Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fantastican bend koji dolazi iz Spanije.

Dosadasnja diskografija:

» El Único 2001 Demo

» Leyendas Medievales 2003 Full-Length

» Sueños Celtas 2005 Full-Length

Jako lepe pesme inspirisane Gospodarima prstenova i slicnim stvarima. Predivne balade takodje. Poslusajte obavezno!

Posted

opet ne vidim neku vezu...jesam ja rekao da sam bleker?pogledaj ko je,recimo,otvorio manegarm temu.ako ne svrsavam na svaki "folk" :) bend,ne mora da znaci da ne volim taj stil

Posted
Uh, nemoj tako....Ima predivnih bendova iz Spanije i spanskog govornog podrucja, ali ih ja ipak preporucujem ljudima koji slusaju power i progressive.

da,ili landevir ili battlelore :bigblue:

pa,naravno da mene ne fascinira,ja vise volim folk u malo ekstremnijem izrazu...

• 1 month later...
Posted

Vrhunske folk melodije sa dosta uticaja klasicne muzike. Drugi full-lenght je, po meni, kvalitetniji. Odlicna obrada Eye of the Tiger na spanskom, u power-folk fazonu, interesantno iskombinovana sa glavnom temom iz Rocky-a.

Vokal mi je, narocito na prvom izdanju, nekako bezvoljan. Ali, u pojedinim numerama ume itekako pozitivno da iznenadi. I produkcija je losija. Osim toga, sve najbolje. Obavezno gradivo za fanove celta melta :D Thanx goes to Sham!

• 1 year later...
Posted

Robovi iluzije ili Esclavos de una ilusión je prvi zvanicini spot ovog benda. Muzika je malo drugacija od one ranije, mnogo je vise rock nego folk, donekle podseca na Mago de Oz, ali nije tako bogata orkestarskim delovima. Fin folk za ljubitelje takvog zvuka, evo pogledajte:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=48138410

Nazalost, jos se nije pojavio na youtube