Bzuva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Nisam josh slushao ovaj novi, al ima vremena Quote
Fiery Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 NOVI SPOT JE IZASAO,U PETAK JE BILA PREMIJERA...ZA PESMU QUESTION. MALO PODSECA NA AERIALS I SPIDERS,IPAK GA JE SHAVO REZIRAO... Ima za download na HDPVidz.com Quote
Mariyeta Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ok je spot! nego...jel' postoji neki site na kom mogu da nadjem pesme koje nisu na albumima? kazaa i slicni programi ne dolaze u obzir posto ovde na faxu ne mogu nista da instaliram, tako da mi treba bas neki site 'di da nadjem shame on a nigga? na albumu wu-tang-a koji ja imam se nalazi verzija bez SOAD Thanx unapred Quote
dr NIK@ Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ok je spot! nego...jel' postoji neki site na kom mogu da nadjem pesme koje nisu na albumima? kazaa i slicni programi ne dolaze u obzir posto ovde na faxu ne mogu nista da instaliram, tako da mi treba bas neki site 'di da nadjem shame on a nigga? na albumu wu-tang-a koji ja imam se nalazi verzija bez SOAD Thanx unapred SOAD <----link evo ovde imas i sve albume i dosta pesama van albuma... inace ceo sajt jebe keve... ima strasno mnogo stvari za download.... Quote
Dave GROHL Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 HOLLAND, YOU DESERVE TO DIE !!! Daron SOAD je definitivno najjaci bend danasnjice. Shame On A Nigger! Quote
Mariyeta Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 pa ql je ova stvar shame on a nigga...ali je wu tang verzija mnogo bolje Quote
Vic Rattlehead Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Ovaj album im je poslije Toxicityja možda najbolji! Quote
Vlaja Buraz Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 E koja je ovo tuga kad se metalci počinju furati na SOAD. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 A oni su nu-m? da,jesu NU. Ali su zaista za postovanje.Novi album je ceo zakon,a bice i questions novi singl. Quote
blondie Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 E koja je ovo tuga kad se metalci počinju furati na SOAD. ja se furam na SOAD. i volim sve sto vole mladi. pop/rock/metal, sta god. sta je tu frka? Quote
Herr_Wolf Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Ma pusti ti Bora, ovde je dosao da ubije vreme dok ceka odgovore na nekim drugim temama... on toppic: Mislim da mi se ovaj album mozda i najmanje svidja i to samo iz razloga sto sam se nesto nalozio ponovo na prvi... Jedva cekam Hypnotize Quote
Tomislav Sawyer Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Ma system je keva. Kakav je ovaj novi album i da li ga iko ima. Sa njega je dobra Bring Your Own Bombs.(B.Y.O. Odlican album. Revenga mi se jako svidja, Radio-Video, This Cocaine....sjajne stvari, pecam da ih negde gledam live pod obavezno Quote
Mariyeta Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ja sam gledala nki njihov cert i skinula sad par stvari uzivo sa ovog novog i zvuce skroz ok....samo je Serj malo smesan na bini, al' nema veze, oprasta mu se Quote
Jeremy Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ja sam gledala nki njihov cert i skinula sad par stvari uzivo sa ovog novog i zvuce skroz ok....samo je Serj malo smesan na bini, al' nema veze, oprasta mu se u yeee...gde si nabavila taj cert?? ma serj je smesan i van bine Quote
Гера Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 (edited) iako sam skorije u nekom fazonu thrash, thrash, and nothing but thrash ova pesma sto se vrti na tv-u BYOB, mislim da se zove, ima extra riffove, i jos jedan spot sam video, kao neka predstava ili slicno, isto ima bas thrash riffove! pa ajde ako neko ima da mi sreze taj album, bas bih voleo da ga poslusam! Edited August 15, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Tomislav Sawyer Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 BYOB je meni i najsljadja na celom albumu, uvek je preskocim. Ima brutalnih stvari, obavezno nabavljaj. Quote
GEORGE_SOAD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 mislim da su oni jedan od najboljih bendova uzivo... serj uvek peva dobro,a scenski nastup nema niko kao oni,dobro u poslednje vreme su se malo smirili,ali... Quote
amy_mccoy Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 iako sam skorije u nekom fazonu thrash, thrash, and nothing but thrash ova pesma sto se vrti na tv-u BYOB, mislim da se zove, ima extra riffove, i jos jedan spot sam video, kao neka predstava ili slicno, isto ima bas thrash riffove! pa ajde ako neko ima da mi sreze taj album, bas bih voleo da ga poslusam! imam ja pa ti zamoli haha Quote
Ω Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 amy, aj skloni onu zabu iz potpisa...prevrce mi se utroba... Quote
zak Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 serj ne peva dobro uzivo, nego karikira i zajebava se, sav je u tripu 'bitno je da je cert zezanje i za mene i za publiku', e pa nije jebiga, bitno je i kako otpevas daron na albumu nasnimi u proseku 123571265 gitarskih deonica u jednoj pesmi i onda ne moze da ih odsvira uzivo jos plus sto peva Quote
amy_mccoy Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 amy, aj skloni onu zabu iz potpisa...prevrce mi se utroba... haha...to je i svrha moje zhabe Quote
Dave GROHL Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Sto se live nastupa tice Systema, tu je najcudniji zvuk gitare ( bar na snimcima ) i daleko od onoga sto je na LPu, po intenzitetu u odnosu na druge instrumente i po boji. Sem toga, Daron dosta gresi jer se baca po bini, sto je po meni skroz ok i opravdano je. John je standardno dobar, kao i Shavo, a Serj se stedi dosta i sve zahtevnije delove improvizuje i peva ih drugacije nego na zvanicnim verzijama, a posebno u Chop Suey, sto ne umanjuje preterano vrednost! Moja ocena je kad saberem sve ni manje ni vise nego 10. Nisu smorni da sviraju identicno kao na LPu, zanimljivi su na stage-u, svako ima svoj personality ( sto vecina manekenki nema, iako pricaju o tome stalno ) i neocekivani su sa Daronovim pevanjem Madonne, Scorpionsa i sl izmedju pesama, kao i njihovim jermenskim soundom i temama koje improvizuju... long live SOAD HOLLAND, YOU DESERVE TO DIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iskreno, kad sam cuo Radio Video, mislio sam da je to Garavi sokak u HARD CORE varijanti Quote
zak Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 aha znaci zvuk gitare je skroz razlicit nego na albumu, daron mnogo gresi dok svira, serj se stedi i ne peva kao na albumu, i to sve zajedno daje ocenu 10! pa dobro... Quote
Recommended Posts