deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Ispravka,pilicima se lome vratovi,a svinje i ostala stoka se kolje!!! Doduse,vise podsecas na svinjce nego na pile...Uuu..velika razlika! Gronk,gronk Defi... nemoj sada tu da mi izigravas onomatopeju svinje ...ti si glup...tako se i ponasaj... Quote
Lhabia Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Oooo...pa,gde ci?Mislim,gronk,gronk Quote
deftonerrrr Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 (edited) Oooo...pa,gde ci?Mislim,gronk,gronk e smorio sam te se... meni je lepo ovde.... bahrein...plaza...net... teretana... bilijar... bazen... shoping ... sve to u mom privatnom vlasnistvu... a ti se smaraj tu na netu...pljuj... do jaja... bas mi je drago :cmok: BTW POZDRAV SVIMA SA SUNCANIH PLAZA BAHREINA ! Edited November 7, 2004 by deftonerrrr Quote
Lhabia Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Uuuu...Mici...gronk,gronk...otiso si na oporavak,a...gronk, gronk? Pazi da te neki domorodac ne pripali! Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 ma nije da nije...nego sam toliko prestao da obracam paznju da govna koja pishesh da to prosto ide automatski znas.... da se ponovim ....khm... "JADNO NIKOLA STVARNO JADNO..NADAM SE DA I TI NISI POSTAO JADAN KAO I TVOJI POSTOVI... ZALIM TE ! " Dobro... dokazao si svima da si picka....ne moras vise da se dokazujes... Inace verovao ili ne evo jos jedne podudarnosti... i ja sam poprilicno prestao da obracam paznju na tvoje pretenciozne postove u kojima se toliko trudis da velicas sebe (mada su nekad takvo sranje da ne mogu, a da ne bodu oci)...mora da imas neku veliku falinku koja je uzrok tome... Ne brini se medicina je daleko dogurala do danas...mada kad se setim tebe, mozda ipak nije toliko daleko dogurala Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Od silnog spama niko da se sjeti da novi SOAD izlazi u januaru,zvace se hypnotise. Do jaja Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 uvjek me oraspolozi tvoja slicica... hehehe... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ook... ne smeta meni... uvek me lepo nasmijete. Bas mi je drago Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 e smorio sam te se... meni je lepo ovde.... bahrein...plaza...net... teretana... bilijar... bazen... shoping ... sve to u mom privatnom vlasnistvu... a ti se smaraj tu na netu...pljuj... do jaja... bas mi je drago :cmok: BTW POZDRAV SVIMA SA SUNCANIH PLAZA BAHREINA ! Ti bese rece da si socijala?!?! Quote
DevouredSoul Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Je l' ima neko neke vesti o albumu? Quote
Girl with dangerous powers Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Album su podelili na dva dela usled previshe dobrih pesama!!! Prvi ce izaci posle nove godine i zvace se HYPNOTIZE, a drugi na prolece i zvace se MESMERIZE... A posle toga turneje ali po Americi... Quote
DevouredSoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Pa lepo shto se neko setio da odgovori. Thnx Quote
Girl with dangerous powers Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 You're welcome! Quote
amy_mccoy Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Album su podelili na dva dela usled previshe dobrih pesama!!! Prvi ce izaci posle nove godine i zvace se HYPNOTIZE, a drugi na prolece i zvace se MESMERIZE... A posle toga turneje ali po Americi... can't wait weeeeee Quote
Girl with dangerous powers Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Ispravka HYPNOTIZE ce da izdje tek u aprilu!!! -Mrzim odlaganja- Quote
Vuk Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 ista je fora bila i sa tox/sta - loshija stvarenja za tox stavishe na sta neshto mi se to ne svidja... Quote
Girl with dangerous powers Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Ma markentishki potez!!! Quote
kombutcha_mushroom Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 obozavam soad... shto do sada nisam ovde dolazila... nego, jel planiruju da izadaju neshto novo Quote
AmyLee Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Upravo slusam Chop Suey...Mnogo su dobri,furaju svoj fazon,to mi se dopada!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 ista je fora bila i sa tox/sta - loshija stvarenja za tox stavishe na sta neshto mi se to ne svidja... pohlepni gmazovi... naprave gomile i gomile pesama i oce da sve budu na albumu.... i sta se onda desi imas album sa 5-6 hit pesama i jos toliko polu-ideja koje glume pesme..... mogli bi jednom da naprave jedan album koji bi bio stvarno dobar u celini.. Quote
Vuk Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 pa toxicity je ceo, mislim da nema ni jedne jedine pesme koja nije DO JAJA! zato mi je sta ogavan.. dobro je shto prave gomile pesama, treba tako, kreativnost Quote
Uros Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 mislim da nema ni jedne jedine pesme koja nije DO JAJA! Quote
Recommended Posts