Natasha! Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Niko ne moze da me ubedi da postoji bolji bend ...Tesko je izdvojiti bilo koju pesmu ili album , jer su sve the best...To je bend sa fantasticno dobrim pesmama ... Hahaha, ovo je stvarno impresivno Quote
Álvaro Recoba Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Годину ипо је дана како уопште не слушам SOAD. Најбоља песма је Spiders и Ego Brain. Quote
GEORGE_SOAD Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 ni mene ali neshto sam skeptichna oko dolaska Systema za BG.. sve nekako kontam da ce pre svirati u Pesti.. no ja letim za Pestu onda ako budi nesto i u pesti,idem sigurno!!! Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 idemo zajedno moracu onda da te iskoristim da me nosish na ledjima.. jer ja imam jedan plan Quote
GEORGE_SOAD Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 idemo zajedno moracu onda da te iskoristim da me nosish na ledjima.. jer ja imam jedan plan hehehe vazi!!! Quote
dushmanin Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 preslusah hypnotize.....bolji je od mezmerize.... inache nista nisu posebno.....od toxicitya je krenuo pad....njah...jedan od onih bendova koji mi nista ne znace bar ne vise.....i taaako...moguce je da sam ovo vec rekao...negde...nekad... Quote
GEORGE_SOAD Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 preslusah hypnotize.....bolji je od mezmerize.... inache nista nisu posebno.....od toxicitya je krenuo pad....njah...jedan od onih bendova koji mi nista ne znace bar ne vise.....i taaako...moguce je da sam ovo vec rekao...negde...nekad... da je krenuo pad ne bi bili dva puta u godini na 1 mestu bilboard liste,mada ja licno volim starije albume... Quote
dushmanin Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 hmmmm.... billboard nista ne znachi.......samo cu to reci..... pad je krenuo u kreativnom smislu....mada zaista nisu losi albumi, ali ne rade me kao ranije, da se tako izrazim.... Quote
Natasha! Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Meni se sviđa samo Question i kraj. Quote
Misantrophil Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ja necu ni da nabavljam novi album vec od proslog sam se dosta razocarao bas su postali samo glupi MTV bend Quote
Misantrophil Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 sta serem ovaj mesmerize je veliko smece nikad nece po meni napraviti novi toxicity koji je neprevazidjen Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Like Totally Fucking Agro.... zar nisam zazvuchao sad ko amer. tinejdzer bez zivota.??? Quote
Ω Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 brate, ponasas se ko onaj darko kad je osnovao nork. Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 auhhhhhhhhhh dovoljno je reci noRk...... samo se zajbvm..... ...rekose neki pametni coveculjci.... "Don't judge people whom flesh tou cannot eat" ...(dobro bio je to Clive Barker) ....hmmm cudno se osecam danas... vidi li se mnogo? Quote
GEORGE_SOAD Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 auhhhhhhhhhh dovoljno je reci noRk...... samo se zajbvm..... ...rekose neki pametni coveculjci.... "Don't judge people whom flesh tou cannot eat" ...(dobro bio je to Clive Barker) ....hmmm cudno se osecam danas... vidi li se mnogo? ma jok!!! Quote
Pretender Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) Samo za fanove: SOAD - Skini Tu Haljinu Edited February 20, 2006 by Pretender Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 haha al super je kako se ta pesma savrsheno uklopila u spot! roflmao!.. e bash je trebalo neshto da me nasmeje.. cula sam ja za to al ga nisam nikad videla.. thnx Quote
Recommended Posts