Pufnica Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Tribute to Iced Earth... Poznavaoci muzike tvrde da su oni jedan od najgorih bendova ikada... Mada,jedan od najsexy bendova definitivno...a svi znamo da je to najbitnije! Quote
Duke Of Borca Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Kolko ja znam ima 9 bendova u superfinalu, iz svake finalne veceri je proslo po tri, neznam kojom metodom sad svira 6 komada? Ili mozda gresis Quote
Herr_Wolf Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Vazno je da sexy bend svira E Dave, koje pesme svirate od Systema? Quote
Mariyeta Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 zar je bitno? sviraju BYOB...a meni je ta pesma sad smor al' nema veze, uvek pre System nego ovi ostali srecno ja cu da svrnem....valjda Quote
zak Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 b.y.o.b.? jeli momche, kolko ti dugo sviras bubnjeve? Quote
Dave GROHL Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 BYOB je uradjen instrumentalno, ali vokali nisu zavrseni, te necemo svirati tu pesmu ovaj put. Bubanj nije problem u BYOB-u, zapravo, kako kome... Heh, O-Pozition sad ima cirkus sa postavom, pa cemo mozda biti karaoke bend na superfinalu.... blah, fuj Ne znam, mozda je i 9 bendova, ali to onda znaci da svaki bend svira po 3 pesme ili po 15 min... sto je sranje, Ja znam za 2 finalne veceri, ali mozda su bile i 3. No, za sva ta iznenadjenja cu saznati neposredno pred svirku, tako da se ne tripujem oko toga... i tako LIFE SUCKS !!! Quote
Dave GROHL Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 b.y.o.b.? jeli momche, kolko ti dugo sviras bubnjeve? Pa sad si me isprovocirao... ajde, ubedicu ove da sviramo i BYOB, ali posto ce biti 9 bendova najverovatnije, onda dobijamo sa namestanjem samo 20 min, sto ti u prevodu znaci: Soldier Side + B.Y.O.B. Suggestions ( ako bude vremena ) Aerials Toxicity eto ti info iz prve ruke, pa se nadam da cu i dobiti komentar na moje sviranje ili na svirci ili na forumu... LIFE SUCKS !!! Quote
Dave GROHL Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Da, zaboravih da napomenem da nemam duplu pedalu, pa uzmi i to u obzir kod ocenjivanja.... Potrudicu se da John-ove deonice deluju jos zajebanije nego na LP-u, kao i delovi gde on radi tridesetdvojke na bass bubnju... LIFE SUCKS !!! Quote
zak Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 b.y.o.b. sa jednom pedalom! brate je ne mogu toliko brzo da lupam prstom po stolu, a ne nogom u bas bubanj... ajd videcemo, sve najbolje ali malo sam skeptican Quote
Mariyeta Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 BYOB je uradjen instrumentalno, ali vokali nisu zavrseni, te necemo svirati tu pesmu ovaj put. ja se izvinjavam na sirenju dezinformacija koje je meni 'onaj' Jeremy saopstio kao proverene Quote
Jeremy Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 recheno mi je da ce byob biti sviran Quote
amy_mccoy Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Kolko ja znam ima 9 bendova u superfinalu, iz svake finalne veceri je proslo po tri, neznam kojom metodom sad svira 6 komada? Ili mozda gresis ne gresi, nego daje nepotpune informacije svira i Through Art- tribute to In Flames (nadam se, osim ako ja sad ne gresim) ...ko jebe ove Iced Earth-ove , mada ima jedno prase u tom bendu, valja otici Quote
Dave GROHL Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Dakle, repertoar je: 1. Soldier side + fuckin' BYOB 2. Suggestions 3. Aerials 4. Toxicity i ako bas bude vremena, uglavicemo i ATWA-u negde.... SKC, petak 16.sept, 21h.... jedan od 8 bendova je i O-Pozition kao SOAD tribute... Quote
Jeremy Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Dakle, repertoar je: 1. Soldier side + fuckin' BYOB 2. Suggestions 3. Aerials 4. Toxicity i ako bas bude vremena, uglavicemo i ATWA-u negde.... SKC, petak 16.sept, 21h.... jedan od 8 bendova je i O-Pozition kao SOAD tribute... glasacu za vas iz lokal patriotskih razloga Quote
Machka Naopachka Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 kikiki kako je SoD nenadjebivo drkanje zakon za kst i dugu kosu Quote
Dave GROHL Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 OK, dakle spisak pesama sa najnovijeg albuma je sledeci: HYPNOTIZE (Track Listing) 1. "Attack" 2. "Dreaming" 3. "Kill Rock 'n Roll" 4. "Hypnotize" 5. "Stealing Society" 6. "Tentative" 7. "U-Fig" 8. "Holy Mountains" 9. "Vicinity of Obscenity" 10. "She's Like Heroin" 11. "Lonely Day" 12. "Soldier Side" Soldier Side je verovatno neka fora kao Nirvanina Polly, koja je na Nevermindu u akusticnoj verziji, veoma spora, dok je na Incesticide snimljena kao New Wave Polly, 100 puta ubrzana, sa distorziranom gitarom i naravno bass-om i bubnjevima.... mada postoji i mogucnost da su napravili foru da identicnu verziju stave na kraj ovog albuma, pa ko vele, kako je pocelo, tako neka i zavrsi. Treca varijanta je da je sama pesma samo prosirena i kompletna u neizmenjenom karakteru i da traje duze nego na Mezmerize... no, videcemo, tj cucemo, Pozz za sve koji su bodrili SOAD tribute prosli petak u maloj sali SKCa! Quote
zak Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 pa dobro videcemo - mada je ne verujem da ce biti nesto mnogo razlicito od mezmerize, za koji mogu da kazem, sad posle nekoliko meseci slusanje, da nije ispunio ocekivanja bar moja ocekivanja Quote
Mariyeta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 ...a i mene je nesto smorio u poslednje vreme....dosta vise slusam stare albume Quote
Ω Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 haha, koliko mi je to ljudi do sada reklo... albumi tipa mezmerize su antiamericke rugalice kojih se ljudi brzo zasite... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 haha, koliko mi je to ljudi do sada reklo... albumi tipa mezmerize su antiamericke rugalice kojih se ljudi brzo zasite... slazem se a uzgred mislim da nisam napomenuo na ovoj strani da je album sranje Quote
Profesor Chaos Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ovaaaj Znam da jedna lasta ne čini proleće, ali sudeći po pesmi iz novog spota, album je odličan! Dinamičan agresivan, provokativan...šta ćeš više! Quote
zak Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Znam da jedna lasta ne čini proleće e trebao si toga da se drzis i da iskuliras sa ovim postom Quote
Ω Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ovaaaj Znam da jedna lasta ne čini proleće, ali sudeći po pesmi iz novog spota, album je odličan! Dinamičan agresivan, provokativan...šta ćeš više! Quote
Recommended Posts