Grobodan Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Chuo sam da je ovaj bend dobio ime po Down-ovom sindromu,jer si u bendu boluju od istog...Jel istina? Quote
Ivan_Creed Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ja bi, ali ne smIJem jer sam modJerator.... U fazonu, ako oces nekog da potkacis, mora to kvalitetnije - to bi bilo kada bi dosao na neku bm temu i rekao da su recimo, xyz bend grobari, tj. zaposleni, samo zato sto su se slikali na istom ba, i sl.... I tako bolan... Quote
Grobodan Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Pa sta ako si moderator?Svi ostali i koriste to da se slobodno izdrkavaju. A to sa Black nije lose...Kreativnije od drkadzija koje navrcu gore... Ajde daj neki hint za System of A Down...Zato sto su im kite stalno spustene? Quote
sheeeenk Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 ја мислим да 'нако бесмислени текстови не могу бит' ничим инспирисани Quote
Ivan_Creed Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Zbunio si se.... mislim da bi bolje stajalo 'losi textovi inspirisani politikom', jer, majku mu cevapSKU, mora odnekud da dodze inspajrejshN!! Mene je SOAD smorio ko zmaja, ono, simpaticni su mi samo, eto cisto onako za neku seljacku sutku u Krnjaci i okolini Sremske Mitrovice, i to je to... Quote
IRA Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Zato sto su Jermeni (pretezno). A jel ti to iz iskustva tvrdis? Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 U pitanju je bila ciklicno-avantgardna 'sala'. Quote
zak Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Chuo sam da je ovaj bend dobio ime po Down-ovom sindromu,jer si u bendu boluju od istog...Jel istina? Ne, to je u bendu DOWN. Quote
IRA Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 U pitanju je bila ciklicno-avantgardna 'sala'. pa nisi me valjda shvatio ozbiljno Quote
DevouredSoul Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ajoj, IRA, divnog li avatara, savrshene li zhene (sad cje neki ljudi da me kamenuju, al jbg, morala sam ) Quote
IRA Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Hvala To je inace Andjelinina slika ... gde ces savrsenije od toga Sto da te kamenuju Quote
DevouredSoul Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Hahaha, naravno da znam da je Angelinina, zato i kazhem. Omegica cje da me kamenuje - bash zbog nje Quote
Nenja Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 meni uopste nije jasno zasto svi komentarisu relaciju Serj-Daron...ko kaze da ce Serj prestati da peva..jednostavno ovom albumu je bilo potrebno Daronovo izvodjenje i to je to.. Most lonliest day in my life Quote
zak Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ide "the most loneliest day OF my life" ok je pesma, nemojte sad, nije odlicna kao stare ali je ok, imajte u vidu da ste vi odrasli od '99. naovamo... Quote
Nenja Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ide "the most loneliest day OF my life" ok je pesma, nemojte sad, nije odlicna kao stare ali je ok, imajte u vidu da ste vi odrasli od '99. naovamo... Sto volim kada me neko ovako koriguje! A jos kad pocne da mi popuje " imajte u vidu da ste vi odrasli od '99. naovamo..." Eto mi smo bar odrasli Pesmica je OK Quote
Herr_Wolf Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Jeste, mada u Daronovom izvodjenju zvuci neozbiljno... Inace posle Mesmerize/Hypnotize-a sam poceo mnogo vise da volim prvi album Quote
zak Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Sto volim kada me neko ovako koriguje! A jos kad pocne da mi popuje " imajte u vidu da ste vi odrasli od '99. naovamo..." a ja volim cokoladu sa suvim grozdjem! Quote
Recommended Posts