Mariyeta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 uuuuuuuu ima jedna mnogo dobra stvar koju je Serj uradio za neciji remix projekat ('bem li ga ko je producent) ...zove se Bird Of Paradise, nije bas u SOAD fazonu ali meni je mudasticna anywayz, ako neko nije cuo a zanima ga/je evo linka http://www.savoyjazz.com/sites/savoy/strea...%20Paradise.wma Quote
GEORGE_SOAD Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 da culi smo...ne znam da li je neko slusao njihoce demo pesme,poput honey ,temper , friik...e to je nesto sto treba preslusati Quote
Mariyeta Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 pa meni je honey ok recimo ali friik mi se nimalo ne svidja Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Dinamičan agresivan, provokativan...šta ćeš više! ... mozda da mi ne ide na kurac?! Quote
Guest the dzigi Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 jedan od ludjih bendova nema sta.Iskreno najvise gotivim bubnjara Quote
Dave GROHL Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Ovo je listing moje skromne kolekcije SOAD rare songs: System of a Down - Snowblind.mp3 System of a Down - Armenian Song.mp3 System of a Down - Blue.mp3 System of a Down - China girl.mp3 System of a Down - Coming Home.mp3 System of a Down - Dam.mp3 System of a Down - Defy You.mp3 System of a Down - Delphy (live).mp3 System of a Down - Dont go wandering.mp3 System of a Down - Forever.mp3 System of a Down - Friik.mp3 System of a Down - Fuck The System (Interlude Live Bercy05).mp3 System of a Down - Give peace a chance.wma System of a Down - Good bye, blue sky.mp3 System of a Down - Holy Mountain.mp3 System of a Down - Honey.mp3 System of a Down - Imnazli.mp3 System of a Down - Johnny.mp3 System of a Down - Kill Rock 'N' Roll.mp3 System of a Down - Know(live).mp3 System of a Down - La Isla Bonita.mp3 System of a Down - Legend of Zelda.mp3 System of a Down - Marmalade.mp3 System of a Down - Metro.mp3 System of a Down - My, My, Hey, Hey.wma System of a Down - Nations.mp3 System of a Down - Robot Interlude Sugar.mp3 System of a Down - Sartarabad.mp3 System of a Down - Shame on a Nigga.mp3 System of a Down - Smoke Is Going Down.mp3 System of a Down - Spider outro (poem).wma System of a Down - Starlit eyes.mp3 System of a Down - Storaged.mp3 System of a Down - Streamline(Scorpion king version).mp3 System of a Down - Sultan Sofswing (Aerials Intro).mp3 System of a Down - Temper.mp3 System of a Down - Tired of living.wma System of a Down - Virginity.mp3 System of a Down - Weekends.mp3 System of a Down - Will They Die.mp3 Cool, huh!??!?! Da, Dolmayan je bubnjar do yaya, svaka mu cast... Inace za one koji ne znaju biografiju o clanovima benda, evo je ukratko: Serj Tankian, Born in Beirut, Lebanon, 21 August 1967 Daron Malakian, Born in Los Angeles- California, USA, 18th July 1975 John Dolomayan, Born in Lebanon, 15th July 1974 Shavarsh Odadjian 'Shavo', Born in Armenia, 22nd April 1974 Dave Grohl was born on 14.01.1969. Warren, Ohio, US Nirvana 4eva Quote
Ω Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 haha, bas bi voleo da cujem njihovu verziju "la isla bonita" Quote
Mariyeta Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 System of a Down - Dont go wandering.mp3 jel' ova samo Serj sa Limp B-om? Mislim da se ta pesma zove 'don't go wandering', refren ide "You don't feel nothing at all" ???? e i to sto si napisao njima se zove 'datum i mesto rodjenja' a ne kratka biografija btw, ima jedna pesma koju pevaju (hed)pe, Serj i jedna iz Kittie...mislim da je Morgan ?!? Pesma je "Feel good" i radjena je kao u hop fazonu samo sto refren vriste Serj i ova riba ...odlicna Quote
Dave GROHL Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 OK, taj deo se zove mesto i datum rodjenja, a ne biografija, iako bi svako ko pise svoju biografiju napisao i te podatke, tako da je vise uvodni deo biografije, a ostatak informacija koje bi se nasle u delu "gde sam bio kao mali, u koje sam isao obdaniste, skolu, srednju, fax, poslediplomske studije, kad i gde sam se preselio, na kojim sam radnim akcijama ucestvovao, s kim sam izgubio nevinost i kad, na kojim sam radnim mestima bio i kako je bend nastao i kako smo pokupovali opremu...", cu prepustiti fanovima da nadju na netu... ... Evo vam uzor, pa ako nekoga ne mrzi neka napise za SOAD: Kurt Donald Cobain je rođen u Grays Habor Community Hospital, Hoquiam, Washington USA, roditelji Wendy Elizabeth Fraindenberg i Donald Cobain, u avgustu 1967. Cobain-ovi se sele u Aberdeen, 170 km jugozapadno od Seattle. Kurt je isao u obdaniste Robert Gray Kindergarten, a zatim u skolu Aberdeen Junior High School, a sa 8 godina je prebacen u Miller Junior High School. 1983. je presao u Aberdeen High School. Krist Novoselic i Kurt su se upoznali u Aberdeen High School.... Nirvana 4eva www.nirvanatour.cjb.net Quote
