PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 meni je fina ona pesma Sad Statue. ne znam da li je sa mezmerize ili sa hypnotize, ali je skroz ok mezmerize.. mada meni je ok samo refren iste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Evo sad gledam nesto, Stealing Society je super sve do onog trenutka kad Daron pocne da peva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Jack Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Nikako mi nije jasno zasto su toliko isforsirali Daron-ovo pevanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Mislim da je bila varijanta: Daron: 'OCU JA DA PEVAM, 'OCU, 'OCU, 'OCU, JA! JA! JA! ZNAM JA DA PEVAM! 'OCU! 'OCUUUUUUUUUUUUU JAAAAA! I DA SVIRAM!! I BUBNJEVE DA LUPAM I 'OCU ONU LIZALICU! 'OCU JA SVEEEE! 'OCUUUUUUUUUUUUU....! Ostali: Dobro de, evo ti pevaj... Zabole nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 gledala sam njihov konc pre neko vece na MTVu....neki noviji...pevali su stvari i sa Hypnotize-a...ocaj zivi!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ...ali sve im je oprosteno posto je to serj, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplish Distorsion Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Ljudi, sisate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Ma kolko sam ja video soad je uopste ocajan uzivo: gledao sam 2, 3 koncerta i bas su bedni iako volim neke njihove starije albume: toxicity i prvi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ω Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 nikad nisam gledao nijedan njihov koncert u celini. gledao sam par live clipova i samo mi se jedan dopao (svirao se needles danju i serj je nosio naocare za sunce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 nikad nisam gledao nijedan njihov koncert u celini. gledao sam par live clipova i samo mi se jedan dopao (svirao se needles danju i serj je nosio naocare za sunce) Ja sam gledala taj ceo i jos par live-ova i svideli su mi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplish Distorsion Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 To im je najgluplji live! Ima minimum 50 boljih Zasto tako lupetate kad pojma nemate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 ucuti, grdobo forumska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purplish Distorsion Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Go suck lollypops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ma kolko sam ja video soad je uopste ocajan uzivo: gledao sam 2, 3 koncerta i bas su bedni iako volim neke njihove starije albume: toxicity i prvi album Ne diraj mi SOAD Ocigledno da nisi pazljivo slusao...Definitivno njihov nastup uzivo zvuci bolje od vecine grupa...toliko energije..toliko snage.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karirani mehurić Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ne diraj mi SOAD Ocigledno da nisi pazljivo slusao...Definitivno njihov nastup uzivo zvuci bolje od vecine grupa...toliko energije..toliko snage.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 To sestro..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ma bre ja volim SoaD, cak mi je to jedan od omiljenih bendova nego kazem o live nastupima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Definitivno njihov nastup uzivo zvuci bolje od vecine grupa...toliko energije..toliko snage.. ocigledno ne pricamo o istom bendu ...dodushe...raniji su im bili bolji...al' ovo od kad su izbacili mesmerize/hypnotize govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 1. Potreban muski ili zenski vokal za Tribute To System Of A Down, pozeljno iskustvo i oprema, od 17 - 30 god, sa podrucja Panceva i Beograda. 2. Potreban muski vokal od 20-35 god za ozbiljan i afirmisan autorski bend po principu pevaca TooL-a ili Tom Yorka iz Radiohead, sa podrucja Panceva i Beograda. Zainteresovani neka se jave na pp. Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 (edited) Ma bre ja volim SoaD, cak mi je to jedan od omiljenih bendova nego kazem o live nastupima pa i ja kazem o live nastupima..mi se izgleda igramo gluvih telefona... Edited May 28, 2006 by solomona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 koliko god volela SOAD, jednostavno moram da priznam da im je 70% live nastupa ostalih 30.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 koliko god volela SOAD, jednostavno moram da priznam da im je 70% live nastupa ostalih 30.. identicno misljenje imam ali ja ih volim volim volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 PA JEDINI RAZLOG KOJI TO OBJASNJAVA JE TAJ: PROKLETO,PROKLETO DOBAR BEND!