DevouredSoul Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ti to mene? Bicu dobra, I promise....necu ga zaludeti (previshe) Hmm... ne? Zaludjuj koliko hocjesh, nemam ja nishta s njim. Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Hmm... ne? Zaludjuj koliko hocjesh, nemam ja nishta s njim. ok...cujes je...dobila is zeleno svetlo zaludjuj me koliko oces ! JES .... dacu ti na priv moj number... Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 what about me? na pp ako oces broj Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 oooops izgubio sam mobilni ! Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 ali gle srece ! ODJEDNOM SAM GA ODMA NASAO !!!!!!!! Quote
DevouredSoul Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Srecja? Don't think so... Quote
deftonerrrr Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Srecja? Don't think so... oh....opet sam ga IZGUBIO ! Quote
amy_mccoy Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 what about me? Ti upadas kao treci clan....sto vise to bolje Quote
DevouredSoul Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Jebite se, ja slusham Roulette, i uzhivam. Ova tema STVARNO nije zasluzhila da je ovako obogaljite... You make mi sick Quote
Ivan_Creed Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Jebite se, ja slusham Roulette, i uzhivam. Ova tema STVARNO nije zasluzhila da je ovako obogaljite... You make mi sick Upravo tako... dolazi off-topic tema samo za nas NU metalere, i strpite se... Quote
deftonerrrr Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Upravo tako... dolazi off-topic tema samo za nas NU metalere, i strpite se... Quote
DevouredSoul Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Aj da ne bude off topic.... Onaj Roulette jebe keve Stvarno najlepsha pesma od SOAD-a koja bitishe... Meni... Al dobro, ja sam samo nezhna i osecjajna zhena... Quote
deftonerrrr Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Aj da ne bude off topic.... Onaj Roulette jebe keve Stvarno najlepsha pesma od SOAD-a koja bitishe... Meni... Al dobro, ja sam samo nezhna i osecjajna zhena... SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL Quote
Guest MiX Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 dobro je da se posle R.A.T.M. pojavila neka grupa koja pljuje sistem! PA to eyesburn pokusaa eto vec punih 10 god ... Quote
Kokopelli Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Ti upadas kao treci clan....sto vise to bolje yes,yes,yes... a mogu li pozvati jos nekog vit mi iliti vit as? Quote
DevouredSoul Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL Deaf, mad, and blind. Namerno sam podvukla NAJLEPSHA. Lepo, a ne dobro. Bogalju :mwah: Quote
deftonerrrr Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 PA to eyesburn pokusaa eto vec punih 10 god ... da... POKUSHAVA !!!!! je kljucna rech Quote
deftonerrrr Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Deaf, mad, and blind. Namerno sam podvukla NAJLEPSHA. Lepo, a ne dobro. Bogalju :mwah: zaboravila si SEXY ! btw... SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL SOIL Quote
DevouredSoul Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 zaboravila si SEXY ! Jok, nabrojala sam sve tvoje najizrazhenije osobine. Bash sam pazila da neshto ne izostavim Quote
deftonerrrr Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Jok, nabrojala sam sve tvoje najizrazhenije osobine. Bash sam pazila da neshto ne izostavim hellooooo ?! izostavila si SEXY ?!!? are you def med end blajnd ! Quote
Reno Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 yes,yes,yes... a mogu li pozvati jos nekog vit mi iliti vit as? ja Quote
Recommended Posts