Ianna Posted October 24, 2002 Report Posted October 24, 2002 Ne volim ih nimalo! Isprva sam pomislila da nisu losi, al` sad mi se nimalo ne svidjaju... Quote
~~~SoulFly~~~ Posted October 24, 2002 Report Posted October 24, 2002 ZIVO SRANJE - kazu budale. meni je prvi album MNOGO bolji od drugog ... jos uvek mi nije dosadio ,a od drugog mi je vec muka... na drugom albumu mi se manje svidja gitara jer je zvuk cistiji(al sam lupio). Quote
fiction Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Odlicni su! Slusam ih svaki dan... a: samo nastavi Quote
Hamsun Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Jedva cekam taj novi album krajem godine... a: a: a: Quote
Dani Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Odlicni su! Slusam ih svaki dan... a: samo nastavi Pa nastavljam....sada... Quote
fiction Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Jedva cekam taj novi album krajem godine... a: a: a: Na zalost "Steal This record" im nije novi album nego otpaci sa Toxicity albuma.To su one pjesme koje su bile pripremljivane za Toxicity a nisu usle u uzi izbor.Mada bi opet trebalo da bude solidan cd a jedino je sigurno da ce pjesme biti manje komercijalne s obzirom da nisu usle na Toxicity Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 o njima imam isto misljenje kao i o svim nu metal bendovima... Quote
Thorn's essence Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Jedva cekam taj novi album krajem godine... a: a: a: Na zalost "Steal This record" im nije novi album nego otpaci sa Toxicity albuma.To su one pjesme koje su bile pripremljivane za Toxicity a nisu usle u uzi izbor.Mada bi opet trebalo da bude solidan cd a jedino je sigurno da ce pjesme biti manje komercijalne s obzirom da nisu usle na Toxicity Znaci bice jos vece sranje nego Toxicity Quote
fiction Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 Jedva cekam taj novi album krajem godine... a: a: a: Na zalost "Steal This record" im nije novi album nego otpaci sa Toxicity albuma.To su one pjesme koje su bile pripremljivane za Toxicity a nisu usle u uzi izbor.Mada bi opet trebalo da bude solidan cd a jedino je sigurno da ce pjesme biti manje komercijalne s obzirom da nisu usle na Toxicity Znaci bice jos vece sranje nego Toxicity Mozda ce biti i bolji od Toxicity 8) Quote
Fire Walk With Me Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 SOAD su ***** kao i vecina stvari koja dolazi iz Amerike!!!!!!! Quote
fiction Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 SOAD su ***** kao i vecina stvari koja dolazi iz Amerike!!!!!!! uuuuuuuuuuu ti si opasan 8) Quote
Swarthyard Posted November 16, 2002 Report Posted November 16, 2002 Ma System od ovih novih bandova su na mene ostavili najveci utjecaj definitivno... Koji Linkin Park? Sranje zivo! SOAD rulez! Quote
Hamsun Posted November 16, 2002 Report Posted November 16, 2002 SOAD su ***** kao i vecina stvari koja dolazi iz Amerike!!!!!!! Kolko ja znam,oni su iz Jarmenije & Egipta... :roll: :roll: Quote
Preacher Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 Pevac je valjda Iracanin koji je posto se preselio u Ameriku odrastao u jermenskoj zajednici a ostatak benda je iz Jermeniji. Definitivno najjaci od svih NU metalaca. Quote
fiction Posted November 19, 2002 Report Posted November 19, 2002 Pevac je valjda Iracanin koji je posto se preselio u Ameriku odrastao u jermenskoj zajednici a ostatak benda je iz Jermeniji. Definitivno najjaci od svih NU metalaca. Pjevac je rodjen u beirutu Quote
Neuromanser Posted November 27, 2002 Report Posted November 27, 2002 ma soad rula 100% najbolji su! Quote
Jaymz Posted November 28, 2002 Report Posted November 28, 2002 a i nije im nesto ovaj novi album.. Quote
Baal Posted December 6, 2002 Report Posted December 6, 2002 Cak i ja koji prezirem NU metal obozavam pesme Chop Suei,Toxicity i Aerials(sa odlicnim tekstom)! Quote
dr NIK@ Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Meni jedan od naj. Poceo sam da ih slusam nekih nedelju dana pre izlaska Toxicity-a. Za mrvicu mi je bolji prvi, mada ima losiju produkciju. Jos nisam nabavio 3-ci pa iako sam ga na kratko preslusao necu da dajem nikakve preuranjene zakljucke.... Quote
chatjunkie Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Ja sam njih veoma zgotivila i jedno vreme sam ih stalno slusala, ali su me sa "Steal this album" totalno razocarali!!! Zvuce neobavezno, komercijalno (kao da su se trudili da se uklope uz MTV-u), isto u svakoj pesmi, nemaju smisao, bar ne onaj koji su ranije imali....... Jesu originalni jer nema takvih bandova, prepoznatljivi su, narocito onaj istocnjacki melos koji uklope uz brzi ritam i zustru muziku, ali kao da je ovog puta sve to mnogo losije uklopljeno a i ponavljaju sami sebe, kad vec nema ko ce....... Quote
dr NIK@ Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Ja sam njih veoma zgotivila i jedno vreme sam ih stalno slusala, ali su me sa "Steal this album" totalno razocarali!!! Zvuce neobavezno, komercijalno (kao da su se trudili da se uklope uz MTV-u), isto u svakoj pesmi, nemaju smisao, bar ne onaj koji su ranije imali....... Jesu originalni jer nema takvih bandova, prepoznatljivi su, narocito onaj istocnjacki melos koji uklope uz brzi ritam i zustru muziku, ali kao da je ovog puta sve to mnogo losije uklopljeno a i ponavljaju sami sebe, kad vec nema ko ce.......A nemam pojma sve vise se nerviram sto ovako slabo nabavljam CD-e u zadnje vreme, mada sam nedavno narucio nekoliko CD i jos nekoliko treba da narezem. Zivoteeeeeee.... Quote
Vitamin K Experience Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Nabavio sam novi album. Pošto nisam ni očekivao neki kreativni pomak (šta oni mogu novo da izmisle pored svog prepoznatljivog šmeka?), proveo sam jedno ugodno popodne slušajući ga. Dobar je, nije naporan. Nema neki dublji smisao. Nema dugačkih pesama. Sviđa mi se:) Hehee;) Quote
Recommended Posts