Mariyeta Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Ja sam se samo salila nego ne odgovori...jel' ono 'don't go wandering' "TA" pesma??? Quote
Ivan_Creed Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 haha, koliko mi je to ljudi do sada reklo... albumi tipa mezmerize su antiamericke rugalice kojih se ljudi brzo zasite... Oni bi trebali da se sami cuvaju, jer su sumnjivog porIJekla! Quote
Dave GROHL Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 I buy my crack, my smack, my bitch, right here in Portugal! - Daron In Cigaro I’m not really singing about my cock, I’m singing about an ego-based attitude that’s out there - Daron We'r Not All about Politics , We'r Not All about Drugs We'r Not about Sex we Just All about Ourselves - Daron Malakian We like releasing albums, but our main goal is to play live. We started out as a live band, we didn't expect to be huge. We just wanted to play music and have fun. - Shavo, interview Nov, 99 Everyone has to feel involved. I'm not the leader of System Of A Down. Nobody is - Daron When I go on tour I like to bring my bong, my pills and my cds !! - Serj Quote
People before Profits Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 i shit on all of you......najbolja ortakinja ih je gledala sinoc live u san francisku....... i guess what? pogodite kome stizu potpisane palice iz san franciska sredinom decembra???? lol Quote
Mariyeta Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 da izvines...zabole me ...mislim za palice...a i ja bi' da ih slusam live btw...na systemofadown.com moze da se cuje pesma hypnotize pa ako nekog zanima ... Quote
Ω Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 guess what? pogodite kome stizu potpisane palice iz san franciska sredinom decembra???? kome? Quote
Dave GROHL Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 S cijim potpisom? John-ovim? Pa, za tvoju informaciju, palice koje koristi Dolmayan se uveliko prodaju sa njegovim popisom, a ako bas hoces nesto detaljnije, on koristi palice Vic Firth signature seriju, duzine 16", precnika 0,585", oznaka A 55A SDOL, tako da to i nije neka privilegija. One kostaju oko 10 EUR... Quote
Dave GROHL Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ...i ne moras da ides cak do San Franisco-a da bi ih kupio... Quote
Bzuva Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Cek, potpisane u smislu model koji on koristi ili model sa njegovim autogramom? Quote
Dave GROHL Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ...i da zavrsim ovu pricu sa Dolmayan-om, da ne bude da dajem polovicne i nepotpune informacije, on svira na TAMA Starclassic Maple bubnjevima, mada na koncertima mu ponekad uvale i Artstar ili Starclassic Performer. Cinele su mu PAISTE i to Alpha serija, bas kao i bubnjar KoRn-a David Silveria, ali na njima ne pise KoRn odozgo... Quote
Queen_Mab Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 system je dobar jer ga slusaju metalci a i hoperi....gotivim par pesmica Quote
zak Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 e bas zbog toga je dobar iq=2 @Dave covek je lepo rekao POTPISANE PALICE a ne signature series Quote
Dave GROHL Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Pa, na palicama je njegov potpis. Ostavimo neka nam covek kaze da li su te palice licno potpisane od Domayana ili je na njima Dolmayanov fabricki potpis... Uostalom, javice nam kad mu stignu - sredinom decembra. U svakom slucaju, respect i za njega i za ceo System. Quote
Ω Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 system je dobar jer ga slusaju metalci a i hoperi....gotivim par pesmica kapiram da si hoper(ka) Quote
zak Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ostavimo neka nam covek kaze da li su te palice licno potpisane od Domayana ili je na njima Dolmayanov fabricki potpis... ti nisi normalan, pa rekao je da su POTPISANE PALICE, sto znaci da ih je John POTPISAO, treba da budes zesce glup da to ne shvatis sad da li je to mislio, ili ne, to je druga stvar, ali to je REKAO, zasto stavljas coveku reci u usta? Quote
Dave GROHL Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Pa, ja pitam coveka sta za njega znaci potpisane palice, fabricki potpis ili potpisane neke palice koje je neka osoba donela na npr promociju albuma i umesto da se Dolmayan potpise markerom na omot albuma, on se potpisao na palice.... to bi bilo ok, ali covek jos nije odgovorio na sta misli, a ja mu postavljam pitanje, a ne stavljam mu reci u usta ili bilo sta drugo.... Quote
Recommended Posts