Born Dead Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Ma uvlakuse (samo im siske vire), a i slazem se da je steal malo dosadan, ma ok su Quote
Марија П : Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Pa volim ponekada da ih cujem.. zrache nekom energijom koja mi se punoo punoo svidja Quote
fiction Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee Ti si sa ovim postom dokazao koliko si zatucan.Svidja ti se ali ipak neces da slusas jer je to nu metal. :ne: Quote
deftoner Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee nisi ti decko dokazao da si zatucan ! ti si dokazao da si glup Quote
fiction Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 Pa i to ali ipak je malo vise zatucan,ali to je opet mozda i do sredine u kojoj zivi.Ko zna... Quote
Марија П : Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Slazem se. Slusao sam neoliko njihovih pesama i ne mogu reci da su losi ali... to je ipak nu metal i nervira meeeeeeeee Koja si ti vrsta pozera??!?! Mislim.. el to znachi da bih ja trebala da mrzim sve shto "true" metalac trebaaaa????? I sl... ))) glooposti! Quote
Ivan_Creed Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 BRAVO MARIJA!!!!!!!!! E sada znam da si prava, ne neka isfolirana!!!!!!! a: a: a: Quote
Baal Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Sta je ovo, sve se neki Black/Death metalci javljaju na Nu topicima! I jos na SOAD temi!!!!!! Ma.... izgleda da im Nu ulazi pod kozu, samo nece da priznaju!!!!! Promena je vec pocela.... Ma javljam se da bi povecao broj poruka ! Nu je sranje rekao sam imaju 3 dobre pesme SOAD-a i sve je ostalo sranje(od NU-a) i NU nije METAL!!! Quote
Ivan_Creed Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 To je tvoje (pogresno) misljenje!! Nu je metal (Disturbed, Godsmack, Coal Chamber, Slipknot...) a: Quote
deftoner Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Ma javljam se da bi povecao broj poruka ! Nu je sranje rekao sam imaju 3 dobre pesme SOAD-a i sve je ostalo sranje(od NU-a) i NU nije METAL!!! da da nu je "sranje" ali zato manijaci koji piju krv na koncertima i izigravaju kvazivampre su kao ql ?! e bogalji idi malo u muzicku skolu pa vidi sta je ustvari muzika malo klasike na odmet te ne bi upropastilo mani se tog bleka to slusaju samo kreteni i moj drug boba Quote
Ivan_Creed Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Ma pusti ih Deftoner, klinci sve!! Ne razumeju neke stvari, jos su mladi! Neka ih za sad, neka se zezaju uz onaj Black/Death/Grind, ali jednog dana, NU CE IH SVE POPLAVITI!!!!!!!! I svako ce nositi majicu od SOAD!!!!!! a: Neizbezna sudbina... Quote
Baal Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Ma javljam se da bi povecao broj poruka ! Nu je sranje rekao sam imaju 3 dobre pesme SOAD-a i sve je ostalo sranje(od NU-a) i NU nije METAL!!! da da nu je "sranje" ali zato manijaci koji piju krv na koncertima i izigravaju kvazivampre su kao ql ?! e bogalji idi malo u muzicku skolu pa vidi sta je ustvari muzika malo klasike na odmet te ne bi upropastilo mani se tog bleka to slusaju samo kreteni i moj drug boba E :ne: vi svi morate josh da uchite shta je muzika!!!:(Ja sa 14 godina treba tebe da uchim shta je muzika,ali nema veze bolje NU nego tehno(ova rechenica je bila za Ivan_Creed zbog tehna ) Quote
Марија П : Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Grrrrrrrrrrrrr!!!!! Znaci ne razumem vas uopshte.. zar se toliko prepirete oko ukusa... pa jebote o njima se ne mozhe diskutovati, oni su razliciti.. to sam bar nauchila iz svadja sa Ivanom_Creedom Darkthrone: ne mozhesh ti nikoga da uchish shta cje da slusa pogotovo ne Ivana a: a: Ne razumem zashto se ovde pojavljujete samo da bi popljuvali po nu-metalu, a u topicu ispod naziva foruma pishe lepo da ovde ne treba da se ulazi ako samo ocjesh da pljujes,, :roll: :x Quote
