Vuk Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 (edited) rade,rade... ali morash da priznash da je posle TOXICITYJA!!!!!!! izdavanje otpadaka sa istog bio pogreshan potez... lozio sam se dve nedelje, dok nisam skontao da mi se, ustvari, STA ne dopada... mada mislim da je pogreshno da od njih ochekujemo josh jedan toxicity.. Edited July 23, 2004 by dRunken_munKy Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ma sta fali tim "Otpatcima"...bas ima do jaja pesama. I ne znam zasto se ljudima bas kao i ne svidja album...kao nije to to... pa sta bi trebalo da bude.... Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ma alb nije los, ali ne moze da se uporedi sa prva dva ! ima zanimljivih pesama...mada moze povremeno nevidjeno da smori za razliku od prva dva Quote
-=superfly=- Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 ...istina je da nije album nije losh....loshiji je od ostalih...i to stoji... ...nego, ipak, SOAD-ove najbolje pesme su njihovi RARE-ovi...zato... ...pa jebi ga... HONEY!!!!!!! ....Virginity...i te 4e.... Quote
DevouredSoul Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Ma sta fali tim "Otpatcima"...bas ima do jaja pesama. I ne znam zasto se ljudima bas kao i ne svidja album...kao nije to to... pa sta bi trebalo da bude.... Ali to je klasika. Toxicity je savrshen album i ljudi ne shvataju da SOAD ne mozhe da napravi josh jedan Chop Suey! (lupam). Isto ti je i sa Pepersima, recimo. Ovo shto oni sada rade nije uopshte loshe, ali ne mozhe ni da prismrdi Under The Bridge-u ili Give It Away-u. Kad neko napravi tako neshto, posle mozhe da pravi koliko hocjesh dobrih stvari, ljudi cje uvek prichati da su propali. Quote
-=superfly=- Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 ...to se zove "progutao ih je HIT"... ....xexe...jebiga...kada nekome spomenesh SOAD, istina je... ...a to je ono "when angels deserve to die".... Quote
DevouredSoul Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Sve jedno, ja System obozhavam. I moram priznati da mi je Toxicity daleko iznad ostalih albuma, ali meni su oni divni u globalu Quote
fiction Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 ma alb nije los, ali ne moze da se uporedi sa prva dva ! ima zanimljivih pesama...mada moze povremeno nevidjeno da smori za razliku od prva dva Naravno da Steal nije bolji od prva dva kad nije ni album nego ostaci Toxicitya.Bilo bi vrlo cudno da je bolji od Toxicity Quote
priestess Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 slazem se sa svime ali ima dosta dobrih pesama i na ovom albumu Quote
Guest slayer1 Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Kakav god album da izdaju mene bole ku.....briga. Imam prvi album od '99 i stalno se vracam na njega, iako mrzim nu. Za entuzijaste Spiders: TUNING: tune your guitar down one full step and then drop d (C,G,C,F,A,D) INTRO/VERSE: D|------------------------------| A|------------------------------| F|------------------------------| C|------------------------------| G|-----7----7----5----5----5----| C|--0-----0----0----0----0---0--| D|------------------------------| A|------------------------------| F|------------------------------| C|------------------------------| G|-----7----7----5----5----5----| C|--0-----0----0----0----0---0--| D|-------------------------------| A|-------------------------------| F|-------------------------------| C|-------------------------------| G|-----8----7----10----8----7-8--| C|--0-----0----0-----0----0------| D|------------------------------| A|------------------------------| F|------------------------------| C|------------------------------| G|-----7----7----5----5----5----| C|--0-----0----0----0----0---0--| Quote
ministarkaKULTURE Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 SOAD je veoma realisticno moderna grupa koja peva o danasnjim problemima. Posebno mi se svidja pesma Aerials jer peva o antenama a danas ih ima svugde tako da saosecam sa njima. Svaka tema me dotice....I science ....tako je sve realno/. ROCK ON GUYS !!!! Jedino oni podrzavaju i pilote svojom muzikom....tako su kreativni...meni jedni od omiljenih bandova Quote
People before Profits Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 ma aerials ne govori ni o cemu..........................to ti je jednapotpuno pointless peesma u kojoj svako moze da nadjesvoje znacenje..................."once again, this song is about nothing..." - malakian na pocetku aerialsa na big day out-u..... Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 ma gomila njihovih pesama moze da se protumaci na mnogo nacina Quote
SkyE Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 meaningless or meaningfull, kod SOAD-a je kako god obrnete Quote
-=superfly=- Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 ...ma da...aerials je pointless song...mislim ona je mnogo dobra stvar, ali se ne radi ni o chemu... ...a to je do jaja... Quote
DevouredSoul Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Bash je dubokoumna pesma, shta lupate Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Ma kad bi vi dupoko zaslli u srz njihovih pesama jos kako, nego niste vi dovoljno u tom fazonu...nemate vi taj trip u sebi kliko god vi to zeleli ili mislili da imate... ............ Quote
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Mislim da se SOAD pesme mogu tumaciti drugacije... Eto, u pocetku za mene je sve bila sprdnja, ovo-ono... Danas, ne mislim da imaju neku posebnu poruku... Quote
ministarkaKULTURE Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 u znak da volim soad , zatrudnela sam uz pesmu Darts a ako bude bio sin zvace se Dartko ! aj u zdravlje junaci !!!!!! Quote
Ivan_Creed Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 u znak da volim soad , zatrudnela sam uz pesmu Darts a ako bude bio sin zvace se Dartko ! aj u zdravlje junaci !!!!!! Ovo neka sala?? Quote
DevouredSoul Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ju, Bozhe, sick. Kada bih 'trudnela' uz SOAD to bi pe bio Roulette ili Forest. A dete cje se zvati Alexa kog god pola bilo... Quote
ministarkaKULTURE Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 nenene nije to NIKAKVA sala !!!!!!!!!!!! Znaci Dartko bi trebao da se rodi za 7 meseci weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ziveo SOAD !!!!!! aj u zdravlje junaci !!!!! Quote
Recommended Posts