dr NIK@ Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Provalio sam da gotovo svaki post "DevouredSoul" citiras sa " ", sto jos vise podrzava moje misljenje da vas dvoje imate neke veze jedno s drugim, s obzirom da po obicaju svima ostalima kontrirash... Bad deftonerrr baaaaad... Quote
Ivan_Creed Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Uf, kakve su ovo teme...?? Porodjaji, veze... i SoAd!!!!!! @ministarka - cestitamo ako je stvarno istinito!! Quote
ministarkaKULTURE Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 e naravno da je istinitooooo !!!!! ne brinite , bicete obavesteni za 7 meseci, tnx za cestitke nego da ne skrecemo s teme, ziveo SOAD i pesma DARTS koja je mom Dartku podarila zivot Quote
DevouredSoul Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Provalio sam da gotovo svaki post "DevouredSoul" citiras sa " ", sto jos vise podrzava moje misljenje da vas dvoje imate neke veze jedno s drugim, s obzirom da po obicaju svima ostalima kontrirash... Bad deftonerrr baaaaad... Quote
DevouredSoul Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 e naravno da je istinitooooo !!!!! ne brinite , bicete obavesteni za 7 meseci, tnx za cestitke nego da ne skrecemo s teme, ziveo SOAD i pesma DARTS koja je mom Dartku podarila zivot Ali Dartko je bash bzvz ime U svakom sluchaju, chestitam Quote
dr NIK@ Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 A da si slusala "Know" kako bi se onda zvao "KNOWICA" Svejedno pridruzujem se Ivanovim cestitkama, a za ime bolje jos jednom razmisli Quote
amy_mccoy Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Chic 'N' Stu je zakon..... Walking to the refrigerator Door's closed Lights are out BUTTER'S GETTIN HARD!!!!!!! What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie! What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Need therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes... therapy, therapy advertising causes! What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie PIE! What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Need therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes... therapy, therapy advertising causes... therapy, therapy advertising causes... therapy, therapy advertising causes... Advertisings got you on the run.... Need therapy, therapy advertising causes... Advertisings got you on the run.... Need therapy, therapy advertising causes... Advertisings got you on the run.... Advertisings got you on the run.... Advertisings got you on the run......... Advertisings got you on the run......! Advertisings got you on the run.... Advertisings got you on the run.... What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie PIE! What a splendid pie! Pizza pizza pie! Every minute, every second, pie pie pie pie pie! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Pepperoni, and green peppers, mushrooms, olives, chives! Need therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes me therapy, therapy, advertising causes... therapy, therapy advertising causes...ME! therapy, therapy, advertising causes...ME! therapy, therapy, advertising causes! ogladnim svaki put Quote
Ivan_Creed Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 A da si slusala "Know" kako bi se onda zvao "KNOWICA" Svejedno pridruzujem se Ivanovim cestitkama, a za ime bolje jos jednom razmisli Tako je... A opet, pogledaj u druge grupe, mozda imaju prikladniji, ili barem, interesantniji naziv... SOAD su mozda previse silly za ime... mozda kao bebac je lepo da se zove Chop Suey, ali kada poraste... Ma daj mu ti odma ime Psycho... Ili Mudvayne cak... Quote
DevouredSoul Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Tako je... A opet, pogledaj u druge grupe, mozda imaju prikladniji, ili barem, interesantniji naziv... SOAD su mozda previse silly za ime... mozda kao bebac je lepo da se zove Chop Suey, ali kada poraste... Ma daj mu ti odma ime Psycho... Ili Mudvayne cak... Ne mozhe da gleda u druge grupe, kad odaje pochast SOAD-u. Btw. slazhem se sa Ivanom da je Psycho super ime Quote
