Shamandalie Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Fantastican bend koji dolazi iz Spanije. Dosadasnja diskografija: » El Único 2001 Demo » Leyendas Medievales 2003 Full-Length » Sueños Celtas 2005 Full-Length Jako lepe pesme inspirisane Gospodarima prstenova i slicnim stvarima. Predivne balade takodje. Poslusajte obavezno! Quote
Grobodan Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ovo mi je ... kako da kazem u sto blazoj formi... ocajno nabavih onaj drugi,ne znam koji mi je kurac to trebalo u zivotu. Quote
Shamandalie Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Pa to nije black, vec celtic metal. Quote
Shamandalie Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Pa mozda ti nisi ciljna grupa ovog benda. Quote
Grobodan Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 opet ne vidim neku vezu...jesam ja rekao da sam bleker?pogledaj ko je,recimo,otvorio manegarm temu.ako ne svrsavam na svaki "folk" bend,ne mora da znaci da ne volim taj stil Quote
Shamandalie Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 Nema problema, ali kapiram da ti se ovo ne svidja, jer je mnogo mekse i komercijalnije od ostalih. Poslusaj Mado de Oz pa uporedi ova dva benda i sve ce ti biti jasno. Quote
Grobodan Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ne svidjaju mi se ni oni nije bitno...nekom ce se svideti vec Quote
Turin Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 meni se recimo gade Mago de Oz. jel' ovo nalik njima ili nije? Quote
Shamandalie Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 Pa ne bas...ovo je malo drugacije, nije onako veselo. Quote
Blathaddar Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 ovo je meni simpaticno...ali nista vise...kao i mago de oz,nekako sve sto mi dolazi iz Spanije,meni je tako odbojno... Quote
Shamandalie Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 Uh, nemoj tako....Ima predivnih bendova iz Spanije i spanskog govornog podrucja, ali ih ja ipak preporucujem ljudima koji slusaju power i progressive. Quote
Blathaddar Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Uh, nemoj tako....Ima predivnih bendova iz Spanije i spanskog govornog podrucja, ali ih ja ipak preporucujem ljudima koji slusaju power i progressive. da,ili landevir ili battlelore pa,naravno da mene ne fascinira,ja vise volim folk u malo ekstremnijem izrazu... Quote
EnKi Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Vrhunske folk melodije sa dosta uticaja klasicne muzike. Drugi full-lenght je, po meni, kvalitetniji. Odlicna obrada Eye of the Tiger na spanskom, u power-folk fazonu, interesantno iskombinovana sa glavnom temom iz Rocky-a. Vokal mi je, narocito na prvom izdanju, nekako bezvoljan. Ali, u pojedinim numerama ume itekako pozitivno da iznenadi. I produkcija je losija. Osim toga, sve najbolje. Obavezno gradivo za fanove celta melta Thanx goes to Sham! Quote
Shamandalie Posted December 12, 2008 Author Report Posted December 12, 2008 Robovi iluzije ili Esclavos de una ilusión je prvi zvanicini spot ovog benda. Muzika je malo drugacija od one ranije, mnogo je vise rock nego folk, donekle podseca na Mago de Oz, ali nije tako bogata orkestarskim delovima. Fin folk za ljubitelje takvog zvuka, evo pogledajte: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=48138410 Nazalost, jos se nije pojavio na youtube Quote
Recommended Posts