Troglavi Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 uuu jebalo majku...to sam odmah video nisam znao el samo to u pitanju ili... ima i godsmack i deftones... Quote
Ω Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 mala zna sta je prava muska muzika...jos kad bi ugledao crveni slipknot negde u gomili, zenio bi je.... Quote
FreaK_ Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 custe li novi system ? aj da cujem kritike... Revenga i Sad statue...among the best.....+ lost in hollywood....... mnoooogo melodicniji album..... da ne kenjam vise....beeeep Quote
Kokopelli Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 custe li novi system ? aj da cujem kritike... Revenga i Sad statue...among the best.....+ lost in hollywood....... mnoooogo melodicniji album..... da ne kenjam vise....beeeep wht abt BYOB ??? Quote
Troglavi Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 @freak, svaka chast za tocka u signatureu...zna se sta valja... Quote
Troglavi Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 jos kad bi ugledao crveni slipknot negde u gomili, zenio bi je.... brate budimo realni... ti bi zhenio i krmachu ako je priplodna, i da nije zakonski zabranjeno... Quote
Ω Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 brate budimo realni... ti bi zhenio i krmachu ako je priplodna, i da nije zakonski zabranjeno... sve je to relativno.... Quote
zak Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 ne bih da vam kvarim ali zar niko nije pomislio poshto ju je slikao decko da je mozda slikao u svojoj gajbi? Quote
Kokopelli Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 mala zna sta je prava muska muzika...jos kad bi ugledao crveni slipknot negde u gomili, zenio bi je.... evo je do mene, uci... a iznad nje zastava slipknot Quote
Kokopelli Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Perfektna pjesma!!! Kneeling roses disappearing, into Moses’ dry mouth, breaking into Fort Knox, stealing our intentions, Hangars sitting dripped in oil, Crying FREEDOM! Text im je fantastican... kao uvijek uostalom! Quote
Ω Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ne bih da vam kvarim ali zar niko nije pomislio poshto ju je slikao decko da je mozda slikao u svojoj gajbi? ne Quote
FreaK_ Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 wht abt BYOB ??? sorry kasni odgovor...... naravno B.Y.O.B. je loodilo.....samo sto su sad textovi i muzika mnooogo bolji nego ranije po meni......ali byop me najvise podseca na starije pesme....pa je nekako monotono....ali je zato text superiska !!!!!! svaka chast za tocka u signatureu...zna se sta valja... thanx........btw iz istog smo grada....nije da se hvalim ali..... (ja i tocak) Quote
amy_mccoy Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ajde neko neka pusti link za download ponovo..mrzi me da trazim po prethodnim stranama Quote
People before Profits Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 pa po izgledu sobe sa ostalih fotki mi deluje kao da je njena soba....al opet, nisam siguran........... e nego, konacno sam se dokopao albuma.... juce dok sam stondirao (ili je to bilo prekjuce? ) sam vrteo radio/video u krug........danas sam otkrio question! koja mi deluje kao najkompletnija pesma i najvise u starom fazonu....samo cemu onakav zavrsetak pesme? byoub je kul, sad statue.....kraj revenge-a (sa malakianom).............ne znam, u svakoj pesmi mi se svidja po nesto.............ali generalno mi se cini da su se malo pometalili (u onom tr00 smeru )......... nije lose....treba malko navikavanja........... PS nema vise skole!!!!!!!!! SHIMMY!!!!! Quote
zak Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 i aj sam preslusao album ali ne znam sta da kazhem o njemu imam mnogo misljenja kad mi se malo slegne... Quote
amy_mccoy Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Matija...aj srezi mi taj album zajedno sa onim Evanescencom koji si mi obecao pa mi pusti pp da mi to dash....please Quote
Vic Rattlehead Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Kneeling roses disappearing, into Moses’ dry mouth, breaking into Fort Knox, stealing our intentions, Hangars sitting dripped in oil, Crying FREEDOM! Text im je fantastican... kao uvijek uostalom! Najbolji stihovi: WHY DON'T PRESIDENTS FIGHT THE WAR, WHY DO THEY ALWAYS SEND THE POOR?! Quote
FreaK_ Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 ....Two picture of time and space are rearanged, In this little peice of typical tragedy...... Quote
C.A_R.I.A. Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Pre bi slusao merimu njegomir nego ovaj renovirani nu....ona je barem tr00 da nisi ti troo ? ako ti se nesvidja preskoci temu. Quote
Ω Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 da nisi ti troo ? ako je merima tr00 i ja sam.... Quote
Troglavi Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 ako je merima tr00 i ja sam.... oooooooo merima je vrlo, vrlo tr00. Quote
Recommended Posts