ministarkaKULTURE Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Dragi narode....fini svete.....ovde je doslo do zabune. Nisam ja birala uz koju cu grupu da zatrudnim, nit uz koju pesmu...pretpostavljam da bih bila kreativnija da sam mogla da planiram taj divni cin ljubavi. Al to se jednostavno desilo ( nije ovo planirana trudnoca) tako da u cast tom trenutku i pesmi koja je isla u pozadini , sin ce se zvati DARTKO. nadam se da nece biti Psycho.... =JA NOSIM SOAD U SEBI= dobija novi oblik za mene u zdravlje junaci !!!!! hrabri ljudi....istrajacemo miiiiiiiii Quote
DevouredSoul Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Svejedno, i dalje mislim da je dartko izuzetno glupo ime Quote
amy_mccoy Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ma devojko ne slusaj ih...ti biras kako ce klinac (ili klinka) da se zove. U svakom slucaju, CESTITAM!!!! Quote
DevouredSoul Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 E a odakle si? Na nekom drugom jeziku Dartko mozhda bolje zvuchi Quote
deftonerrrr Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Dragi narode....fini svete.....ovde je doslo do zabune. Nisam ja birala uz koju cu grupu da zatrudnim, nit uz koju pesmu...pretpostavljam da bih bila kreativnija da sam mogla da planiram taj divni cin ljubavi. Al to se jednostavno desilo ( nije ovo planirana trudnoca) tako da u cast tom trenutku i pesmi koja je isla u pozadini , sin ce se zvati DARTKO. nadam se da nece biti Psycho.... =JA NOSIM SOAD U SEBI= dobija novi oblik za mene u zdravlje junaci !!!!! hrabri ljudi....istrajacemo miiiiiiiii o boze...jebete se uz SOAD ....skrnavite muziku katastrofa... pa cemu sluzi enigma i ambijetala ... tz tz tz... znaci mogu samo da se valjam od smeha kada zamislim kako ste se jebali uz doticnu pesmu... znaci bolesno... mora da te razvalio sam tako... nadam se da je pratio bubnjara... znaci siiiiiiic Quote
deftonerrrr Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ju, Bozhe, sick. Kada bih 'trudnela' uz SOAD to bi pe bio Roulette ili Forest. A dete cje se zvati Alexa kog god pola bilo... Alexa SUX ! Quote
deftonerrrr Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Dragi narode....fini svete.....ovde je doslo do zabune. Nisam ja birala uz koju cu grupu da zatrudnim, nit uz koju pesmu...p Da brate...zajeban je taj shuffle mnogo hahhahahhhhaha Quote
Ivan_Creed Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Polako Chino, oni to volU! Pogotovo uz Chop Suey........ Quote
DDT Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Nemoj obogaljiti dete imenom Dartko. Kakva nezrelost ... ma ... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 (edited) Polako Chino, oni to volU! Pogotovo uz Chop Suey........ E jebacu se uz DARTz moram da probam pa ubi me ...ako je tako do jaja... jebes ga mozda i gresim... i jebacu se uz chop i uz pictures... i to cu da pevam dok se jebem i to cu da se jebem sa DDTom ili eventualno sa tobom dzoji Edited September 5, 2004 by deftonerrrr Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Maxo mislim da ne moraju svi da znaju tvoje afinitete :? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:22'] Maxo mislim da ne moraju svi da znaju tvoje afinitete :? Nisam ja izmislio jebanje uz DARTS majke mi ... ja samo prenosim znanje... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ma brate shto se mene tiche moyesh da poostish i Anu Nikolitj ali.... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:35'] ma brate shto se mene tiche moyesh da poostish i Anu Nikolitj ali.... ladno...ne mogu da verujem da si ljubomoran sto se devojka pre tebe setila da se kresne uz SOAD ...tz tz tz... ajde bre iskuliraj... ti ces to prvi da uradis recimo ...uz...e da! ti ces prvi da uradis uz MORBID ANGEL ! Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 HAHAHAHAHHAHAHA znachi ne verujem koja si ti kuchka! )))))))))) a inache nije se setila pre mene imala je taj fetish SOAD-a. najvishe se lozila na basistu! Shta mislish zashto sam imao onu ruznu bradetinu???? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:58'] HAHAHAHAHHAHAHA znachi ne verujem koja si ti kuchka! )))))))))) a inache nije se setila pre mene imala je taj fetish SOAD-a. najvishe se lozila na basistu! Shta mislish zashto sam imao onu ruznu bradetinu???? a ti si ? Quote
Recommended Posts