GEORGE_SOAD Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 ej voleo bih da ti dam snimak sa mtv live od pre nekih mesec dana pa da vidis i cujes kako sviraju i pevaju i serj i daron , pa da onda procenis Quote
People before Profits Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 ma bre ko je gledao live@lowlands sve mu je jasno.........john ubija ko majka iako se na albumima nesto ne kurchi preterano......za razliku od njega darona boli levo jaje kako svira, jer em sto gresi em sto se tacno vidi kad u sred pesme krene da improvizuje samo zato sto se smorio....e ali ja to uopste ne stavljam u negativan kontext....jednostavno im je drugacija filozofija....ja mislim da bih, kad bih bio gluv, mogao ceo cert samo da gledam u ludog malakiana i to bi mi bilo dovoljno Quote
Dave GROHL Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Naravno, ceo SOAD zajedno daje ocenu 10, bilo da su smoreni na koncertu ili razbijaju ko ludi... inace, malo sam u tripu zasto je Serj onako smrsao!?!!? Ipak, mislim da se najvise ceni intelektualni rad umetnika-muzicara-genija bas kao u Renesansi, i filozofija koju plasira i zbog koje postaje bitan, a ne kao nakurceni tehnicar koji misli da ce nepregledno dugim solazama u ton tacnim da nalozi nekoga da svrsi na njega... meni je mnogo zanimljivije da ga gledam kako naglavacke skace u publiku, a pri tome da znam da je to sve deo iskrenog osecanja i trenutnog raspolozenja, pa to sto njegova gitara tamo vristi negde na zemlji i daje nepodnosljivu mikrofoniju je potpuno nebitno. Iza njega uvek stoji LP, kao dokaz o njegovoj stvaralackoj velicini... HOLLAND, YOU DESERVE TO DIE !!! by Daron Malakian on Lowlands Concert Quote
Pufnica Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Novi System nije los, ali ovi pre su mi bolji. Serju je bolje stajala on bradica od ove!!! Quote
Pufnica Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 (edited) serju je bolje stajala kratka kosa... Ne podcenjuj moc koju duga kosa ima nad zenskim rodom!!! Al' zato bubnjar jebe kevu kako je sladak! Edited August 21, 2005 by Pufffnica Quote
Mariyeta Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 pff...Serj je lepsi od bubnjara deset puta...bar a i brada mu je mlooogooo bolja sad nego ranije...a i kosa naravno... ma sav je, ljubi ga majka...nego, kad izlazi Hypnotize zna li neko? Quote
Pufnica Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 U septembru, valjda. Ili novembru? Quote
Msungo Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Po mom skromnom mishljenju, novi system je krsh... Mnogo vishe peva Daron na ovom albumu, shto je jako loshe... rifovi su ili jako gej, tj isforsirani, ili previshe jednoliki i prosti. Sve u svemu posle sjajnog ToxyCity-a i josh Boljeg STA, ovaj album ih je srozao chak i nize od pochetka... tachno se osetja da je album izbachen chisto reda radi... "Everybody's going to the party and have a really good time" i odma za tim onaj gej rif i josh vishe gej zavrshetak tog rifa onim gej "bendom" Quote
Troglavi Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 ma, jebe mi se za dugu kosu... jebe se tebi za stosta... Quote
Ω Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 jebe se tebi za stosta... pa, poznajes me jebeno Quote
Pufnica Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Po mom skromnom mishljenju, novi system je krsh... Mnogo vishe peva Daron na ovom albumu, shto je jako loshe... rifovi su ili jako gej, tj isforsirani, ili previshe jednoliki i prosti. Sve u svemu posle sjajnog ToxyCity-a i josh Boljeg STA, ovaj album ih je srozao chak i nize od pochetka... tachno se osetja da je album izbachen chisto reda radi... Potpuno se slazem sa ovim (sem onog dela sa rifovima-u to se ne razumem). Daron mekecje onako iritirajucje na celom albumu....koji je sav fancy. P.S. Bar je basista ostao sexy!!!! Quote
amy_mccoy Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 ma, jebe mi se za dugu kosu... ali kovrdzavu dugu kosu??? Quote
Ω Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 ali kovrdzavu dugu kosu??? jos gore, jebote... Quote
Mariyeta Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 P.S. Bar je basista ostao sexy!!!! smesan je k'o crtani ...'ocu na koncert system-a Quote
Jeremy Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 ...'ocu na koncert system-a ja te vodim kada dobijem na greb grebu Quote
zak Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Naravno, ceo SOAD zajedno daje ocenu 10, bilo da su smoreni na koncertu ili razbijaju ko ludi... inace, malo sam u tripu zasto je Serj onako smrsao!?!!? Ipak, mislim da se najvise ceni intelektualni rad umetnika-muzicara-genija bas kao u Renesansi, i filozofija koju plasira i zbog koje postaje bitan, a ne kao nakurceni tehnicar koji misli da ce nepregledno dugim solazama u ton tacnim da nalozi nekoga da svrsi na njega... meni je mnogo zanimljivije da ga gledam kako naglavacke skace u publiku, a pri tome da znam da je to sve deo iskrenog osecanja i trenutnog raspolozenja, pa to sto njegova gitara tamo vristi negde na zemlji i daje nepodnosljivu mikrofoniju je potpuno nebitno. Iza njega uvek stoji LP, kao dokaz o njegovoj stvaralackoj velicini... HOLLAND, YOU DESERVE TO DIE !!! by Daron Malakian on Lowlands Concert ok. kad obrises bale i kad ti se spusti onda cemo da pricamo objektivno Quote
Dave GROHL Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Hajde da pricamo objektivno. Prosto ne mogu da docekam da cujem tu tvoju objektivnost i balavost... HOLLAND, YOU DESERVE TO DIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
metalia Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Po meni je novi album ok, nista preterano, ali mogu da ga slusam. Malo je cudan. Toxicity je najbolji album definitivno. Quote
amy_mccoy Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 ja te vodim kada dobijem na greb grebu oooh...how sweet ja samo hocu original disk...ne trazim mnogo Quote
zak Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 @dave grohl brate zabalavio si, uhvatilo te preterano odusevljenje sistemom pa nisi kritican oni su i po meni trenutno, ako ne najkreativniji, onda jedan od najkreativnijih bendova na svetu medjutim, uzivo L O S E Z V U C E, ne mozes da kazes da su dobri uzivo zato sto se bacakaju, nije to cirkus, oni su valjda pre svega muzicari i treba na prvom mestu dobro da odsviraju pa onda sve ostalo Quote
Mariyeta Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 ja samo hocu original disk...ne trazim mnogo iz kog logicnog razloga 'oces original cd? Quote
Herr_Wolf Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 medjutim, uzivo L O S E Z V U C E, ne mozes da kazes da su dobri uzivo zato sto se bacakaju, nije to cirkus, oni su valjda pre svega muzicari i treba na prvom mestu dobro da odsviraju pa onda sve ostalo To je shtreberski pogled na stvari... Najvaznije je zezanje. Ja sam gledao samo jedan koncert i meni su zvuchali skroz ok, a sem toga oni su na tom nivou sada da nije bitno kako zvuche Sto se novog albuma tice, posle obimnog preslusavanja moram priznati da jeste najlosiji od dosadasnja 4, ali album vredi ako ni zbog chega drugog onda zbog recenice "My cock is much bigger then yours" Kao sto vec sto puta napisah ulazem puno nade u Hypnotize... Quote
Recommended Posts