mR. MiNJa SuBBotta Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Pricali smo o kvalitetu cinela, a ne o kvalitetu sviranja. Mogao je tako bilo ko da se nadoveze i kaze da iako nije bubnjar, misli da moze da kaze da se bulje bolje pomeraju kvalitetom punjene zaprske sa protivavioncem 12,7mm, domace proizvodnje i cetkicom za zube sa titanijumskom drskom i uranijumskim gelom za kosu, nego kvalitetom cinela... Skroz glup komentar... blah e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 daron i lead pevanje su dva ne povezana pojma jedino moze ko backup da peva...ona pesma old school hollywood je najveci shit svih vremena... Quote
[4] Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 neko je nalozio darona da ume da peva Quote
Vuk Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine. apsolutno se slazem neko je nalozio darona da ume da peva sa ovim se vec ne slazem. Quote
(-1) Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 90% njihovih pesama su tralala da ali braaaate....ova je onda tralalalala preterali su Quote
[4] Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 hahahah daronovo pevanje zvuchi kao 12ogodishnji dijabetichar koji ima problema sa redovnim unoshenjem insulina Quote
Ω Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 lik nema glas, a ocajnicki se trudi da ispadne zestok... Quote
(-1) Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 ima gay glasic, ali ume da peva, mislite li da je lako izboriti se cak i za mesto back vokala kada si sa Serjom u bendu...i don't think so. Quote
Dave GROHL Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 e ortak nisi ni duhovit. pricao si kako su jedne cinele sranje a druge pomeraju bulju a meni je tuzno sto se clanovi demo bendova toliko frljaju sa opremom umesto da se vise pozabave kreativnim radom i poboljsavanjem svoje vestine. Ovaj amandman se definitivno usvaja... Quote
Ivan_Creed Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 SOAD je postao pop. Ko shisha Darona, sada cu i ja da pJevam sa Slipknotom ali na Mile Kitic nacin... "Ako si ti pJet pJet pJet.. aaaa... Ja sam bolan sest sest sest.. aaaa... Kako li je biti jeretiK? Aaa aaa aa" *aaaa = zavijanje na >>Grand Show<< (copyright)! Quote
Mariyeta Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ko je tebe lagao da si duhovit??? Quote
Ω Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ivane, ne skrnavi slipknot... ja nisam rekao da daron ne zna da peva, samo kazem da prirodno ima faggy glasic i usao je u vrstu muzike gde tom glasicu nije mesto...mislim da bi se dobro snasao sa ivanom u grandu... Quote
Ivan_Creed Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Zavisi. Ali svejedno SOAD me iznevJerio. Quote
(-1) Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ja nisam rekao da daron ne zna da peva, samo kazem da prirodno ima faggy glasic i usao je u vrstu muzike gde tom glasicu nije mesto da nije prva dva albuma pomislio bih da se projebao do vrha...klasican grand Quote
Mariyeta Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 MTV Europe Music awards 2005 Best Alternative Beck Bloc Party Goldfrapp System Of A Down The White Stripes divota Quote
The Watchtower Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 SYSTEM OF A DOWN Bassist Collaborates With WU-TANG CLAN's RZA, GZA Quote
Recommended Posts