dr NIK@ Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 ...'ocu na koncert system-a pa idi.... Quote
zak Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ja sam gledao samo jedan koncert i meni su zvuchali skroz ok, a sem toga oni su na tom nivou sada da nije bitno kako zvuche e meni je bitno! Quote
Mariyeta Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 pa idi.... njak...bi' ja da dodju negde u komsiluk...jebali ih canada i usa ja sam skinula sad par audio koncerata njihovih i skroz fino zvuce...mada ne znam, ja nisam muzicar pa ne odvajam taj zvuk gitare, bubnjeva, vokala...pesme onako u celini zvuce fino Quote
Ω Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 @mariyeta do jaja ti ta slika u potpisu gde serj zvace... Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Spot za Question je jedan od najboljih koje sam videla u skorije vreme Fenomenalno. Quote
Herr_Wolf Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Hmmm... sumce ti... ja to nisam video jos. Quote
Dave GROHL Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Da, da... spot je do yaya... pa, kad ga Shavo radi.... Ja imam i 2 pesme sa Hypnotize.. he he... Quote
Mariyeta Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 hocuuuuuu...aj' ti to prosledis Nenadu Quote
GEORGE_SOAD Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 imam ja 5 pesama sa hypnotize,he he.... Quote
GEORGE_SOAD Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 System Of A Down is reportedly eyeing November 11 or 15 as the release date for "Hypnotize", the companion album to the band's first album of 2005, "Mezmerize". takodje bice i instrumentala na novom albumu(hezze),a sledeci singl bice verovatno sa novog albuma... evo i spisak pesama koje ce biti na hypnotize( samo neke od njih) Hezze (instrumental) Tentative Solider Side Lonely Day Attack Hypnotize Holly Mountain Kill Rock 'n Roll Quote
Jeremy Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 hocuuuuuu...aj' ti to prosledis Nenadu spot za question ja da ti prosledjujem tu krsh mjuzu...a neeeee Quote
kuruz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Koja gomila ljudi dolazi samo na NU forum Gomilu nikova vidim prvi put Idem ja... Quote
Msungo Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 @Akumu ja bi se stideo takvog avatara... Quote
Mariyeta Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 evo i spisak pesama koje ce biti na hypnotize( samo neke od njih) Hezze (instrumental) Tentative Solider Side Lonely Day Attack Hypnotize Holly Mountain Kill Rock 'n Roll + Vicinity + jos nekih 6-7 pesama valjda cula sam Holly Mountain ali neke live verzije...pesma je super...pocetak malo podseca na Aerials Kill Rock'n'Roll...bar onako live...zvuci bzvz Quote
GEORGE_SOAD Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 da kill rock 'n roll je mozda najgora pesma koju su izdali.. Quote
Dave GROHL Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 U petak, 16. sept 2005. u SKC u Beogradu ce na Demo masters superfinalu u organizaciji 202, nastupiti bend O-Pozition sa System Of A Down repertoarom, pa ko voli nek izvoli !!! Sviraju: O-Pozition Token Nadimach Kreator tribute Rage Against The Machine tribute Slayer tribute i jos jedan bend.... ( valjda ) pocetak je u 21h, u holu ispred velike sale Quote
Pufnica Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 U petak, 16. sept 2005. u SKC u Beogradu ce na Demo masters superfinalu u organizaciji 202, nastupiti bend O-Pozition sa System Of A Down repertoarom, pa ko voli nek izvoli !!! Sviraju: O-Pozition Token Nadimach Kreator tribute Rage Against The Machine tribute Slayer tribute i jos jedan bend.... ( valjda ) pocetak je u 21h, u holu ispred velike sale Kako si mogao da zaboravis bend kji ce da pobedi??? ATP Sto vise slusam novi album vise mi se svidja...cudnovato... Quote
Jeremy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 U petak, 16. sept 2005. u SKC u Beogradu ce na Demo masters superfinalu u organizaciji 202, nastupiti bend O-Pozition sa System Of A Down repertoarom, pa ko voli nek izvoli !!! Sviraju: O-Pozition Token Nadimach Kreator tribute Rage Against The Machine tribute Slayer tribute i jos jedan bend.... ( valjda ) pocetak je u 21h, u holu ispred velike sale e jbg srki ispiti ne mozem dodjem ovaj put Quote
Dave GROHL Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Pa, nisam zaboravio bend koje ce da pobedi, samo ne znam koji je sesti bend, inace da znam otvorio bih temu, a ovako necu da se blamiram i da ispada da favorizujem neke bendove ( npr svoj ), a druge da ignorisem... Verovatno ce Radivoj Petrovic da otvori temu, a to ce verovatno biti dan ili dva pred svirku, sto je po meni kasno da bi se najavila svirka, tako da ja evo koristim svaku priliku da ih preduhitrim... A sta svira taj ATP? Quote
Recommended Posts