GEORGE_SOAD Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 mozes ako imas nesto sto ja nemam, evo sta sve imam od System-a, dvd System Of A Down - Filmore Auditorium, Denver, CO System Of A Down - Hypnotize Bonus Dvd System Of A Down - Lowlands, Holland 2001-08-21 System Of A Down - Manchester, M.E.N 2005-06-14 System Of A Down - Philadelphia, PA 2005-08-26 System Of A Down - Psycho Messiahs System Of A Down 2005-12-10 Almost Acoustic Xmas, LA (94 min, pro shot, avi sourced) System Of A Down 2002-01-20 Big Day Out Compilation + 26-01-2005, 59´42+18, 8´5/10 Pro System Of A Down 2001-08-01 Hamilton, ON, Canada System Of A Down 2001-10-16 Baltimore, Arena, MD System Of A Down 2005-06-04 Brixton Academy, London 7.5 divx System Of A Down - Live Astoria 2005 System Of A Down - Live at Almost Acoustic Christmas 2005 System Of A Down - Live At Kroq 2001 System Of A Down - Live at The Filmore Auditorium, Denver 1999 System Of A Down - Live BDO 2002 System Of A Down - Live Iowlands(Holland) 2002 System Of A Down - Live Milano 2005 System Of A Down - Live Rock Am Ring 2002 Quote
kiki Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ko se prodao? pa oni, mazmarize(nisam suguran da se ovako pishe) i hypnotize(ni za ovo ) su propast. prvi sam cuo i sramota a hypnotize ni ne zelim da cujem (pretpostalvajma da ima veoma slican zvuk) Quote
GEORGE_SOAD Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 pa oni, mazmarize(nisam suguran da se ovako pishe) i hypnotize(ni za ovo ) su propast. prvi sam cuo i sramota a hypnotize ni ne zelim da cujem (pretpostalvajma da ima veoma slican zvuk) nemoj da pricas tako kad nisi ni cuo album, svi kazu da je to najblji zvuk koji je mogao da se proizvede, cak je Lars pohvalio Mezmerize kako ima mocan zvuk, reci su najbitnije kod System-a a ne muzika mada ne moguda kazem da im je losa muzika na albumu, muzika je super ukomponovana sa vokalima i zajedno sa mocnim rifovima sve to zvuci bas kao sto bi trebao i da zvuci Soad. Quote
kiki Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 neznam, meni je strano los taj zvuk (totalno drugaciji od dotadasnjeg) sa ovim se slaze jako velik broj ljudi. mnogi koji su obozavali SOAD su im okrenuli ledja, medju njima i ja. a to sto je lars pohvalio album meni neznachi apsolutno nista... Quote
Шарки Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 @GEORGE_SOAD Ау, брате, слааааабо ја стојим са разменом, тачније немам ништа паметно за размену на компу. Једино ако си из Београда, да ми нарежеш па да ти ја дам празан ДВД. Quote
GEORGE_SOAD Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 @GEORGE_SOAD Ау, брате, слааааабо ја стојим са разменом, тачније немам ништа паметно за размену на компу. Једино ако си из Београда, да ми нарежеш па да ти ја дам празан ДВД. nisam iz bg-a Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 ne prodaje se djordje tako lako.. (mislim, samo za prazan dvd) Quote
Шарки Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Пих. 'Ајде ако хоћеш неку другу врсту компензације да изведемо, заиста ме занима тај снимак! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 glupo mi je da spamujemo temu vise, ako hoces javi mi se na pp i psycho naravno da ga ne bih dao za prazan dvd Quote
zak Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 ne bi dao GA dao za prazan dvd? Toxicity je najbolji album, od tada je svaki sledeci pomalo slabiji od pretgodnog Quote
Herr_Wolf Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Ma ja mislim da bi mog'o da se napravi jedan dobar album od Mesmerize/Hypnotize, tipa da se stave BYOB Cigaro Question Attack Dreaming Hypnotize Holy Mountains This Cocaine Makes Me Feel Like Im On This Song She's like heroin Revenga i eventualno 2 Soldier Side-a... Ovo ostalo su uglavnom Daronova izdrkavanja i pop pesmice... Ima mozda jos koja dobra stvar, ali ovako bih ja to srez'o... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 humm.. nije loshe.. jedino bih josh ubacila Stealing Society (iako celu drugu polovinu Daron zavija).. a izbacila bih She's Like Heroin Quote
Herr_Wolf Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 humm.. nije loshe.. jedino bih josh ubacila Stealing Society (iako celu drugu polovinu Daron zavija).. a izbacila bih She's Like Heroin Da... mozda bi i bilo bolje tako... Nego meni je She's like heroin simpaticna Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 pa ako cemo da posmatramo "simpatichnost" pesama, onda bih stavila i radio/video.. i mozda old school hollywood.. ali ne posmatramo simpatichnost.. nego kvalitet.. valjda.. Quote
Шарки Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 А шта фали албумима? И даље не контам зашто их нико не воли? Quote
Herr_Wolf Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Ma ok su oni, samo sto albumi systema ne bi trebalo da budu "ok" nego "DO JAJA" A u principu ima dobrih pesama, i da su izdali samo jedan album, ovako koncipiran, bio bi "do jaja", razjebali su malo stvar sa kvantitetom ubacivsi gomilu "mnjeee" stvari. Quote
Шарки Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Пи, бре, то онда значи да би требало стрељати Дарона због "мњеееее" песама. Мада, искрено и те песмице ми нису лоше. Посебно она где се хвали да му је ђока много већи од твог. Quote
Herr_Wolf Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Пи, бре, то онда значи да би требало стрељати Дарона због "мњеееее" песама. Мада, искрено и те песмице ми нису лоше. Посебно она где се хвали да му је ђока много већи од твог. Ta pesmica mi je mozda jedna od najomiljenijih, ma mislim prvenstveno na Lonely day, Lost in Hollywood Radio/Video... Quote
Шарки Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Lost in Hollywood дефинитивно треба избацити јер је превише "мњее". Остале су слушљиве. Quote
Ω Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 meni je fina ona pesma Sad Statue. ne znam da li je sa mezmerize ili sa hypnotize, ali je skroz ok Quote
Recommended Posts