DDT Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 A, bre!!!!!!! Sad sam video da deftonerrrr oce da me jebe!!! Onda dodji vecheras ili sutra uveche do kst-a i javi mi se u kabinu! Ne mogu da verujem! nece ni da mi jave!!! Pristajem na sve dogovore ... inache vishe nemam devojku tako da zensko/mushko/oba su vishe nego welcome ... Quote
DevouredSoul Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Omg.... Paaaaaaaaaaaaaaaaa dobro, da se vratimo na temu... Hocje li josh neko krstiti svoje dete po nekoj pesmi od Soad-a? Quote
deftonerrrr Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 A, bre!!!!!!! Sad sam video da deftonerrrr oce da me jebe!!! Onda dodji vecheras ili sutra uveche do kst-a i javi mi se u kabinu! Ne mogu da verujem! nece ni da mi jave!!! Pristajem na sve dogovore ... inache vishe nemam devojku tako da zensko/mushko/oba su vishe nego welcome ... e nabavio sam one kondome...sa raznim ukusima...tako da... ono mozemo da se podsetimo kako smo nekada ludovali a ljubavi ? Quote
amy_mccoy Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 e nabavio sam one kondome...sa raznim ukusima...tako da... ono mozemo da se podsetimo kako smo nekada ludovali a ljubavi ? You're sick!!!!!!!!!!! Can I join you? Quote
deftonerrrr Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 You're sick!!!!!!!!!!! Can I join you? bat afkors miledi Quote
amy_mccoy Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Name the place and time.... Quote
Reno Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 You're sick!!!!!!!!!!! Can I join you? me too me too me too... Quote
M.Manson Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 (edited) SOAD je vrh unikatna grupa ima odlicne pjesme poput Areals,Spiders,Toxicity,Forest,Prison Song,Atwa(posebno uzvio iz Turske mnogo su je dobro izveli).... Edited September 11, 2004 by M.Manson Quote
Kokopelli Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 SOAD je vrh unikatna grupa ima odlicne pjesme poput Areals,Spiders,Toxicity,Forest,Prison Song,Atwa(posebno uzvio iz Turske mnogo su je dobro izveli).... my fave - spiders mmmmmmmmmmmmm........ Quote
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Nisam ja izmislio jebanje uz DARTS majke mi ... ja samo prenosim znanje... ....s kolena na koleno Quote
Reno Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 sta bi s onom orgijom niko me nije zvao Quote
Reno Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Utrnula mi je noga. ko te je to nagnjecio? Quote
Ivan_Creed Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 S.O.A.D. - Sexualno Opterecena Astralna Deca Quote
DevouredSoul Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 ko te je to nagnjecio? Vi i vashe budalashtine o orgijanju Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 sta bi s onom orgijom niko me nije zvao organizuj se sa nekom devojkom pa dodjite do mene i dusana...mislim glupo je da budu SVI muskarci...neka dodje barem neka riba cisto organizacije i mogucnosti... dogovoreno ? + 2on2 ili 3on1 tako nesto cemo... Quote
deftonerrrr Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Vi i vashe budalashtine o orgijanju VOLIM TE MNOGO ! SAMO TEBE I NIKOGA OSIM TEBE !!! JASNO... i necu da orgijam...samo sa tobom !??! deal... Quote
DevouredSoul Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Sorry girlz... and boyz? Quote
amy_mccoy Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Ti to mene? Bicu dobra, I promise....necu ga zaludeti (previshe) Quote
Ivan_Creed Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 VOLIM TE MNOGO ! SAMO TEBE I NIKOGA OSIM TEBE !!! JASNO... i necu da orgijam...samo sa tobom !??! deal... Eto vidis mala!! Ja ti lepo kazem da nece on da te izneveri, i da ce zbog tebe da svira 'Last Serenade' ispod prozora ti! Da, mislim na KSE na SOAD temi.. Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Sram te bilo.....jel' si procitao ti pravila .............riblja corba....... Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Eto vidis mala!! Ja ti lepo kazem da nece on da te izneveri, i da ce zbog tebe da svira 'Last Serenade' ispod prozora ti! Da, mislim na KSE na SOAD temi.. ili jos bolje da sviram POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO POGO posto je ovo ipak SOAD tema Quote
DevouredSoul Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 (edited) Jao, kako si ti romantichan... To Joey: Nema on tu dozu Joey-evsku Edited September 18, 2004 by DevouredSoul Quote
Recommended Posts