[Nocturno] Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Mislim sta reci o njima... odlican vokal, odlicna gitara... pesme su fenomenalne... prvi album malo zesci drugi melodicniji i jos bolji... BEST FUCKING BEND IN THE WORLD!!! 1 Quote
wlado Burton RIP Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 zar mislis da ovom bendu nije mesto na new wave??? pa od ovih novijih bendova malo recimo da su bolji od ostalih Quote
kojan Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Veseli jermeni.Toxicity je strasn album pogotovo mi se svidja pocetak(a i cela) Prison song. Quote
[Nocturno] Posted May 27, 2002 Author Report Posted May 27, 2002 SOAD nije new wave... mislim da smo to odavno konstatovali... Quote
Sinstrel Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Odlican bend... veoma veseo... mnogo su gotivni! Quote
Dr Hiroshima Posted May 27, 2002 Report Posted May 27, 2002 Mnogo ih gotivim jer su potpuno ludi i nikad ne znas sta ce sledece da urade.Bas su prave psihopate..Toxicity je bolji od prvog albuma,bar po mom misljenju. 8) Quote
[Nocturno] Posted May 27, 2002 Author Report Posted May 27, 2002 odlican je toxicity... deer dance je najbolja stvar... Quote
[Nocturno] Posted May 28, 2002 Author Report Posted May 28, 2002 Drugi je jos bolji!!! Imaju i par stvari sa soundtrackova... npr. the metro sa dracula 2000 ili snowblind... ako mozete obavezno skinite snowblind... super stvar... kao i innervision i johnny.... pre neki dan su me malo vise razocarali.... mrzim saradnje bilo kojih bendova sa reperima... a SOAD je to ucinio... shame on a nigga sa Wu tang Clanom.... Katastrofa!!! Quote
[Nocturno] Posted May 29, 2002 Author Report Posted May 29, 2002 probajte da nadjete neki bend koji lici na njih... Quote
Dr Hiroshima Posted May 29, 2002 Report Posted May 29, 2002 "]probajte da nadjete neki bend koji lici na njih... Nemoguce,bas su zato odlican bend-originalnost pre svega. a: Quote
[Nocturno] Posted May 30, 2002 Author Report Posted May 30, 2002 a: a: upravo o tome i pricam... Quote
Omegahedron Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 super su,originalni..no comment! prvi album je malo lidji od drugog ali ipak i toxicity je za pohvalu,najbolja mi je forest,atwa,psycho,rerials i prison song naravno! ..steta nemam poster...,mogla sam da iscepam iz metal hammera ali casopis je malo vise skup.... :roll: Quote
Omegahedron Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 uups..hocu reci ludji a ne "lidji",greska kod pisanja!... Quote
mirror Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 mrzim System of a down ! onaj moj ortak Smarko me svaki put iznervira kad to pusti Quote
Goblin Fanatic Posted June 8, 2002 Report Posted June 8, 2002 Imam oba albuma vec duze vremena, znam sve tekstove napamet (dobro, one koje ne znam uvek mogu pratiti sa papira)... Totalni su haos!! Definitivno fenomenalni i neponovljivi!!!!!!!!! Fantasticni!!! Posto ih slusam vec izvesno vreme, malo sam se zasitila, ali se i dalje odusevim svaki put kada ih cujem. Quote
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 dobro je da se posle R.A.T.M. pojavila neka grupa koja pljuje sistem! Quote
ATILA Posted June 12, 2002 Report Posted June 12, 2002 Kao sto sam vec rekao mnogo su dobri.Svidja mi se sto,pored pljuvanja sistema, imaju i dobre balade,kao aerials.A najjaci su im oni ludi prelazi sa rokanja na sroz spori ritam,ili cak na akusticne instrumente.Sjajno u svakom slucaju,isplivali su medju gomilom nemastovitih. Quote
Anjomen Posted June 16, 2002 Report Posted June 16, 2002 meni se ne svidjaju bas nesto, .....sve pesme koje sam cula mi lice jedina koja je onako je deer dance Quote
Vitamin K Experience Posted June 16, 2002 Report Posted June 16, 2002 imaju i dobre balade,kao aerials. To care! Aerials je moja omiljena pesma od SOAD-a o/ E, a jesi Quote
ATILA Posted June 17, 2002 Report Posted June 17, 2002 Seventh mi je rekao da je to neka jermenska nacionalna muzika.I meni je mnogo mocna,mada ni ove ostale nisu lose. Quote
Dani Posted October 24, 2002 Report Posted October 24, 2002 Odlicni su! Slusam ih svaki dan... a: Quote
Recommended Posts