Mariyeta Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) jel' ima sanse da file vise ne moze da se skine sa te adrese? pokusala sam pre dva dana i moglo je al' bi mi trebalo 2 sata da skinem...a sad na faxu uopste nemam opciju za download nego kao treba mi onaj premi8um help Edited February 22, 2006 by Mariyeta Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 ponekad rapidshare zeza.. al radi link.. sad sam proverila.. mozda treba da promenish ono chudo..errm.. iz alpha u omega.. al super je "uprcan" taj klip.. jaja.. bash je ROFLMAOistichan Quote
zak Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 @Mariyeta Aaaaaaaaaaaaaaa koji potpis! ROFL LMAO i sve ostalo! Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Aj pali klinko fak! fali mi onaj emotikon shto se rola i smeje u isto vreme.. i guess this one will have to do: natasha Quote
dushmanin Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 jaaaadna natasha...sto ste tako zliii.... Quote
Natasha! Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Haha, to je neka glupa, iskompleksirana klinka koja nema ništa normalno i pametno da kaže sem "ovaj bend sucks" (pogledaj postove) pa sam je ja napušila na P.O.D. temi a ona mi sad vraća. Haha, moron Quote
Purplish Distorsion Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Moguce, but you still suck Quote
Natasha! Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Nemoguće je koliko si opet ispala pametna... Ajde odrasti malo Quote
_Grotesque_ Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Nema kraja tupavim raspravama nigde na ovom forumu. Pa ni ovde! Quote
zak Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ovo uopste nije rasprava, nego cisto prozivanje ali ima tupavih rasprava... ali opet, kvantitet radja kvalitet, tako da... Quote
Ω Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 najbolje je pustiti stvari da teku svojim tokom Quote
dushmanin Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 tako je natasha se uvek naprzi na ovakve prozivke, pa je zanimljivo gledati. (nema ljutish, razonoda, razonoda) Quote
Apeiron Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 NAJJACA VEST IKADA U RS !!! SISTEM OF A DOWN u RS! http://www.glassrpske.com/site/3388/default.aspx Prosto neverovatno. Prvi put kad sam cuo za to, umro sam od smeha, a i jos uvek me nije proslo Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sistem of a daun pa sve to lepo cirilicom.. c c c i ono njnjnj.zelenkovac.org ja kad tamo upishem http://njnjnj.zelenkovac.org, nece da radi uzas! uzas! uzas! ma ko zna ko je tu buvu pustio.. ufff Quote
Apeiron Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 NIJE BUVA! Znas kako, ja sam bio na tom festivalu, mislim svih 7 puta koliko se do sada odrzavao. Lokacija je NEVEROVATNA, to je najlepse mesto za festivale gde sam ikad u zivotu bio. Kucice na drvecu, ako se ko seca crtanog Evoksi, e to je to! Uz to, 10ak km odatle je jezero Balkana, koje je predivno za kupanje. E sad, na tom festivalu tokom tih godina bilo je sastava iz svih delova sveta, uglavnom jazz, ethno, rock. i sl. A uostalom, na sajtu www.zelenkovac.org, reci koje su napisane, napisane su od strane glavnog coveka festivala, Bore. To je sigurno, da pregovaraju. Sad je pitanje koliko ce to uspeti. Smesno mi samo to sto je Boro old school covek (on je na baneru na vrh sajta, izgleda kao sumski covek ). E, kad bi se ovo desilo... Kako god, ja i ove godine idem tamo, nema razloga da ne idem. Quote
GEORGE_SOAD Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sta je bre ovo??? mogu reci da sam zadivljen!!! mesto je sjajno jos ako soad stvarno bude svirao,ne znam...celog zivota cekam priliku da ih vidim uzivo. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 ali opet.. mislish li ti da bi soad stvarno prihvatio da svira kod chika bore na livadi? ja nikad chula za zelenkovac fest.. i otkud chika bori para da dovede sistem? sek'o drva cele godine? ne znam.. meni sve to izgleda krajnje neverovatno ali u istom mahu i smeshno.. ali ako je istina, evo, skinucu kapu! (inace ne nosim kape, ali cu je samo za tebe staviti na glavu i skinuti je) chudna mi je sama pomisao da bih nekad mogla da slusham soad live u nekoj vukojebini u bosni (rs.. shta vec).. Quote
GEORGE_SOAD Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 ali opet.. mislish li ti da bi soad stvarno prihvatio da svira kod chika bore na livadi? ja nikad chula za zelenkovac fest.. i otkud chika bori para da dovede sistem? sek'o drva cele godine? ne znam.. meni sve to izgleda krajnje neverovatno ali u istom mahu i smeshno.. ali ako je istina, evo, skinucu kapu! (inace ne nosim kape, ali cu je samo za tebe staviti na glavu i skinuti je) chudna mi je sama pomisao da bih nekad mogla da slusham soad live u nekoj vukojebini u bosni (rs.. shta vec).. sto se mene tice takodje je mesto cudno i festival jeste nepoznat,ali da li bih mogao da slusam soad u bosni,hm,naravno!mesto je prelepo ,jos kad bi bilo 40-ak hiljada ljudi na tim livadama a ti gledas i slusas soad.... mozda malo previse mastam mozda ipak oni dodju na exit ove godine,u svakom slucaju kupujem karte pa ako ne dolaze prodacu je ,ionako vrlo lako moze da se proda. Quote
Recommended Posts