amy_mccoy Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pa iskreno ima ih par sa STA....ali ostale su divlje Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 dobro je shto prave gomile pesama, treba tako, kreativnost kreativnost ili "jedan rif drugi rif pljas pljas - gotova pesma" ... Quote
Vuk Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 smisli i ti "jedan riff, drugi riff, pljas pljas" Quote
amy_mccoy Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 smisli i ti "jedan riff, drugi riff, pljas pljas" dobro si mu rekao Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 smisli i ti "jedan riff, drugi riff, pljas pljas" a ja se trudim da radim bas suprotno kada je rec o pravljenju pesama ali to vec nije za ovu temu Quote
Vuk Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 riff, kakav god da je, treba ga smisliti + da se svidi autoru i , eventualno, publici... ako su oni izvalili kako sa "pljas pljas" tehnikom, svaka chast, nekima nije moglo da prodje... ipak ostaju originalni Quote
kombutcha_mushroom Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 soad su bogovi na zemlji!!! zasluzuju poshtovanje svih. imaju fenomenalne textove, muziku, genijalno je izvode, ludi su, zalazu se za svoje mishljenje, pokushavaju da poprave svet. sva 3 albuma + rareovi su im odlichni.. soad rules! Quote
C.A_R.I.A. Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Mislim da smo se slozili da je treci album losh. kad ce cetvrti ? malo su prsli cini mi se. Quote
Vuk Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 trebalo bi da izadje oko februara/marta, ali neki vec rekoshe da ce da kasni Quote
amy_mccoy Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Mislim da smo se slozili da je treci album losh. I agree...chetvrti je on da way Quote
kombutcha_mushroom Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 nije LOSH... nije ko oni pre, al nije losh... ima do yaya pesama. a ostale su ok, ali soad zna bolje. taj album je koliko znam izdat na brzaka je su teli da im ukradu. Quote
Vuk Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 streamline je jedina pesma koja mi se do jaja dopala sa STA, ali je matorija i od nekih tox pesmica... ko je i shta hteo da im ukrade? Quote
kombutcha_mushroom Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 koliko ja kapiram, hteli su taj album da im ukradu, odnosno nije josh trebao da izadje, ali su ga na brzaka izdali da bi bio zasticen autorskim pravima... tako neshto.. odatle steal this album Quote
zak Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 kad je izsho toxicity pirati su im maznuli gomilu pesama koje nisu usle na prva dva dva albuma (pa samim tim nisu bile ni zasticene autorskim pravima) i okacili su ih na net. onda su oni, posto je kvalitet tih snimaka bio jako los, snimili vecinu tih pesama profi, malo ih sredili i izdali STA. na zapadu ce vecina ljudi radije da kupi album i da ima kvalitetan zvuk nego da skida sa neta neke boodjave snimke... Quote
Vuk Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 tachno, na zapadu su svi jebeni ludaci shto se tiche kvaliteta zvuka i slike! mada ima izuzetaka, a oni idu u zatvor... bar je tako ovde kod mene Quote
kombutcha_mushroom Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 a gde je to ovde kod mene? Quote
Girl with dangerous powers Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Pa u Francuskoj, valjda! Quote
kombutcha_mushroom Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 ahem.. tako dakle... Quote
courage_the_cowardly_dog Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 ...hmmmm... nisam u toq... ko je systemu teo da krade album??? Quote
courage_the_cowardly_dog Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 TOLERANCIJA:DA I KOMSIJI VUTRA BUDE ZIVA I ZDRAVA<HAHAHAHAHAHAHHA!!!! ...FENOMENALNO! Quote
Girl with dangerous powers Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 E da Marta jel si primetila da je u shkoli ispisala sve klupe sa tim!!! A da ima i neko ko stalno pishe BICE ZLO!!! Quote
kombutcha_mushroom Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 nisam ja to ispisala... mora da je neko iz mog odeljenja ko ide na gradjansko, na gradjanskom smo smislili..... Quote
DevouredSoul Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 TOLERANCIJA:DA I KOMSIJI VUTRA BUDE ZIVA I ZDRAVA<HAHAHAHAHAHAHHA!!!! ...FENOMENALNO! Sutra Quote
dr NIK@ Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Album su podelili na dva dela usled previshe dobrih pesama!!! Prvi ce izaci posle nove godine i zvace se HYPNOTIZE, a drugi na prolece i zvace se MESMERIZE... A posle toga turneje ali po Americi... Njima je izgleda preslo u naviku da izdaju po dva albuma jedan za drugim... A i razumem ih...ipak tu dodje vise para Quote
Recommended Posts