Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma, i oni pocheshe da gaje gay imidJ...

bash je bilo gotivnije dok su izgledali kao izbeglice, ovo danas su vlasnici

nocnih klubova i restorana...

Posted
MNOGO JE DOBAR OVAJ NOVI ALBUM MESMERIZE ,IMA SVE I SVACEGA U NJEMU , QUESTION? , NARAVNO PRVI ALBUM CE UVEK BITI NAJBOLJI ,ALI SVA CETIRI SU DOBRA

Nemoj caps lock, imam osecaj da se svaDZas... musik19.gif

Posted
ma kazem ti kad god vidim darona sa onom kapom setim se Radeta Jorovica i njegovog najTROOlijeg spota 'zene vole oficire' (idem putem oka bistra/vazniji sam od ministra) icon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif e stvarno si lik! laugh.gif

pivopije.gif

Posted

ne znam za vas ali sto se uopste tice njihovog izgleda...imidza....sta god...NIJE NI ZA.............nekako su mi ruzni.....zasto nisu fini kao oni momci....kako bese...a da....PETI ELEMENaT !!!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

istina...narocito ih vole mladi metalci sa linkin park majicama, bodljama na rukama i tr00 martinkama na buducim manowar nogama... icon_smile.gif

Edited by ^Suicide Pony^
Posted

ma sto ?....covek je totalno u pravu......ne kazem sad ja da nema izuzetaka ali zaista vecina onih koji "slusaju" system su bas takvi......martinke na 40 C itd......

Posted

ma, znam ja savrseno o cemu pricam, bas sam video neku klinku pre neki dan u tom fazonu. ali, zak mora NESTO da prisere BILO KOME, kao i obicno...nije bitno shta, ali jednostavno mora... icon_smile.gif

Posted
ma, znam ja savrseno o cemu pricam, bas sam video neku klinku pre neki dan u tom fazonu. ali, zak mora NESTO da prisere BILO KOME, kao i obicno...nije bitno shta, ali jednostavno mora... icon_smile.gif

pa jebi ga...kad coveka pritera on mooora da sere.......sta ces... icon_wink.gificon_smile.gificon_wink.gificon_smile.gif

Posted

e bas nije

troo-ovci i ljudovi sa martinkama uglavnom se groze sistema jer to "nije pravi metal", pokoja klinka koja nabaci martinke jer je to cool ne predstavlja primer vecine njihovih fanova

Posted
e bas nije

troo-ovci i ljudovi sa martinkama uglavnom se groze sistema jer to "nije pravi metal", pokoja klinka koja nabaci martinke jer je to cool ne predstavlja primer vecine njihovih fanova

druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... icon_smile.gif

Posted
druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... icon_smile.gif

POZERAJU NIKAD KRAJA no.gif

Posted
brrrrrate....ocajan im je novi imidJ pukeface.gif

@AMMY ISKRENO

KOGA BOLI KURAC ZA IMIDZ (NEMOJ POGRESNO DA ME SHVATIS)

MENI JE NAJVAZNIJE DA MI SE SVIDI NOVI ALBUM

A STO SE TICE OBLACENJA, NEKA IDU U BOKSERICAMA AKO TREBA, TO MENE NE ZANIMA

pivopije.gif

Posted

vala, bash im pristaje novi imidz uz novu ziku... lepo je shto je sve to novo i ne ponavlja se iz albuma u album, ali BRE...!!!

mislim da mi nije bilo teshko da pritisnem "delete" po oznachavanju foldera...

Posted

Linkin Park i martinke ne idu zajedno APSOLUTNO... Vojne pantalone jos i nekako, ali su skejterke najbolje... Slicno je i sa KoRnom... Odvaljivala sam se od smeha kada sam videla devojku u gotik fazonu a majica KoRn i neki bedzevi+martinke... Cepanija... icon_smile.gif