Vitamin K Experience Posted January 6, 2003 Report Posted January 6, 2003 elektronika ali sto je najgore losa muzika, ocajna zapravo... Da, čista elektronika, i to loša Quote
dr NIK@ Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Nauci da koristis padeze !!! A nisam isao tamo zato sto imam 10-ak postova sveukupno na forumu a registrovao sam se pre pola vas ovde sto ce reci NE VISIM OVDE !!! Prvo: sto se tice padezi sta da radis kad cu bio slab iz gramatiku, al' tu se nista nemogu...Drugo:Provalio sam da "NE VISIS" ovde, s obzirom na broj postova i vreme kad si se registrovao. P.S. Da li bi hteo mozda ti da mi drzim casove iz gramatiku, posto sam ti ja covek seljak, ne ucen a ti intelektualac sa nekoliko zavrsenih fakulteta... :roll: Quote
Superfly Posted June 3, 2003 Report Posted June 3, 2003 Ko oce da cuje SOAD neka dodje 5. juna u Dom Omladine,a 7. na sajam.... S.O.A.D. - keva ................. ~SUGAR~ Quote
fiction Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 Dajem glavu da SOAD mjenja zvuk na novom albumu! Quote
Superfly Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 Novi album 2004.... bolje da se ne menjaju... do ja*a su ovako... Glupo bi bilo da se promene.... a: a: Jos uvek 1. album je keva! !!!!!!SOILed!!!!!!!! Quote
scissors Posted June 8, 2003 Report Posted June 8, 2003 hmm ja i mislim da bi mogli malo da promjene muziku, jer ne vjerujem da bi mogli da naprave baš dobar album... dobili bi "toxicity 3 dio"... osjvježenje je uvijek dobrodošlo a: Quote
Superfly Posted June 8, 2003 Report Posted June 8, 2003 To da.... Potpuno se slazem sa scissors-om... Ali ne bi im bilo dobro da se komercijalizuju suvise..... Postali bi neki LP heavy a svi znamo da SoAd nije to!!! pOz Quote
fiction Posted June 8, 2003 Report Posted June 8, 2003 hmm ja i mislim da bi mogli malo da promjene muziku, jer ne vjerujem da bi mogli da naprave baš dobar album... dobili bi \"toxicity 3 dio\"... osjvježenje je uvijek dobrodošlo a: To ti kazem a svrha Steal This Albuma je da nam olaksa njihov prelazak na nadam se nesto jos bolje i originalnije Quote
vudun Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 System of Down .... jedino sto cenim od nu-metala su oni a: a: a: Quote
fiction Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 I meni se samo jedna svidjala(Korn) na pocetku a kasnije jos njih 15 Ma vidices i sam :roll: Quote
Ivan_Creed Posted June 13, 2003 Report Posted June 13, 2003 To je samo pocetak!!!! Navucice se malo po malo... Quote
:={MaYa}=: Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Mala promena stila kao osvezenje u vrele letnje dane,ali ne i sustine.... i energije........ Quote
Superfly Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Idi bre ova Maja je previse pametna.... just joking [NHF] Quote
deftoner Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 e moram da kontritam nocturnu pa to ti je prvi album BIBLIJA drugi - tezi ka MTV zvuku ono kao za siru masu da nam se album bolje proda treci (medjuprojekat) spoj 1 i 2 ali ipak nije ni blizu prvog cetvrti.... a ne to sam ja sanjao pusti cetvrti (reko mi je Serj u snu da ce im to biti najbolji album to sada) a: bobo ajde zakazi mi koncert :? Quote
deftoner Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 "]a: a: upravo o tome i pricam... o cemu ti pricas :? kada cemo ponovo zeljanicu da jedemo ! PS i paradajz sa sirom ! Quote
Duke Of Borca Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 Jste prvi je biblija, drugi mi je po kvalitetu dobar kao i prvi, ali steal, nekako mi je dosadan, osim par pesama, ali to su ionako pesme koje nisu mogle da udju na toxicity, tako da verujem da ce sledeci album biti mnogo bolji, ma nije da verujem nego sigurno Quote
fiction Posted June 21, 2003 Report Posted June 21, 2003 Jste prvi je biblija, drugi mi je po kvalitetu dobar kao i prvi, ali steal, nekako mi je dosadan, osim par pesama, ali to su ionako pesme koje nisu mogle da udju na toxicity, tako da verujem da ce sledeci album biti mnogo bolji, ma nije da verujem nego sigurno Bas steal nije dosadan. Quote
Jackie Brown Posted June 24, 2003 Report Posted June 24, 2003 Meni je prosli album bolji ,mada ni ovaj nije toliko los Quote
Baal Posted June 24, 2003 Report Posted June 24, 2003 SOAD nisu loshi iako ja mrzim ovu "vrstu" metala!!! Quote
|Metal Forever| Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee Quote
Ivan_Creed Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Sta je ovo, sve se neki Black/Death metalci javljaju na Nu topicima! I jos na SOAD temi!!!!!! Ma.... izgleda da im Nu ulazi pod kozu, samo nece da priznaju!!!!! Promena je vec pocela.... a: Quote
Recommended Posts