mR. MiNJa SuBBotta Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 oooooooo merima je vrlo, vrlo tr00. o da Quote
zak Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 elem odlican je album, nije ko toxicity, ali je odlican svi su mnogo napredovali tehnicki, osim serja koji nije imao kud da napreduje posto je vec na prvom albumu pevao ko vanzemaljac i tako promenili su se, sada imaju mnogo vise etna (koji me na trenutke mnogo podseca na vlatka i bijelo dugme ali sta ces...), i vise zajebancije, ali tehnicki su napredovali, i zadrzali su pozitivizam i catchyness koje su pre imali, tako da su i dalje odlicni... Quote
amy_mccoy Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 elem, ima li neko site za download...onaj link sto je neko ostavio ne valja Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 i aj sam preslusao album ali ne znam sta da kazhem o njemu imam mnogo misljenja kad mi se malo slegne... ili digne.... Quote
amy_mccoy Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 preslusah album....uhh, ne znam, malo sam razocarana...ima dobrih pesama, ali ima i onih koje mi deluju kao da su ih snimili cisto eto, doslo im da se glupiraju ne znam...videcu posle par slusanja Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 ....- ljudi treba vise da veruju prvim utiscima... moc navike je jebena stvar Quote
GEORGE_SOAD Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 MA MESMERIZE JE ZAKON ,IMA SVE OD REGGAE , SKA , DO NEZNAM NI JA KOG VISE PRAVCA, UOSTALOM OSTALI SU ORIGINALNI IM NAZELIS Quote
Bad_Poison Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Mislim sta reci strava band!!!!i a ivaj album toxicity je strava,najaca pesma Deer Dance!!! Quote
amy_mccoy Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) kupila sam Mezmerize majicu mnogo je lepa i sad se pozerisem po gradu jes da mi je najmanji broj do kolena Edited June 7, 2005 by amy_mccoy Quote
amy_mccoy Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 e, sta je na ledjima te majice? pise system of a down i mezmerize Quote
Bad_Poison Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 bas extra!!a gde si je nabavila ako sme da se zna??? Quote
amy_mccoy Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 bas extra!!a gde si je nabavila ako sme da se zna??? Felix Suicide Pony...a jbg, ovo je Srbija ako si zaboravio Quote
Ω Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) pa jeste, al opet mozes da nadjes nesto bolje od toga...majica sa njihovog prvog albuma ili ona gde su na onom slonu su daleko lepse... Edited June 7, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
ZmYchE Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 osoba sam koja ne voli predrasude o metalu i uopsteno o muzici, svako slusa ko sta voli. iako volim da slusam i heavy, i power, i thrash i kurac-palac... OBOZUJEM I SOAD :]]]]] dizu dosta dobro raspolozenje u svako doba dana i noci. najludji bend, pevaca obozavam jer ima neverovatno dobar glas !!! sto su vec neki od vas rekli: nikad se ne zna kad ce sta da peva, ili da napravi grimasu, prvo osecajno, milo, ljupko(bla bla) peva, a onda odjednom agresivno, bolno.. genijalan je :]] on i jonathan davis iz korna su mi medju boljim vokalima. (bar meni) preslusajte sve pesme ako mozete..retko ko da ima one BONUS tracks sa prvog albuma... ajoj :]]] Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 @zak - ne obracaj paznju na mene, ja samo tu i tamo pokusavam da diskretno pljunem na soad Quote
Jasta Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Vokal ima mocnu frizuru,skoro istu kao Sejo Kalač Quote
Troglavi Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 stooo bas je retro... history repeating... Quote
dr NIK@ Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 preslusajte sve pesme ako mozete..retko ko da ima one BONUS tracks sa prvog albuma... ajoj :]]] te bonus tracks sa prvog albuma su sve live snimci, nekih pesama sa istog albuma... Quote
dr NIK@ Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Vokal ima mocnu frizuru,skoro istu kao Sejo Kalač Quote
Recommended Posts