Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee

Ti si sa ovim postom dokazao koliko si zatucan.Svidja ti se ali ipak neces da slusas jer je to nu metal. :ne:

Posted

Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee

nisi ti decko dokazao da si zatucan ! ti si dokazao da si glup smile.gif

Posted

Koja si ti vrsta pozera??!?! Mislim.. el to znachi da bih ja trebala da mrzim sve shto "true" metalac trebaaaa????? I sl... smile.gif))) glooposti! :mrgreen:

Posted

Sta je ovo, sve se neki Black/Death metalci javljaju na Nu topicima! I jos na SOAD temi!!!!!!  :)   smile.gif   smile.gif  Ma.... izgleda da im Nu ulazi pod kozu, samo nece da priznaju!!!!!  :)   smile.gif  Promena je vec pocela....  :da:

Ma javljam se da bi povecao broj poruka biggrin.gif! Nu je sranje rekao sam imaju 3 dobre pesme SOAD-a i sve je ostalo sranje(od NU-a) i NU nije METAL!!!

Posted

Ma javljam se da bi povecao broj poruka biggrin.gif! Nu je sranje rekao sam imaju 3 dobre pesme SOAD-a i sve je ostalo sranje(od NU-a) i NU nije METAL!!!

da da nu je "sranje" ali zato manijaci koji piju krv na koncertima i izigravaju kvazivampre su kao ql ?! e bogalji idi malo u muzicku skolu pa vidi sta je ustvari muzika malo klasike na odmet te ne bi upropastilo biggrin.gif mani se tog bleka to slusaju samo kreteni i moj drug boba :twisted:

Posted

Ma pusti ih Deftoner, klinci sve!! Ne razumeju neke stvari, jos su mladi! Neka ih za sad, neka se zezaju uz onaj Black/Death/Grind, ali jednog dana, NU CE IH SVE POPLAVITI!!!!!!!! smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif I svako ce nositi majicu od SOAD!!!!!! tongue.giftongue.gifbiggrin.gifa: Neizbezna sudbina... :wink:biggrin.gifsmile.gif

Posted

da da nu je "sranje" ali zato manijaci koji piju krv na koncertima i izigravaju kvazivampre su kao ql ?! e bogalji idi malo u muzicku skolu pa vidi sta je ustvari muzika malo klasike na odmet te ne bi upropastilo biggrin.gif mani se tog bleka to slusaju samo kreteni i moj drug boba :twisted:

E :ne: vi svi morate josh da uchite shta je muzika!!!:(Ja sa 14 godina treba tebe da uchim shta je muzika,ali nema veze bolje NU nego tehno(ova rechenica je bila za Ivan_Creed zbog tehna smile.gif )

Posted

Grrrrrrrrrrrrr!!!!! Znaci ne razumem vas uopshte.. zar se toliko prepirete oko ukusa... pa jebote o njima se ne mozhe diskutovati, oni su razliciti.. to sam bar nauchila iz svadja sa Ivanom_Creedom

Darkthrone:

ne mozhesh ti nikoga da uchish shta cje da slusa pogotovo ne Ivana biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Ne razumem zashto se ovde pojavljujete samo da bi popljuvali po nu-metalu, a u topicu ispod naziva foruma pishe lepo da ovde ne treba da se ulazi ako samo ocjesh da pljujes,, :roll: :x :wink:

Posted

super su,originalni..no comment! prvi album je malo lidji od drugog ali ipak i toxicity je za pohvalu,najbolja mi je forest,atwa,psycho,rerials i prison song naravno!:roll:

ljudi zamaglili su vam oci ! smile.gif prvi album je bukvalno bibliija nu-a ! dok drugi je pravljen iskljucivno za siru MTV masu... razgranicite nesto sto je napravljeno po naredjenju i nesto iz srca - to ne znaci da je to los album serj & ostatak benda sve rade fantasticno ali opet je mnoooooooooogo losiji od prvog i dosta manje originalniji.... BOBO !!!!!!! smile.gif

Posted

konacno se neko sjetio da se vrati na temu..... e ovako,na 1.-om albumu ima samo jedna dobra pjesma-Spiders-ostalo je...nije mi cak ni ostalo u sjecanju...2.album je fenomenalan,svaka pjesma je vrh,sto je u danasnje vrijeme prava rijetkost...na 3.-em ima par dobrih songova(A.D.D., Innervision,IEAIO..) ali Toxicity ipak ostaje zakon! biggrin.gif

Posted

konacno se neko sjetio da se vrati na temu..... e ovako,na 1.-om albumu ima samo jedna dobra pjesma-Spiders-ostalo je...nije mi cak ni ostalo u sjecanju...2.album je fenomenalan,svaka pjesma je vrh,sto je u danasnje vrijeme prava rijetkost...na 3.-em ima par dobrih songova(A.D.D., Innervision,IEAIO..) ali Toxicity ipak ostaje zakon! biggrin.gif

malo se ne slazem sa tobom ! prvi album je biblija daleko najbolji album od drugog..... da kazem " najgora" pesma sa prvog je bolja od celog drugog i treceg albuma pa ljudi zar vi ne razlikujete sta je napravljeno iz srca a sta je napravljeno onako kako menadzeri kazu ?!? bez uvrede naravno smile.gif

Posted

meni je na novom dobra roulette i boom

stariji albumi... toxicity je okej deer dance ...na prvom je ona devil il kako vetj ide a i suit pee je cool

Posted

Nije podvarak, nego SARMU!!!!! Ajde bre ljudi, sta ste navalili da pljujete samo???? :? Neka ljudi slusaju sta oce, i tacka!! sad.gif Ako mi volimo SOAD, nas PROBLEM!!!! :|

Posted

tu nema 'prave' i 'krive' strane. jednostavno svako slusa ono sto voli, a ono sto ne voli ne mora da pljuje-ovo se odnosi na mr. maniaca(koji btw. ne propusta nijednu temu Nu-metal foruma-ljudi zar vam nije to pomalo sumnjivo :? )

Posted

SoAd- keva!!!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Mislim prvi album je ubedljivo najbolji!!!!

Toxicity je Do j*j*

Steal this album je do j*j*

Pa sta cete vise sada ce novi album, koji ce isto biti do j*j*

Tako da mislim...... i tako..... tongue.giftongue.giftongue.gif

Inace, ljudi, skidajte SOAD-ove stvari sa neta,ako ih vec niste skinuli, Marmelade Metro Johnny......

C ya!!!! tongue.giftongue.gif

:twisted: -=supeRfly=- :twisted:

Posted

system of a down....hmmm.......genijalno super ne prevazidjeno jednostavno jedan od najboljih hc bendova uopste....jebu kevu kolko su dobri

OBOZAVAM IH!!!!!!!!!!!!!!

malo kasnim sa citanjem,ali od kada ih racunas u hard core....nikada mi nece biti jasni takvi ljudi... :?