Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim sta reci o njima... odlican vokal, odlicna gitara... pesme su fenomenalne... prvi album malo zesci drugi melodicniji i jos bolji...

BEST FUCKING BEND IN THE WORLD!!!

• Upvote 1
Posted

Drugi je jos bolji!!!

Imaju i par stvari sa soundtrackova... npr. the metro sa dracula 2000 ili snowblind...

ako mozete obavezno skinite snowblind... super stvar... kao i innervision i johnny.... pre neki dan su me malo vise razocarali.... mrzim saradnje bilo kojih bendova sa reperima... a SOAD je to ucinio... shame on a nigga sa Wu tang Clanom.... Katastrofa!!!

• 2 weeks later...
Posted

super su,originalni..no comment! prvi album je malo lidji od drugog ali ipak i toxicity je za pohvalu,najbolja mi je forest,atwa,psycho,rerials i prison song naravno! :wink::wink: ..steta nemam poster...,mogla sam da iscepam iz metal hammera ali casopis je malo vise skup.... :roll:

Posted

Imam oba albuma vec duze vremena, znam sve tekstove napamet (dobro, one koje ne znam uvek mogu pratiti sa papira)... Totalni su haos!!

Definitivno fenomenalni i neponovljivi!!!!!!!!! Fantasticni!!!

Posto ih slusam vec izvesno vreme, malo sam se zasitila, ali se i dalje odusevim svaki put kada ih cujem.

Guest 7thSONofA7thSON
Posted

dobro je da se posle R.A.T.M. pojavila neka grupa koja pljuje sistem!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted
:twisted:Kao sto sam vec rekao mnogo su dobri.Svidja mi se sto,pored pljuvanja sistema, imaju i dobre balade,kao aerials.A najjaci su im oni ludi prelazi sa rokanja na sroz spori ritam,ili cak na akusticne instrumente.Sjajno u svakom slucaju,isplivali su medju gomilom nemastovitih.
  • 4 months later...