deftoner Posted July 6, 2003 Report Posted July 6, 2003 super su,originalni..no comment! prvi album je malo lidji od drugog ali ipak i toxicity je za pohvalu,najbolja mi je forest,atwa,psycho,rerials i prison song naravno!:roll: ljudi zamaglili su vam oci ! prvi album je bukvalno bibliija nu-a ! dok drugi je pravljen iskljucivno za siru MTV masu... razgranicite nesto sto je napravljeno po naredjenju i nesto iz srca - to ne znaci da je to los album serj & ostatak benda sve rade fantasticno ali opet je mnoooooooooogo losiji od prvog i dosta manje originalniji.... BOBO !!!!!!! Quote
countessdracula85 Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 konacno se neko sjetio da se vrati na temu..... e ovako,na 1.-om albumu ima samo jedna dobra pjesma-Spiders-ostalo je...nije mi cak ni ostalo u sjecanju...2.album je fenomenalan,svaka pjesma je vrh,sto je u danasnje vrijeme prava rijetkost...na 3.-em ima par dobrih songova(A.D.D., Innervision,IEAIO..) ali Toxicity ipak ostaje zakon! Quote
deftoner Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 konacno se neko sjetio da se vrati na temu..... e ovako,na 1.-om albumu ima samo jedna dobra pjesma-Spiders-ostalo je...nije mi cak ni ostalo u sjecanju...2.album je fenomenalan,svaka pjesma je vrh,sto je u danasnje vrijeme prava rijetkost...na 3.-em ima par dobrih songova(A.D.D., Innervision,IEAIO..) ali Toxicity ipak ostaje zakon! malo se ne slazem sa tobom ! prvi album je biblija daleko najbolji album od drugog..... da kazem " najgora" pesma sa prvog je bolja od celog drugog i treceg albuma pa ljudi zar vi ne razlikujete sta je napravljeno iz srca a sta je napravljeno onako kako menadzeri kazu ?!? bez uvrede naravno Quote
Beren Posted July 10, 2003 Report Posted July 10, 2003 meni je na novom dobra roulette i boom stariji albumi... toxicity je okej deer dance ...na prvom je ona devil il kako vetj ide a i suit pee je cool Quote
Ivan_Creed Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 Nije podvarak, nego SARMU!!!!! Ajde bre ljudi, sta ste navalili da pljujete samo???? :? Neka ljudi slusaju sta oce, i tacka!! Ako mi volimo SOAD, nas PROBLEM!!!! :| Quote
Ivan_Creed Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 Ma malo se zezamo..... znam ja za ignorisanje.. ali opet, moramo da ih prevedemo na pravu, NU stranu!! a: Quote
countessdracula85 Posted July 12, 2003 Report Posted July 12, 2003 tu nema 'prave' i 'krive' strane. jednostavno svako slusa ono sto voli, a ono sto ne voli ne mora da pljuje-ovo se odnosi na mr. maniaca(koji btw. ne propusta nijednu temu Nu-metal foruma-ljudi zar vam nije to pomalo sumnjivo :? ) Quote
Superfly Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 SoAd- keva!!!!!! Mislim prvi album je ubedljivo najbolji!!!! Toxicity je Do j*j* Steal this album je do j*j* Pa sta cete vise sada ce novi album, koji ce isto biti do j*j* Tako da mislim...... i tako..... Inace, ljudi, skidajte SOAD-ove stvari sa neta,ako ih vec niste skinuli, Marmelade Metro Johnny...... C ya!!!! -=supeRfly=- Quote
Ivan_Creed Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Pffffff...... ja sam skinuo milion stvari od S.O.A.D.!!! Bas ste navalili na ovaj topic!!! 'Ukradi Ovaj Album'! a: Quote
_CenTeR_ Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 system of a down....hmmm.......genijalno super ne prevazidjeno jednostavno jedan od najboljih hc bendova uopste....jebu kevu kolko su dobriOBOZAVAM IH!!!!!!!!!!!!!! malo kasnim sa citanjem,ali od kada ih racunas u hard core....nikada mi nece biti jasni takvi ljudi... :? Quote
Max Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 prvi album je odlican, drugi dobar a treci vec ne mogu da slusam....ne svidja mi se..... Quote
Beren Posted July 27, 2003 Report Posted July 27, 2003 pa ipak od ta tri albuma steal this album je najloshiji ali po meni najjacha njihova pesma je metro ... Quote
Recommended Posts