GEORGE_SOAD Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 NEZNAM DA LI STE CULI OVE PESME SA DRUGOG ALBUMA HYPNOTIZE,ALI IMA JEDNA MNOGO DOBRO HOLY MOUNTAINS I TRAJE VISE OD 5min STO JE ZA SOAD MNOGO ,MALO ZVUCI NA AERIALS ALI JE MNOGO BOLJE UKOMPONOVANA I VISE JE PEVA SERJ NEGO DARON...KILL ROCK'N ROLL Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 po ove dve pesme izvaljuje se da ce album biti nekako duhovan i da ce pesme liciti na spiders...meni je cak i shame on a nigga bolje od kill rock and rolla...a za holy mountain ne znam... Quote
Herr_Wolf Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ako lice na Spiders i Aerials - super Quote
Apeiron Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ovaj novi album je fantastican! Najbolji do sad! Nisam nesto preterano vatren fan ovog benda, ali Mezmerize je zaista veliko i pozitivno iznenadjenje. Poz! Quote
*Angeldust* Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ~Slazem se!Novim albumom su me odusevili!~ Quote
GEORGE_SOAD Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 ne kill rock... je shit pesma u pravu si da je shame on a nigga mnogo bolja,a holy mountains mozes skinuti na www.soadfans.com ,za sada samo kao live veziju Quote
Ivan_Creed Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Vi volite 'Shame On A Nigga'???? Tj. mislite da je to dobra pesma? Quote
amy_mccoy Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 na ovom site-u mozete da skinete neke spotove kao i neke live-ove http://www.hdpvidz.com/download.html Quote
Ω Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 aj da i ja malo potpomognem pirateriju... idite na www.linkoovi.com tu cete naci sve sto vam treba, a ako neki link ne radi, proradi za dan-dva... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Vi volite 'Shame On A Nigga'???? Tj. mislite da je to dobra pesma? pa i nije losa pesma... ja gotivim RZ(A)u nego slusam ja nesto onaj byob..... i gledam i mislim se "jebote ovaj es-o-ej-di ima TAKO duboke tekstove".... ....pogotovo ono "lalalalalalalalalala ooooh" ....i ono "where the fuck are you?!" al vise ovo prvo Quote
fiction Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 pa i nije losa pesma... ja gotivim RZ(A)u nego slusam ja nesto onaj byob..... i gledam i mislim se "jebote ovaj es-o-ej-di ima TAKO duboke tekstove".... ....pogotovo ono "lalalalalalalalalala ooooh" ....i ono "where the fuck are you?!" al vise ovo prvo Ti textovi su dublji nego sto mislis...malo su banalizovani(pojednostavljeni) da bi US teenager lakse ukapirao.Ali textovi su im vrlo dobri...Radio/Video i dalje najbolja sa novog Quote
ajsha69 Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Uuuf... ja sam se danas tri put preježila od miline.... chitala sam BlicŽenu (ili Joy) i bila je pricha o nekoj ribi koja godinama pokushava da dobije pristojnu star shljaku u Hollywood-u, a do tad, očajna, premošćuje kao striptizeta u Sunset bulevaru i stidi se sebe... naravno odmah mi je pala napamet Lost in Hollywood... ...a ovo pricham da kazem da i ja volim njihove tekstove... Quote
[retardus] Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Dobri su im tekstovi, vrlo dobri!! Na hdpvidz-u imate B.Y.O.B i Aerials LIVE na Saturday Night Live-u. Nisam znao da Serj svira ritam gitaru... Quote
zak Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 svira on svasta 'jeste da je daron napisao tekstova za novi album, i da vise peva u pesmama ne njemu, ali sam ja zato napisao vise muzike nego ikad' tako nekako iz metal hammer-a Quote
kombutcha_mushroom Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 a ima neko onaj album shto josh nije izashao? jel je shame ona niggar sa njega? Quote
zak Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 ne znachi da je napisao vishe od darona ne znachi Quote
[retardus] Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 ne znachi da je napisao vishe od darona A l opet se zna ko bolje peva od njih Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ti textovi su dublji nego sto mislis...malo su banalizovani(pojednostavljeni) da bi US teenager lakse ukapirao.Ali textovi su im vrlo dobri...Radio/Video i dalje najbolja sa novog ma siguran sam da imaju neku jako duboku politicku poentu, ali je cinjenica da se 99% ljudi nalozi na pesmu bas zbog tog 'lalalalalalalala'.... Quote
Herr_Wolf Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ne znam da li si primetio da imaju neke klasicne tinejdzerske replike, pored tog "lalalalalala" imaju recimo "put your hands in the air and wave'em like you just don't care" i "everybody's going to the party, have a real good time" sto u slucaju Systema mozes da shvatis samo kao parodiranje ostatka scene, ceo album je u nekom takvom fazonu. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 oces da kazes- kada bi neki drugi bend imao takve textove popljuvao bi ih najgore, ali oni su kao poseban slucaj, je li.. whatever, meni su oni ionako parodija na same sebe.... Quote
[retardus] Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Ne znam da li si primetio da imaju neke klasicne tinejdzerske replike, pored tog "lalalalalala" imaju recimo "put your hands in the air and wave'em like you just don't care" i "everybody's going to the party, have a real good time" sto u slucaju Systema mozes da shvatis samo kao parodiranje ostatka scene, ceo album je u nekom takvom fazonu. Ili...da li je u pitanju parodiranje!? Razmislite o tome! Quote
Troglavi Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ma siguran sam da imaju neku jako duboku politicku poentu, ali je cinjenica da se 99% ljudi nalozi na pesmu bas zbog tog 'lalalalalalalala'.... sto, kolega subbotha, nije njihov problem. Quote
Herr_Wolf Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 oces da kazes- kada bi neki drugi bend imao takve textove popljuvao bi ih najgore, ali oni su kao poseban slucaj, je li.. E, upravo to! whatever, meni su oni ionako parodija na same sebe.... Ako. Quote
Recommended Posts