Vuk Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ma, i oni pocheshe da gaje gay imidJ... bash je bilo gotivnije dok su izgledali kao izbeglice, ovo danas su vlasnici nocnih klubova i restorana... Quote
People before Profits Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ali to je zapravo tako... Quote
GEORGE_SOAD Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 MNOGO JE DOBAR OVAJ NOVI ALBUM MESMERIZE ,IMA SVE I SVACEGA U NJEMU , QUESTION? , NARAVNO PRVI ALBUM CE UVEK BITI NAJBOLJI ,ALI SVA CETIRI SU DOBRA Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 brrrrrate....ocajan im je novi imidJ ma kazem ti kad god vidim darona sa onom kapom setim se Radeta Jorovica i njegovog najTROOlijeg spota 'zene vole oficire' (idem putem oka bistra/vazniji sam od ministra) Quote
Ivan_Creed Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 MNOGO JE DOBAR OVAJ NOVI ALBUM MESMERIZE ,IMA SVE I SVACEGA U NJEMU , QUESTION? , NARAVNO PRVI ALBUM CE UVEK BITI NAJBOLJI ,ALI SVA CETIRI SU DOBRA Nemoj caps lock, imam osecaj da se svaDZas... Quote
amy_mccoy Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ma kazem ti kad god vidim darona sa onom kapom setim se Radeta Jorovica i njegovog najTROOlijeg spota 'zene vole oficire' (idem putem oka bistra/vazniji sam od ministra) e stvarno si lik! Quote
amy_mccoy Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 nije lik, on je dZedaj neko samuraj, neko dzedaj a ima i ninji Quote
FreaK_ Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 ne znam za vas ali sto se uopste tice njihovog izgleda...imidza....sta god...NIJE NI ZA.............nekako su mi ruzni.....zasto nisu fini kao oni momci....kako bese...a da....PETI ELEMENaT !!!!!!!! Quote
Vuk Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 ma kako god da izgledaju, azocharali su me u svakom pogledu... a nekako se ljudi sve vishe prze na njih Quote
Vuk Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) 'bem ti.. dupli post... Edited June 14, 2005 by dRunken_munKy Quote
Ω Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) istina...narocito ih vole mladi metalci sa linkin park majicama, bodljama na rukama i tr00 martinkama na buducim manowar nogama... Edited June 14, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
zak Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 e mogo bi nekad da iskuliras, kad nemas ideja Quote
FreaK_ Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 ma sto ?....covek je totalno u pravu......ne kazem sad ja da nema izuzetaka ali zaista vecina onih koji "slusaju" system su bas takvi......martinke na 40 C itd...... Quote
Ω Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ma, znam ja savrseno o cemu pricam, bas sam video neku klinku pre neki dan u tom fazonu. ali, zak mora NESTO da prisere BILO KOME, kao i obicno...nije bitno shta, ali jednostavno mora... Quote
FreaK_ Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ma, znam ja savrseno o cemu pricam, bas sam video neku klinku pre neki dan u tom fazonu. ali, zak mora NESTO da prisere BILO KOME, kao i obicno...nije bitno shta, ali jednostavno mora... pa jebi ga...kad coveka pritera on mooora da sere.......sta ces... Quote
zak Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 e bas nije troo-ovci i ljudovi sa martinkama uglavnom se groze sistema jer to "nije pravi metal", pokoja klinka koja nabaci martinke jer je to cool ne predstavlja primer vecine njihovih fanova Quote
Ω Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 e bas nije troo-ovci i ljudovi sa martinkama uglavnom se groze sistema jer to "nije pravi metal", pokoja klinka koja nabaci martinke jer je to cool ne predstavlja primer vecine njihovih fanova druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... Quote
bradati_simce Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... POZERAJU NIKAD KRAJA Quote
bradati_simce Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 brrrrrate....ocajan im je novi imidJ @AMMY ISKRENO KOGA BOLI KURAC ZA IMIDZ (NEMOJ POGRESNO DA ME SHVATIS) MENI JE NAJVAZNIJE DA MI SE SVIDI NOVI ALBUM A STO SE TICE OBLACENJA, NEKA IDU U BOKSERICAMA AKO TREBA, TO MENE NE ZANIMA Quote
Vuk Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 vala, bash im pristaje novi imidz uz novu ziku... lepo je shto je sve to novo i ne ponavlja se iz albuma u album, ali BRE...!!! mislim da mi nije bilo teshko da pritisnem "delete" po oznachavanju foldera... Quote
Zmychek Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... Linkin Park i martinke ne idu zajedno APSOLUTNO... Vojne pantalone jos i nekako, ali su skejterke najbolje... Slicno je i sa KoRnom... Odvaljivala sam se od smeha kada sam videla devojku u gotik fazonu a majica KoRn i neki bedzevi+martinke... Cepanija... Quote
bradati_simce Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ALO BRE!!!! IMATE TEMU -IZGLED I METAL- IDITE TAMO PA PRICAJTE O OBLACENJU Quote
Recommended Posts