GEORGE_SOAD Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 naravno da je deo SRBIJE,ali su ga oni vec vidis ,jos 99 otpisali sa mape Srbije zalosno ali istinito... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 the prophets.. (george, slushaj chop suey.. i sad tamo izmedju "..put a little make up" i "hide the scars to..".. i u tom delicu sekunde izmedju "up" i "hide" se cuje 9/11 a pesma je snimljena pre 9/11-a.. ako ne cujesh, probaj da izolujesh to u cool edit pro-u ili sound forge-u) verovatno ne kaze niko 9/11 ali it sure damn sounds like it Quote
GEORGE_SOAD Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da li si svaku pesmu slusala da nadjes nesto izmedju,mada ono se tacno razume i ovako sta zele da kazu...mozda lici na 9/11 mada mislim da je to nesto sto mi umisljamo. npr. ja sam pre nedelju dana okrenuo stairway to heaven naopacke i zaista postoje neki satanisticki stihovi(mada nikad nisam verovao u to,jer sam oduvek voleo tu pesmu),mada traje nekih 10 sekundi jasno se razume sweet satan ,he give you,give you six,six,six he had a mighty toolshed that made us suffer,o sad satan znaci svako ko zna nesto ovako za neku pesmu,voleo bih da cujem to Quote
Sinstrel Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 To za 9/11 prvi put cujem ali zvuci zanimljivo... A za "Stairway to Heaven" nikada mi nije uspelo izvrtanje pesme kako bih cuo te stihove. Ima u Slipknotovoj pesmi "Iowa" isto nekih gluposti kada okrenes pesmu unazad. Quote
Sinstrel Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ne moze u playeru vec u nekom programu za obradu zvuka. Recimo Sound Forge. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 da li si svaku pesmu slusala da nadjes nesto izmedju haha.. nisam.. nije to chak ni moj "find" nego je neko na forumu to postovao pa sam ja onda malo istrazivala.. i evo ovde http://www.starterupsteve.com/swf/subliminal.html ima cradle of filth - dinner at deviant's palace unazad.. klikajte na next posle te dve slke, ide "pesmica" al nemojte da se uplashite.. Quote
GEORGE_SOAD Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 haha.. nisam.. nije to chak ni moj "find" nego je neko na forumu to postovao pa sam ja onda malo istrazivala.. i evo ovde http://www.starterupsteve.com/swf/subliminal.html ima cradle of filth - dinner at deviant's palace unazad.. klikajte na next posle te dve slke, ide "pesmica" al nemojte da se uplashite.. hehehe nije lose,ovo za cof sam se usrao ,jebote kad se razdrao!!!! Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 pa rekla sam "nemojte da se uplashite" a ti me ne slushash no ako naletim na josh neke zanimljive otpozadi (soad ili ne) pesmice.. Quote
Álvaro Recoba Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Имате у песми Riotstarter од Soulfly-a страшно псовање не португалском кад се почетак песме ( после беримбуа ) пусти унатраг. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 shta mi vredi kad ne znam protugalski.. Quote
Álvaro Recoba Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ENTAUM CARALHO , VAI SE FUDER FILHO DA PUTA , VAI SE FUDER SEU PORRA , PAU NO SEU CÚ , FALÔ CARALHO , VAI SE FUDÊ SEU PORRA , PUTA MERDAAA Превод на енглески: what a fuck, fuck you motherfucker, go fuck yourself you bastard, a cock in you´re ass, sucker, go fuck yourself you sucker, fucking bullshit Quote
GEORGE_SOAD Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 hehe,gde nadje max-a da psuje po pesmama u dosta pesama psuje a ne moras ni da obrces Quote
People before Profits Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 brate...usro sam se...jbt...long live subliminal Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 SYSTEM WON A GRAMMY!!!!! whoa http://music.yahoo.com/promo-25023071-101-20051208-138 http://www.grammy.com/Grammy_Awards/Annual...8_nominees.aspx Quote
Ω Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 znao sam da ce kad tad dobiti neku nagradu za tu pesmu Quote
GEORGE_SOAD Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 dobro sto nije za best alternative,jebani mtv!!! Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 a jebi ga.. to je jedina kategorija koja postoji tamo (mislim da nemaju hard rock/metal ili sl.).. a i grammys su sranje.. no SOAD won.. so.. Quote
bradati_simce Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 a jebi ga.. to je jedina kategorija koja postoji tamo (mislim da nemaju hard rock/metal ili sl.).. a i grammys su sranje.. no SOAD won.. so.. sta kazes? alo bre...pa oni pozeri sa MTV-a su pre 2-3 godine proglasili system za najbolji hard rock bend Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 pa dobro.. ne gledam MTV.. imaju onda jebenu hard rock kategoriju.. bah a bash se ja secam shta je bilo pre 3 godine.. ja sam mislila da je i to bilo "altenative".. no n/m Quote
Herr_Wolf Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 System je dobio neku nagradu pre 3 godine? Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) nisu.. bili su nominovani za GRAMMY 2001. ali samo nominovani a ko zna na shta je bradati_simce mislio.. kontam ono kao neka "anketa".. bah.. n/m Edited February 10, 2006 by PsychoGrupieCocaineCrazy Quote
solomona Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Niko ne moze da me ubedi da postoji bolji bend ...Tesko je izdvojiti bilo koju pesmu ili album , jer su sve the best...To je bend sa fantasticno dobrim pesmama ... Omiljene pesme su mi : FUCK THE SYSTEM,TOXICITY,SPIDERS,NEEDLES..MA SVE PESME BAS SVE SOAD SOAD SOAD Jos samo da nam dodju - ima da letim do BG od srece Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Niko ne moze da me ubedi da postoji bolji bend ...= ni mene ali neshto sam skeptichna oko dolaska Systema za BG.. sve nekako kontam da ce pre svirati u Pesti.. no ja letim za Pestu onda Quote
Recommended Posts