HUMAN Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Mahinalno uzeo da gledam u listi šta su svirali s prvog albuma Jer on je od svega ostalog bolji za klasu! To mi je uvek bilo najčudnije kod ovog podpravca(mada ga ne mirišem baš ), prvi albumi Soad, Korn, Slipknot, su poprilično dobri i originalni, ne razumem samo zašto nijedan od tih bendova nije uspeo da zadrži kvalitet na sledećim albumima, čak je i Deftones umeo da ubode po koju stvar. Baš gledam, izašla lista 50 najboljih metal albuma u jednom... pa poprilično ljigavom magazinu i vidim White Pony na 19 mestu, a sećam se koliko mi je taj album bio njesra kad sam ga odslušao, od Soad stavili Toxicity umesto prvog... ccc, zajebali su i Polzovićev MH , mada moram da pohvalim prvo mesto, RtL! Quote
Talvi Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Toxicity >>>>>>>>>>>>>>>>>>> prvi sistem White Pony >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> bar 90% metal albuma Quote
In The Flesh Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Toxicity >>>>>>>>>>>>>>>>>>> prvi sistem Apsolutno. White Pony >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> bar 90% metal albuma Ne. Quote
Grobodan Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 White Pony konza A Toxicity je toliko ispred debija da je to smesno. Quote
soul wandering Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 (edited) savrsenstvo. e da, nova deftones stvar>>>novi rc Edited February 10, 2016 by soul wandering Quote
Drogarito Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 prvi album je nenadjebiv po energiji! :rockdevil: DONT YOU REALISE THAT EVIL LIVES IN THE MOTHER FUCKING SKIN (najbolji solo ikada) Quote
Toki89 Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 sva pet su savršenstvo na svoj način Quote
HUMAN Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Prvi Soad - originalnost, lucidnost, energija, tama, humor... >>>>>>>>>Toxicity, ima i on ponešto od toga, ali samo u naznakama, previše dosadnih pesama White Pony - mellow do bola... od njih mi je zapravo najbolji Around the Fur, mada se ne sećam kad sam ga zadnji put obrnuo, kao i većinu nu albuma, koji su mi ostali iz tog "mračnog" perioda za metal - kraj 90-ih, početak 2000-ih. 1 Quote
Flash Gordon Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=QIxT7ezJKoc Ko je u fazonu da odgleda/odsluša detaljno, na istom kanalu Beez detaljno intervjuiše retrospektivu i detaljno čitavu diskografiju Korna, Linkin Parka, Evanescencea, Trivium, Deftones, Machine Head, Corey Taylora i Jordisona i ima ih još podosta. Dosta dobri intervjui, ima dosta malo poznatih informacija. Quote
HUMAN Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Veci su hitovi na Toxicity Exactly... Quote
Drogarito Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 ima li neko knjigu right here in hollywood the story of system of a down u pdf-u ??? Quote
Toki89 Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Snimaju novi http://www.altpress.com/news/entry/system_of_a_down_confirms_they_are_working_on_a_new_album Quote
Toki89 Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Update: već imaju 15 pesama http://teamrock.com/news/2016-11-09/system-of-a-down-have-15-songs-ready-for-new-album ROKAJ ,SNIMAJ Quote
Demon Seed Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Koga boli kurac još od Steal This Album, al' biće bolje zasigurno nego novi Korn! Quote
Drogarito Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 ne serendaj imaju možda 2-3 slabe pesme xD Quote
truliandedzombileš! Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 nema soad loš album. ovaj će verovatno to da bude Quote
Drogarito Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 U suštini, ništa ne očekujem ali mi je baš drago što su ponovo aktivni! Možda ih i vidimo nekad. Da nije bilo Soada verovatno nikad ne bih slušao metal muziku JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Quote
ShinigamY Posted November 11, 2016 Report Posted November 11, 2016 Ja kupio kartu za Cirih 1. juna sledece godine, ovo mi je jedan od bendova koji su me uveli u metal, decacko doba, moram da ispunim taj san da ih vidim uzivo Quote
Recommended Posts