Vuk Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (edited) ono je osvrt na izgled koji je promenjen... ja cu pljuvati samo po novom albumu, ali se nekako zalomilo da su se i propederisali oblachenjem, pa je leglo k'o kec na edanaes' Edited June 17, 2005 by dRunken_munKy Quote
bradati_simce Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ono je osvrt na izgled koji je promenjen... ja cu pljuvati samo po novom albumu, ali se nekako zalomilo da su se i propederisali oblachenjem, pa je leglo k'o kec na edanaes' Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 druze, u tome i jeste poenta, ova mala je fenomen...mada apsolutni vrh ostaje neki lik kojeg sam video zimus u vojnim pantalama, martinkama, dugom kosom, fajerkom i majicom linkin parka... to je stvarno do jaja.... ali ja sam zato pre jedno 2 godine video na keju neku tetku od 50-ak godina u cvetnoj suknji i toxicity majici. aj sad Quote
FreaK_ Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ono je osvrt na izgled koji je promenjen... ja cu pljuvati samo po novom albumu, ali se nekako zalomilo da su se i propederisali oblachenjem, pa je leglo k'o kec na edanaes' sto se mene tice ovaj novi album im je USPEH.....oni stariji su tako smorni da je to....... mislim svaka pesma je na izti fazon....tacno te smori sa onim glasom njegovim......naravno ima lepih pesama ali kad cujes 3 kao da si cuo sve..... dok je novi nesto bolji....samo je B.Y.O.B. na starom fazonu... Quote
Ω Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ma, novi album je najobicnija sprdacina...skroz je kao i njihov novi imidz.. @minja jebi ga, moracu cesce da idem na kej Quote
ajsha69 Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Ljudi ja ne znam shta vi slushate kad slushate muziku.... ali novi album SOAD-a je sasvim dobar!!!... Meni dosta lichi na steal this album... s tim shto su bolje odrdjeni vokali... non stop zvuchni dvoglasi i sl... skroz mi je interesantno da ga slusham i svaki put pevam neshto drugo preko - em nude, em inspirishu... ...samo mi smeta shto vishe peva gitarista! Glupo je... jer objektivno, Serj ima i bolji i interesantniji vokal, a i pevach je benda, majku mu... gitarista jeste shashav, ali vrlo jednolichan... iz nekog chudnog razloga, preko živog Serja, misli da je uhvatio Boga za jaja.... chudan lik... Quote
People before Profits Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ma bre, malakian za preCednika! odlican je album! Quote
Herr_Wolf Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Kako li samo namirisem ovakve ispade Elem, veseo je album, zezanje i to... ali generalno mi se ne svidja... imam utisak k'o da su se zajebavali jedno popodne i rekli "E aj' snimimo album"... Ono sto me tesi je prica da treba krajem godine da izdaju jos jedan, pa se nadam da su dobre i ozbiljne stvari ostavili za taj drugi... I mene nervira sto Daron vise peva... Quote
zak Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ne znam dal delite moje misljenje da je This Cocaine... najbolja pesma na albumu Quote
Zmychek Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ne znam dal delite moje misljenje da je This Cocaine... najbolja pesma na albumu Quote
bradati_simce Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 (edited) SAD STATUE Edited June 20, 2005 by bradati_simce Quote
rustik Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Meni je mozda najbolja Question I onaj drugi deo u Radio/Video je dobar. Inace album kao album je ok, mislim to je SOAD kakav je otprilike i bio, nista specijalno mada sije skoro citav danasnji mainstream. Quote
Ω Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 rustik...slika u potpisu.... odavno se nisam ovako slatko ismejao... Quote
Vuk Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ma venom je keva! (ne zajebavam se) a stvarno ne znam shta fali slici. neka me neko prosvetli Quote
Ω Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 haha, ma venomu nishta ne fali i ja ih gotivim, ali je slika jebeno smeshna... sta joj fali? pa...dlake na sisama, noramalan glas i lice bez bubuljica.... Quote
FreaK_ Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 haha, ma venomu nishta ne fali i ja ih gotivim, ali je slika jebeno smeshna... sta joj fali? pa...dlake na sisama, noramalan glas i lice bez bubuljica.... you're crazy !!!! slici nista ne fali....... dlake na sisama....cuj !.... Quote
Ω Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 ma mora on uvek nesto da prisere ti mi nesto govoris o priseravanju????!!! Quote
Ω Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 you're crazy !!!! slici nista ne fali....... dlake na sisama....cuj !.... druze...ma koliko god bili dobar bend, momci su vizuelno obrijane pickice... Quote
FreaK_ Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 pa naravno kad su KLINCI !!!! nisi valjda ocekivao zadlakavljene klasicne americance sa krofnama u jednoj ruci i pivom u drugoj......jebiga mladi su ljudi.....mozda jos nisu ni jebali kad su bili na ovoj slici Quote
FreaK_ Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 haha...nevine obrijane pickice... pa sad.....ne mogu da kazem da nisu....tj. na slici za ovog levog znam da jeste ali james je druga prica Quote
Recommended Posts