zak Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 (edited) a u stvari je isao u poljskoj u osnovno Edited January 1, 2005 by zak Quote
Troglavi Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 nemoj biti maliciozno... znash da se psovke prvo uche... a i padezi koji su bash zajebani kada se menja pridev uz imenicu ''osnovno'' ostalo je sve lako, ali to ''osnovno'' sto je zajebano... Quote
eXplorer Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Zato sto se palis na svakog sto nesto 'izjavi'... Iskreno, simpatican si mi (nista lose ne mislim pod ovim, niti probam da upotrebim svoje fegetske moci)!!! jebi ga bio sam malo zesce popio,izvinjavam se zbog ovakvih postova slavi se raspust jebi ga Quote
Troglavi Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 eeeee ako je raspust... uzdravlje...! Quote
eXplorer Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 eeeee ako je raspust... uzdravlje...! ziveli bato evo okocim polskie castim ja sve Quote
kombutcha_mushroom Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 (edited) vi ste bash Edited January 6, 2005 by i~have~issues Quote
Troglavi Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 hahaha luna es ti neka prorocica???... prvo smo ovakvi pa onda krenemo tek onako malo da srkucemo pa se onda neko smeje i zajebava onda nas uhvati, pa balimo ko blesavi kad samo omirishemo neko postane kurchevit neko se ubedachi nad sopstvenim zivotom i krene da plache... uglavnom svi ispizde na kraju e onda neslavan deo---> e a onda svi lepo hrchemo a sutradan-samo opusteno i bez nervoze. Uvek se nadje neko da chisti.... and that's the way the world goes around... Quote
zak Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 (edited) najbolji spam koji sam ikad video! Edited January 8, 2005 by zak Quote
Troglavi Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 long live the spammmmmm!!!!!!!!!!! Quote
Vlada_Jet Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Ovo bash i nema veze mnogo sa Systemom...... Fuck the system...... Quote
Leona Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Meni se najvise svidja Chop Svey od SOD.Nije losa ni Toxicity, Atwa...svidja mi se grupa. Quote
kombutcha_mushroom Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Ovo bash i nema veze mnogo sa Systemom...... Fuck the system...... pa da, na soad topicu ne treba da vaze pravila yumetal systema... Quote
Troglavi Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 shta, znachi, jebesh autoritet kakav god da je?... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Meni se najvise svidja Chop Svey od SOD. SOD = Stormtroopers Of Death..... Quote
Vlada_Jet Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Meni se najvise svidja Chop Svey od SOD.Nije losa ni Toxicity, Atwa...svidja mi se grupa. PA to sve shto ne propushtaju u KStu petkom>>>>>> Quote
Vlada_Jet Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 A da ne znachi System of a Down metaforu za Americhko drushtvo...Ameri=daunovci t.j. osobe sa Downovim sindromo t.j. sa jako niskim IQ<50...trizomija 21 hromozoma... Quote
LunaTheVamp. Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Meni se najvise svidja Chop Svey od SOD.Nije losa ni Toxicity, Atwa...svidja mi se grupa. nije SOD. nego S.O.A.D. i chop svey je sranje od pesme :hate: Quote
Troglavi Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 SPEAK ENGLISH OR DIE!!!!!!!!! Hvala chika ianu na okupljanju ovih fantastichnih ljudi a u cilju stvaranja vanvremenske muzike. SOOOOOOOOD!!! Quote
Troglavi Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 jebote znam bre nego na pomen benda stormtroopers of death mi se desi par promena na telu, pa reko da im odam pochast stormtroopers of death je off-projekat scott ian iz antraxa i charlie benante iz antraxa i dan lilkera i billy milano iz benda psychos njihov prvi album legenda inache se zove speak english or die pravim jebenu razliku izmedju soad i sod gde prve obozavam a drugi gotivim do zla boga stormtroopers of death=sod dakle, sod sam samo pomenuo, s obzirom da se leona malko zajebala te je bend ciji je ovo forum pomesala sa sod sto nije retka pojava, cak i kod nekih "eminentnijih" kriticara i strucnjaka a ja obozavam da ih ispravljam i tako Quote
kombutcha_mushroom Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 ma svi ste vi (koji se raspravljate o glupostima) jedini ste svesni prave istine sveta... btw, luna, ne vredjaj mi chop suey! da ti ne bi prosula chaj po frizuri sljjjjap-a ... Quote
Recommended Posts