sa tog EP-ija naprimer), a neko mi reče da im taj reunion album čak vuče na stari Motley Crue. Nisu mi baš među najomiljenijima iz žanra, ali dobar hevimetal, sve u svemu. Quote
RNA Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Некако како су одмицали са албумима, бивали су све бољи, зрелији и оригиналнији. Певач на "A Sultans Ransom" ме чак помало подсећа на Харија Конклина. Није то да су кокетирали са Америма, једноставно је енглеска публика увек више ценила амерички звук, а ова промена је дошла чак набоље. Quote
Odelo Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Interesantno, pogladaću onda da zbavim te kasnije albume, pošto mi je prvi sasvim gorivan. Quote
RNA Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Колико сам могао да прочитам, негде када је дошао овај певач, Рас Норт, почели су лагано да мењају звук ка америчком пауеру. Сад сам баш посетио ибеј и оставио понуду за албум "Dominator", на њему је Рас дебитовао. Quote
Angelystor Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 "Cloven Hoof" je odlichan NWOBHM album, najjaca odatle mi je "Laying down the law", mlogo zarazna pesmica, plus Gates Of Gehenna, Nightstalker..mozda ne u top10..ali par dlaka ispod. Dominator nikada nisam zgotivio nesto...ali me je zato Sultan's Ransom odma' poprimio iako je ovo nesto razlicitije od ranijeg materijala, sto rece gore RNA powerica. Quote
RNA Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Сад сам се сетио на кога ме још подсећа Расов глас. Има тренутака када звучи као Брус Хол из Agent Steel. Quote
Divlji Tigar Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Imam samo albume: "Cloven Hoof", "Dominator". Ovaj drugi mi se mnogo vise svidja, mada je i prvi fenomenalan. "Reach For The Sky" je meni omiljena pesma. Quote
Bata Trokrilni Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 A Sultan's Ransom je odličan album. Ima neke vrlo catchy pesme. Nisam još nabavio druge albume, ali sam čuo neke pesme, među njima i Reach for the Sky, koja je zaista sjajna. Quote
Invictus Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Da, da lijepe su te rasprave, a linkovi za download. Quote
Ајлин Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Heh, gle ima tema... izvol'te neki linak http://www.megaupload.com/?d=0TD859LK Quote
Ајлин Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Brate Tigre, 14 stvari, ja skinula, evo ga šljaka. Quote
Divlji Tigar Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 (edited) I meni radi, ali na kraju traži drugi deo da nastavi skidanje. Edited June 22, 2009 by Divlji Tigar Quote
Ајлин Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Probaj odavde nešto http://sharebee.com/683ed744 Quote
M-16 Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 (edited) Evo i od mene jedan link . Trebalo bi da radi, ja sam sa njega skinuo album pre par meseci Sad se setih da ovaj album nisam nikada ni preslušao Edited June 22, 2009 by M-16 Quote
Ајлин Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Brzo to ispravi sada S obzirom na to da ovaj gornji linak ima jednu stvar koja se ne završava i to me mnogo nervira... vredi pokušati sa ovim tvojim linkom Forgotten heroes ... lepa bas linija Edit2: Gle! Planiraju novi album... Sunce ti (Wiki doduše ali da se proveriti) History After the successful release and production of "Eye of the Sun" in 2006, the band were slated to begin writing/recording courses for their next album and scheduled it for release in 2007. However, the year of release was then rescheduled to 2008, but on that year, they released their first compilation album "The Definitive Part One", so now Throne of Damnation is currently planned for official release in 2009. This will be the first album with all-original material in a long time since 1989's A Sultan's Ransom to feature again Russ North on vocals and Jon Brown on drums. Edited June 23, 2009 by Ајлин Quote
M-16 Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 (edited) Maločas sam preslušao "A Sultans Ransom" i album stvrno kida. Izdvajam pesmu D.V.R., pravi US power metal klasik. Sad se bacam na EP. Evo link ako neko želi da skine edit: Sad sam zapazio uvodni riff za 1001 Nights, pravi narodnjak u stilu Šerifa Konjevića Edited June 23, 2009 by M-16 Quote
Invictus Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 To je već bolje. Samo šerujte linove za sav ovaj underground kad god imate iste. Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Iz čistog besa i anti entombedcore manije rezurektujem ovu temu iz ponora kulta sa novim albumom http://www.mediaboom.org/410039-cloven-hoof-resist-or-serve-2014.html Još jedan za folder "kolju kurac pa raznose meso" / "kome li se ovi okupiše". You have been warned. Quote
Angelystor Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Koliko sam ja video, samo originalni basista tu, dakle on je neki skupljac, i neki teski anonimusi oko njega okupljeni, a tako i zvuci album. Quote
Kumodraski Vo Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 http://www.mediaboom.org/471121-cloven-hoof-who-mourns-for-the-morning-star-2017.html Quote
Berliner Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 pa dobar je bum na drugo trece slusanje Quote
Recommended Posts