[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Дигитронац бре овде лоодаку! зар си мислио да Боба зна да смисли овако интелигентне постове? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:07'] Дигитронац бре овде лоодаку! зар си мислио да Боба зна да смисли овако интелигентне постове? digitronac SUX in this job... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 heh... provalio si me Nina ovde! Cmokitj! Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:12'] heh... provalio si me Nina ovde! Cmokitj! i nina sux...samo boba rulz ! Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Ma Boba je Boba. Nikada se netje promeniti. e da... Ovaj SOAD je mnogo do jaja bend )))) Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:17'] Ma Boba je Boba. Nikada se netje promeniti. e da... Ovaj SOAD je mnogo do jaja bend )))) da da ... SOAD SOAD ! rulz ! sta bismo mi bez njega... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Slushali i dalje miru shkoritj? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:23'] Slushali i dalje miru shkoritj? TI VISE NE SLUSAS ?! Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 NE! Gotivim Bojana Marovitja. Moram da mu trazim autogram, mozda tje i da me poljubi. I to pred kamerama.. reci kako gotivno Ponositjesh se tvojim cimerom Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:42'] NE! Gotivim Bojana Marovitja. Moram da mu trazim autogram, mozda tje i da me poljubi. I to pred kamerama.. reci kako gotivno Ponositjesh se tvojim cimerom MA BRE...ZAR NISI NISTA NAUCIO SINOC...TO PALI SAMO KOD RUZNIH DEVOJAKA.... EVENTUALNO BI PROSAO BOLJE KOD PANTICA Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:47'] Koga? Milojka ! Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:47'] Koga? Milojka ! Quote
Kokopelli Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) E jebacu se uz DARTz moram da probam pa ubi me ...ako je tako do jaja... jebes ga mozda i gresim... i jebacu se uz chop i uz pictures... i to cu da pevam dok se jebem i to cu da se jebem sa DDTom ili eventualno sa tobom dzoji mogu li i ja da ucestvujem u tvom experimentu? mislim da imam dovoljno brzine da pratim bubnjara! citav album! ma jebes album,citav MP3 ! Edited September 7, 2004 by Vampiria Quote
Kokopelli Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Ju, Bozhe, sick. Kada bih 'trudnela' uz SOAD to bi pe bio Roulette ili Forest. A dete cje se zvati Alexa kog god pola bilo... A moje ce se zvati Lu! Ako bude zensko,a ako bude musko zvace se isto Lu! Lu & Lu! Lulu! Stvarno! Quote
deftonerrrr Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 mogu li i ja da ucestvujem u tvom experimentu? mislim da imam dovoljno brzine da pratim bubnjara! citav album! ma jebes album,citav MP3 ! naravno da mozes...samo ako ddt ili joey pristanu na to....znas jako su ljubomorni narocito DDT... Quote
Kokopelli Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 naravno da mozes...samo ako ddt ili joey pristanu na to....znas jako su ljubomorni narocito DDT... pa zasto bi bili ljubomorni? sto nas je vise-to bolje! Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Boze moj, kakvu ja diskusiju propustam!!!! Znaci, planirate Nu-grupnjak???? Chino, ubice te Devoured (btw. jel ima ona neki kraci nadimak?)!! Ja cu se pobrinuti za DDT-a... :senzualnicmok: Ahhhh..... Ovo je tako divno... Quote
Kokopelli Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Boze moj, kakvu ja diskusiju propustam!!!! Znaci, planirate Nu-grupnjak???? Chino, ubice te Devoured (btw. jel ima ona neki kraci nadimak?)!! Ja cu se pobrinuti za DDT-a... :senzualnicmok: Ahhhh..... Ovo je tako divno... pa,koliko nas je za sada IN? nista,onda svi ove Nove u Ulotinu* *Ulotina-mjesto udaljeno 10km od Andrijevice,grada na sjeveru CG.Prilicno ruralno okruzenje,sa jednom kucom na 2 sprata koja je voljna da primi sve ljude +18 slobodnijeg shvatanja. (vec nas je IN 18oro) Quote
amy_mccoy Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ima mesta za jos jednog (tj. jos jednu) ? Quote
Kokopelli Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ima mesta za jos jednog (tj. jos jednu) ? jos pitas... naravno da ima(ali sad zaista,stvarno...) ako ne znas kako da dodjes,ti dodji do Bara,pa cemo ti & ja zajedno sa njih jos 17oro u Ulotinu. okej? Quote
DevouredSoul Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Chino, ubice te Devoured (btw. jel ima ona neki kraci nadimak?)!! Necje, navikla se jadnica vishe.... DevouredSoul...12 slova... Stasha... 6... mozhe? Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Necje, navikla se jadnica vishe.... DevouredSoul...12 slova... Stasha... 6... mozhe? Moze... Quote
Kokopelli Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 nesto ste se uspavali? niste se valjda uplasili? od orgy? Quote
Recommended Posts