fiction Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Nakon intenzivnog slusanja Hypnotize-a dolazim do zakljucka da je u rangu sa Mezmerize.Dva podjednako kvalitetna albuma.Hypnotize je malo brzi.Ali ipak je to standardni SOAD metal.Definitvno Mezmerize/Hypnotize top 10 2005 Quote
zile_kondic Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ma sistem su carevi. Inace ne slusham ovu vrstu metala, al brale sistem su mi genijalci! Quote
dr NIK@ Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 mene su oni toliko smorili, da cak nemam zelju ni da skinem novi album... Quote
dushmanin Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 mezmerize mi je onako....valjda cu uskoro dobiti hypnotize...koji ce mi nadam se popraviti utisak...mezmerize mi je nekako previse jummppyyy..njah Quote
Mariyeta Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 hypnotize je tvrdji od mesmerize-a....i bolji....meni Quote
Girl with dangerous powers Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Upravo preslushavam Hypnotize, i za sada je ok. Posle par slushanja napisacu komentar... Quote
zak Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 e ljudi ne znam za vas al ja stvarno mrzim ovakve postove Quote
KRANG Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 napadate ovu izuzetno mračnu devojčicu? pederčine.. Quote
Vuk Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 od najvece spamerke sa watchout teme do izuzetno mrachne devojchice koja izmedju ostalog ( ima zaista puno ) slusha i - " Metal (SOAD, KoRN, Guano Apes, Papa Roach, Deftones, SlipKnot, Pain of Salvation, Incubus, Nightwish, Type-O-Negative, P.O.D., Puddle of Mudd, Marilyn Manson, Metallica...) " bez uvrede, ali ovde neki ljudi zaista ne znaju shta zele od sebe, zivota i drugih. Ovo je samo primer, ima i drugih jbg, morao sam Quote
Baal Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Oduševljen sam sa Hypnotize. Mnogo bolji nego Mesmerize, bar se meni tako čini. Ima puno brzih delova, ali ima i sporih koji su praćeni odličnim clean pevanjem onog šabana. Moja preporuka Quote
Mariyeta Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 meni se sad ustvari uopste vise ne svidja she's like heroin...gloopa je...kill rock'n'roll, hypnotize i stealing society su isto bzvz....ostale su mudasticne Quote
Girl with dangerous powers Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Axa I meni se Hypnotize vishe svidja, najvishe Tentative pogotovo lyrichki, zatim Dreaming, U-fig... Gore vidjene, iskomplexirane idiote, koji me ne poznaju bih zamolila da me ne komentarishu... I shta koga boli q*** shta je volim ili ne volim da slusham... ...Ma nosite se bre svi!!! Uskoumne budale... postoji josh muzike osim metala zamisli?!... i postoje ljudi koji ne vole samo metal zamisli?! Quote
Tankian Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 albim je carski,barem ove pesme koje sam preslusao a fale mi holy mountains i u-fig ne mogu da ih skinem s neta nesto mi zablokira ovo sranje ..... she's like heroin je ok pesmica nista specijalno,tentative je odlican,stealing society genijalan,soldier side sjajan,lonely day je dobar ali daron peva pa mi unistava koncepciju ali ima sjajnu solazu,kill rock n rol je dobar mada mi se vise svidja live,dreaming je haotican ,vicinity of obscenity me oduva svaki put kad slusam ima takve neocekivane promene koje se sklapaju sjajno....ah da attack mi fali a to je pesma koju najvise zelim da cujem jer sam stigao do 99% skidanja ( ) veza nesto stala ja stavio preview odusevio se a ovaj me vrati na pocetak tu izpizdim i tako jos 4 puta pa odustah.... hypnotize je oduvao mezmerize mada nije da ne volim ovaj drugi ali sta se moze Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 albim je carski,barem ove pesme koje sam preslusao a fale mi holy mountains i u-fig ne mogu da ih skinem s neta nesto mi zablokira ovo sranje ..... she's like heroin je ok pesmica nista specijalno,tentative je odlican,stealing society genijalan,soldier side sjajan,lonely day je dobar ali daron peva pa mi unistava koncepciju ali ima sjajnu solazu,kill rock n rol je dobar mada mi se vise svidja live,dreaming je haotican ,vicinity of obscenity me oduva svaki put kad slusam ima takve neocekivane promene koje se sklapaju sjajno....ah da attack mi fali a to je pesma koju najvise zelim da cujem jer sam stigao do 99% skidanja ( ) veza nesto stala ja stavio preview odusevio se a ovaj me vrati na pocetak tu izpizdim i tako jos 4 puta pa odustah.... hypnotize je oduvao mezmerize mada nije da ne volim ovaj drugi ali sta se moze iscrpno nema sta... Quote
Kent Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 holy mountains je satyricon samo tako vidi se (cuje) da su daron i satyr vrhunski ortaci. Quote
deer hunter Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 AJDE NEKA NEKO PONOVI LINK ZA DNLD NOVOG ALBUMA....HVALA!!! Quote
Girl with dangerous powers Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Pa zar ti nije lakshe da skidash preko nekog programa, ja sam skinula preko LIME WIRE-a, mada ni SOUL SEEK nije losh... Quote
Tankian Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Uspeo sam da skinem attack i odusevio se brza i freneticna....i dalje mi fale u-fig ,holy mountain i hypnotize,skdm pesme preko bear share pa mi recite ako cinim pravu stvar imam i soul seek ali MNOGO sporo trazi.... Quote
Tankian Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 e da xtra je onaj deo u stealing society kad daron peva odlican prelaz.... upravo sam skinuo u-fig hvalim te ku*cu,odlican pesma pogotovu deo gde ide ona tiha solazica .....jos holy mountains i imacu komplet album...posle mesec dana skidanja Quote
Tankian Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 sta bi niko nista ne pise vec ceo dan....ne bilo mi nick ime tankian obnovicu temu dok ne ode u zaborav...hhhhhhhh.....odlican album a? ovaj novi? pa jeste.... Quote
Deflorator Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ja sam cuo samo hypnotize i bljak mi je... Quote
Tankian Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 (edited) najgora pesma na albumu....mislim nije losa pesma ali je losija od ostalih....sve ostale su (po meni) odlicne i dobre....ako imas neki program za skidanje pesama imas na njemu sto posto....obavezno skini...dobra je solaza u hypnotizeu ... Edited November 24, 2005 by Tankian Quote
Recommended Posts