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 (edited) evo citam vase postove po odavno pa rekoh da se malo ubacim Bend je ranije(do 2003) imao uzasno dobre Live nastupe, prvo nekako im je bilo drago sto ih ljudi polako sve vise slusaju, drugo, postajali su jedan od najslusanijiih bendova sirom sveta. Za taj period scenski nastup im je bio najbolji, sto ne mogu da kazem za period od 2004 do sada...gledano muzicki bilo je mnogo gresaka i kod darona i kod shavo-a, za serj-ov glas da ne govorim, nekad je pevao super , nekad ne, ali kao sto rekoh sve je to bio ceh dobrog nastupa, daron je bio samo dobro naduvan i srecan da svira pred svim tim ljudima pa je jurcao po bini ko nenormalan Period od 2004-te > Daron se okrece mnogo melodicnijim stvarima za koje treba da se malo scenski povuce, mada mislim da je i svima njima dosadilo da jurcaju po bini, sve vise bolje odsviranih pesama, sve manje dbrog, prepoznatljivog scenskog nastupa. Kako gledam ove svirke iz 2005 i 2006(osim Almost Acoustic Christmas-a) sve svirke im se svode: Ajde da dodjemo, umemo pare i da se razilazimo, pa zato ljudima treba malo pauze od godinu, dve, mozda i vise, da se saberu, uzele pesama koje su nekad svirali pa da ponovo Soad se vrati na scenu i ubija! sad nekim mladjima se mozda vise svidja novija 'verzija' Soad-a, ja vise volim starije...Nije da ne volim nove pesme, meni su sve pesme super, stavise mislim da nikad necu prestati da slusam system ali ljudima stvarno treba jedna pauza ko ima nesto od Live snimaka(video) a da ja nemam, nek se javi! ovo je sto sam do sada sakupio dvd System Of A Down - Almost Acoustic Xmas, LA (94 min, pro shot, avi sourced) 2005-12-10 System Of A Down - Baltimore, Arena, MD 2001-10-16 System Of A Down - Big Day Out Compilation + 26-01-2005, 59´42+18, 8´5/10 Pro 2002-01-20 System Of A Down - Brixton Academy, London 7.5 2005-06-04 System Of A Down - Filmore Auditorium, Denver, CO System Of A Down - Hamilton, ON, Canada 2001-08-01 System Of A Down - Hypnotize Bonus Dvd System Of A Down - Lowlands, Holland 2001-08-21 System Of A Down - Manchester, M.E.N 2005-06-14 System Of A Down - Milano, 2005-05-30 2Dvd System Of A Down - Philadelphia, PA 2005-08-26 System Of A Down - Psycho Messiahs divx System Of A Down - Live Astoria 2005 System Of A Down - Live at Almost Acoustic Christmas 2005 System Of A Down - Live At Kroq 2001 System Of A Down - Live at The Filmore Auditorium, Denver 1999 System Of A Down - Live BDO 2002 System Of A Down - Live Iowlands(Holland) 2002 System Of A Down - Live Milano 2005 System Of A Down - Live Rock Am Ring 2002 Edited May 29, 2006 by GEORGE_SOAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 evo citam vase postove po odavno pa rekoh da se malo ubacim Bend je ranije(do 2003) imao uzasno dobre Live nastupe, prvo nekako im je bilo drago sto ih ljudi polako sve vise slusaju, drugo, postajali su jedan od najslusanijiih bendova sirom sveta. Za taj period scenski nastup im je bio najbolji, sto ne mogu da kazem za period od 2004 do sada...gledano muzicki bilo je mnogo gresaka i kod darona i kod shavo-a, za serj-ov glas da ne govorim, nekad je pevao super , nekad ne, ali kao sto rekoh sve je to bio ceh dobrog nastupa, daron je bio samo dobro naduvan i srecan da svira pred svim tim ljudima pa je jurcao po bini ko nenormalan Period od 2004-te > Daron se okrece mnogo melodicnijim stvarima za koje treba da se malo scenski povuce, mada mislim da je i svima njima dosadilo da jurcaju po bini, sve vise bolje odsviranih pesama, sve manje dbrog, prepoznatljivog scenskog nastupa. Kako gledam ove svirke iz 2005 i 2006(osim Almost Acoustic Christmas-a) sve svirke im se svode: Ajde da dodjemo, umemo pare i da se razilazimo, pa zato ljudima treba malo pauze od godinu, dve, mozda i vise, da se saberu, uzele pesama koje su nekad svirali pa da ponovo Soad se vrati na scenu i ubija! sad nekim mladjima se mozda vise svidja novija 'verzija' Soad-a, ja vise volim starije...Nije da ne volim nove pesme, meni su sve pesme super, stavise mislim da nikad necu prestati da slusam system ali ljudima stvarno treba jedna pauza ko ima nesto od Live snimaka(video) a da ja nemam, nek se javi! ovo je sto sam do sada sakupio dvd System Of A Down - Almost Acoustic Xmas, LA (94 min, pro shot, avi sourced) 2005-12-10 System Of A Down - Baltimore, Arena, MD 2001-10-16 System Of A Down - Big Day Out Compilation + 26-01-2005, 59´42+18, 8´5/10 Pro 2002-01-20 System Of A Down - Brixton Academy, London 7.5 2005-06-04 System Of A Down - Filmore Auditorium, Denver, CO System Of A Down - Hamilton, ON, Canada 2001-08-01 System Of A Down - Hypnotize Bonus Dvd System Of A Down - Lowlands, Holland 2001-08-21 System Of A Down - Manchester, M.E.N 2005-06-14 System Of A Down - Milano, 2005-05-30 2Dvd System Of A Down - Philadelphia, PA 2005-08-26 System Of A Down - Psycho Messiahs divx System Of A Down - Live Astoria 2005 System Of A Down - Live at Almost Acoustic Christmas 2005 System Of A Down - Live At Kroq 2001 System Of A Down - Live at The Filmore Auditorium, Denver 1999 System Of A Down - Live BDO 2002 System Of A Down - Live Iowlands(Holland) 2002 System Of A Down - Live Milano 2005 System Of A Down - Live Rock Am Ring 2002 ti izgleda hoces da zaradis...ccccc...kako te nije sramota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts