Jump to content

Recommended Posts

Posted
' date='5. 9. 2004, 09:07'] Дигитронац бре овде лоодаку! зар си мислио да Боба зна да смисли овако интелигентне постове?

digitronac SUX in this job... laugh.gif

Posted
' date='5. 9. 2004, 09:42'] NE! Gotivim Bojana Marovitja. Moram da mu trazim autogram, mozda tje i da me poljubi. I to pred kamerama.. reci kako gotivno icon_wink.gif Ponositjesh se tvojim cimerom icon_wink.gif

MA BRE...ZAR NISI NISTA NAUCIO SINOC...TO PALI SAMO KOD RUZNIH DEVOJAKA.... EVENTUALNO BI PROSAO BOLJE KOD PANTICA icon_da.gif

Posted (edited)

E jebacu se uz DARTz moram da probam pa ubi me ...ako je tako do jaja... jebes ga mozda i gresim... i jebacu se uz chop i uz pictures... i to cu da pevam dok se jebem i to cu da se jebem sa DDTom  mrred.gif  mrred.gif  mrred.gif  mrred.gif  ili eventualno sa tobom dzoji  icon_smile.gif

mogu li i ja da ucestvujem u tvom experimentu? icon_rolleyes.gif mislim da imam dovoljno brzine da pratim bubnjara! citav album! ma jebes album,citav MP3 ! icon_razz.gifph34r.gif

Edited by Vampiria
Posted
Ju, Bozhe, sick. icon_smile.gif

Kada bih 'trudnela' uz SOAD to bi pe bio Roulette ili Forest. A dete cje se zvati Alexa kog god pola bilo... icon_smile.gificon_wink.gif

A moje ce se zvati Lu! Ako bude zensko,a ako bude musko zvace se isto Lu! Lu & Lu! Lulu! icon_rolleyes.gificon_razz.gificon_da.gif Stvarno!

Posted
mogu li i ja da ucestvujem u tvom experimentu? rolleyes.gif mislim da imam dovoljno brzine da pratim bubnjara! citav album! ma jebes album,citav MP3 ! icon_razz.gifph34r.gif

naravno da mozes...samo ako ddt ili joey pristanu na to....znas jako su ljubomorni narocito DDT... ph34r.gif

Posted

Boze moj, kakvu ja diskusiju propustam!!!! icon_smile.gificon_smile.gif

Znaci, planirate Nu-grupnjak???? icon_smile.gificon_smile.gif

Chino, ubice te Devoured (btw. jel ima ona neki kraci nadimak?)!!

233.gif

Ja cu se pobrinuti za DDT-a... :senzualnicmok: Ahhhh..... 233.gif

Ovo je tako divno... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Boze moj, kakvu ja diskusiju propustam!!!! icon_smile.gificon_smile.gif

Znaci, planirate Nu-grupnjak???? icon_smile.gificon_smile.gif

Chino, ubice te Devoured (btw. jel ima ona neki kraci nadimak?)!!

233.gif

Ja cu se pobrinuti za DDT-a... :senzualnicmok: Ahhhh..... 233.gif

Ovo je tako divno... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pa,koliko nas je za sada IN?

nista,onda svi ove Nove u Ulotinu*

*Ulotina-mjesto udaljeno 10km od Andrijevice,grada na sjeveru CG.Prilicno ruralno okruzenje,sa jednom kucom na 2 sprata koja je voljna da primi sve ljude +18 slobodnijeg shvatanja.

(vec nas je IN 18oro) ph34r.gif

Posted
Ima mesta za jos jednog (tj. jos jednu) ?

jos pitas... naravno da ima(ali sad zaista,stvarno...) ako ne znas kako da dodjes,ti dodji do Bara,pa cemo ti & ja zajedno sa njih jos 17oro u Ulotinu. icon_da.gificon_da.gificon_da.gif okej? icon_biggrin.gif